Z Nation

• 26 842
  • 332
  •   1
Отговори
# 225
  • Gotham City
Кога ще има пак епизод?
редактирам се
видях  Crazy

# 226
  • София
Жалко за Мак. Не го очаквах.
в тоз сериал затриват бая честичко главни персонажи.
Хареса ми когато Мърфи даде дрехите си на едно от зомбитата да обърка ловците на глави.  Grinning
шшшттт им вика  Laughing

Обаче не ви ли прави впечатление как на този сериал средната оценка в imdb се качва непрекъснато. В начало пилотния епизод тръгна с 4.2 доколкото си спомням. И се поддържаше в тези граници, докато изведнъж от средата на първия сезон започна да се качва и вече сме на 6.3
До 7 едва ли ще го докара ама това е щото много хора не могат да разберат, че екипа не се взима насериозно и си правят ташак и експерименти. Много хора го сравняват с TWD и това им е грешката, това са съвсем различни концепции. Само зомбитата са свързващото звено.
Лично за мен това си е в буквалния смисъл на думата, култов сериал само за ултра фенове.
Има много оригинални моменти, а някои сцени (не само екшън сцените а изобщо) са за учебник.  Simple Smile

# 227
Че как няма да му се вдига рейтига? Аз съм му дала 9  hahaha
Сега! Чак култов не е, на път е да стане, вероятно заради пресявката на зрители(на които едно comedy в жанровото описание определено им липсва  Wink).

# 228
  • Gotham City
А сериала има ли официална фб страница, защото аз нещо не намирам

# 229
И на мен не ми допада, че трепят често главни герои. Вече няма да се привързвам към никого  Crossing Arms
Е, нормално е да умират в такъв апокалипсис. Надявам се поне 10 хиляди да го оставят да си достигне бройката и да си заслужи името преди да го гътнат.
Наистина си правят експерименти със сериала. В началото ми беше доста тъп, но щом има зомбита ще си гледам. А с времето сериите задобряха много.
Зомби филмите и сериалите в имдб са принципно с по-ниски оценки и съм забелязала, че щом филм е с оценка над 4.5 ще си заслужи гледането донякъде. Ми то на Заразно зло оценките са също доста ниски, а си е култова поредица, поне за мен.

# 230
А сериала има ли официална фб страница, защото аз нещо не намирам

Има. Даже съм я харесала  Joy

# 231
  • Gotham City
И на мен не ми допада, че трепят често главни герои. Вече няма да се привързвам към никого  Crossing Arms
Е, нормално е да умират в такъв апокалипсис. Надявам се поне 10 хиляди да го оставят да си достигне бройката и да си заслужи името преди да го гътнат.
Наистина си правят експерименти със сериала. В началото ми беше доста тъп, но щом има зомбита ще си гледам. А с времето сериите задобряха много.
Зомби филмите и сериалите в имдб са принципно с по-ниски оценки и съм забелязала, че щом филм е с оценка над 4.5 ще си заслужи гледането донякъде. Ми то на Заразно зло оценките са също доста ниски, а си е култова поредица, поне за мен.

Пепел ти на устата!!!!! 10К, ако го гътнат и аз ще се гътна  Naughty

Ахам, окей, аз така и не я намирам по някаква причина  Blush

# 232
  • София
Аз ако гътнат Мърфи и спирам да гледам. hahaha

# 233
Ахам, окей, аз така и не я намирам по някаква причина  Blush

И аз я търсих тези дни, но не успях да я намеря. Само много фен-страници. Rolling Eyes

На мен Уорън ми е много противна, направо едвам понасям сцените с нея. Ех, ако беше някоя друга по-приятна актриса... Направо 20 му давах на сериала. Rolling Eyes Ама не се и надявам точно нея да гътнат.

# 234
  • София
И на мен ми е мега противна, сега сигурно ще я сгаджосат с новия.

# 235
Уорън ми допада, ама много големи цици бре  ooooh!
Скрит текст:
сори за злобата  hahaha

Ако гътнат наистина Мърфи и аз спирам. Това ще е голяма глупост.

# 236
  • Gotham City
Е те ако го гътнат, май ще се пообезмисли идеята на сериала, за к'во ще се борят тогава, няма да имат цел.

Аз също харесвам Уорън горе-долу, ама наистина с тия цици не знам как е  Rolling Eyes

# 237
  • София
Бе къде видяхте цици, аз нищо не съм забелязала. Mr. Green

Ако Касандра е като него, или стане след това нормална някакси, може и да не им трябва после. Пък и може да му източат кръвта.

# 238
Е те ако го гътнат, май ще се пообезмисли идеята на сериала, за к'во ще се борят тогава, няма да имат цел.

Аз също харесвам Уорън горе-долу, ама наистина с тия цици не знам как е  Rolling Eyes

Не ти и трябва. Имам познати с огромни цици и не им е лесно. Много тежало казват и ги болял гърбът.

NellyR, ама на последната серия или май на миналата много ясно наблегнаха на циците и и даже ги показаха на забавен каданс  Mr. Green

# 239
Awesome, не е официален, извинявай. Може би най-популярната фен страница.

И една хубава статия  Laughing  http://www.examiner.com/article/z-nation-is-genius-tv-doc-keeps- … hs-into-new-breed

Общи условия

Активация на акаунт