Z Nation

• 26 839
  • 332
  •   1
Отговори
# 255
  • Gotham City
На кое викате "много често", бре? На двама души? Че то тва е по герой на сезон, хич не е много.  Mr. Green

Мама му стара, и аз циците ѝ гледах миналата седмица и се чудех дали много я боли като тича... hahaha

Точната ми мисъл, като си помисля аз като се позатичам с моите, дето сигурно са големи колкото зърната и, колко ми е гадно, представям си на нея какво и е, а и май не е много висока  Rolling Eyes

Тоя епизод беше забавен, само че ми беше твърде малко 10к.

А така ли ми се стори или Касандра като се напуши и се опомня някак си Thinking

# 256
На кое викате "много често", бре? На двама души? Че то тва е по герой на сезон, хич не е много.  Mr. Green

Мама му стара, и аз циците ѝ гледах миналата седмица и се чудех дали много я боли като тича... hahaha

Точната ми мисъл, като си помисля аз като се позатичам с моите, дето сигурно са големи колкото зърната и, колко ми е гадно, представям си на нея какво и е, а и май не е много висока  Rolling Eyes

Тоя епизод беше забавен, само че ми беше твърде малко 10к.

Да пуши по-често тогаз  Joy hahaha

Мойте цици са малки, но ако тичам без сутиен, пак боли. Представям си едрогабаритните дами как се чувстват.

# 257
  • Gotham City
Трябва с бая да се заредят от Z Weed  Mr. Green

# 258

Орпеделено се опомня. Много свежа идея от страна на сериалосъздателите.  hahaha

# 259
Па да! Марихуаната, освен да помага при раковите заболявания, лекува и зомбизъм! Laughing

# 260
  • Gotham City
Поне временно  Laughing
Трябва да си я държат вечно напушена и всичко ще е ок  Mr. Green

Ох, как им ги ражда главата всички глупости дето изгледахме в тоя сериал!

Живи и здрави да са да направят още 10 сезона  bowuu

# 261
След тая серия съм убедена, че не само друсат, а направо предозират - зомбита растенетия  rotfImao

# 262
След тая серия съм убедена, че не само друсат, а направо предозират - зомбита растенетия  rotfImao

Скрит текст:
Страшна серийка. И аз мисля, че сценаристите се друсат яко. Фито зомбита  Joy ни моа Joy
Сцената с главите също беше забавна, а говорещото зомби беше голям сладур.
Накрая финалът ме довърши  Joy
Ако нещо стане с Мърфи, бебето също ще свърши работа.  Mr. Green

# 263
  • София
Фито зомбита  Joy
Всеки път си казвам, че няма какво по-откачено нещо да измислят и все намират начин да ме изненадат.  Grinning
А тази сега какво ли ще роди, някакъв хибрид зомби-човек. Беше доста гадничко това с корема и, брр

# 264
Е как какво ще роди? Какъвто бащата-такъв и синът.  Mr. Green

# 265
Аз пък взех да се пресищам от простотии...
То става като манджа с всички меродии.

# 266
И на мен последният епизод ми дойде малко по-олигофреничен отколкото трябваше.

# 267
На мен не ми дреме за простотиите. За мен това е пародия и не очаквам сериозни неща,  а само смях.
АМа се чудя какво взимат от хората, когато им дават зи марихуана  Laughing Парите вече не важат.

# 268
  • София
Мен пък ме заинтригува коя им е Кралицата на онези наркотрафиканти, явно ще има история около нея. Ся се сетих що свитнаха Мак - за да гаджосат Адито с Диджея.

# 269
Мен пък ме заинтригува коя им е Кралицата на онези наркотрафиканти, явно ще има история около нея. Ся се сетих що свитнаха Мак - за да гаджосат Адито с Диджея.

Въх! Sick

Общи условия

Активация на акаунт