Кауфланд / Kaufland- тема 8

• 90 329
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Записвам се и тук.
Снощи забърсах от намалените стоки едни бейби картофки с копър и чесън на Денито (или Бенито, не запомних), много вкусни! Пекох ги на фурна, станаха чудни! Също любимото ми масло с подправки (на Мегле), пак от намалените стоки с червен етикет.

# 16
  • Варна
Взехме преди малко Барни раница с Барнита вътре,дребните са много доволни  Grinning

# 17
Тази седмица ще заредя от боята за коса SYOSS  и ще  взема една емайлирана тенджерка.

# 18
Аз утре ще ходя в Кауфланд, за няколко кисели млека, както по-напред написа една съфорумка... Така де!  Rolling Eyes
Аз...Аз бях. Rolling Eyes И днес пак заради тях ходих...И заради тях вече си събирам касовите бележки.Да видя колко ме ощетяват за месец  Money

# 19
Нищо не си харесах от новата брошура, ще чакам следващата  Mr. Green

# 20
Нищо не си харесах от новата брошура, ще чакам следващата  Mr. Green
Ти си късметлийка  Heart Eyes Аз фъстъците с черупка харесах,картофите Агата,русенското варено,блокчето на ВЦ,Моп-а,метличката с лопатка,свинското каре...Айде то него моя го хареса...На Кен от витрината,с топено сирене от 2.19,бозата,чехлите....И се чудя на замразените ребра от 7.99.
Пък МОП-а си го взех от КФ преди 5,6 месеца.Не се е счупил-страхотен е.Но гъбата ми беше за смяна и купих два вида от КФ за този тип.Само пяна правят,ужасно много пяна...Трагично е.Пък едната гъба си струва около 3 лева,без промоции разни.До като оригиналната си беше качествена.Метличката също ми се скърши...За ВЦ-то също ми трябват блокчета...И тоз път киселото мляко няма да е виновно  Mr. Green

# 21
Да се запиша  Hug
И да се отчета за седмичния пазар, обезмаслител и само..... ама само сладки неща  Mr. Green
И да се оплача, купих една кайма преди 2 седмици замразих остатъка и днес се гласях да правя кюфтета, направих ги изпекох ги и като лъхна една миризма на развалено  Sick останахме без вечеря и супер много се ядосах  #2gunfire

# 22
  • Bulgaria
Кисело мляко Елена пробиотик-не е хубаво
Ягоди-бяха вкусни
Препоръчвам на Кен сръбската наденица с топено сирене-много е хубава

# 23
Скоро не съм ходила, но следя темата.   bouquet

# 24
Идвам и аз в темата.
Редовно не получаваме вестник. Оплаквах се няколко пъти - писах на информация, но няма никакъв ефект. Confused

# 25
Идвам и аз в темата.
Редовно не получаваме вестник. Оплаквах се няколко пъти - писах на информация, но няма никакъв ефект. Confused
Да не би съседите да ги крадат, няколко пъти съм засичала в моя блок как някой събира всички току що донесени вестници. Да се чуди човек за какво са им.

# 26
Аз пък се чудя как може новата брошура да излиза напр. от събота в нета, да я пускат в пощенските кутии, а няколко пъти питам за нея на информация в магазина в неделя следобед и все не са я получили Rolling Eyes
И аз се ядосвам за това!

# 27
Възможно е.

# 28
  • София
Идвам и аз в темата.
Да не би съседите да ги крадат, няколко пъти съм засичала в моя блок как някой събира всички току що донесени вестници. Да се чуди човек за какво са им.

И при нас се получава същата ситуация - ако не мина до около макс. половин- 1 час от оставянето на вестника в събота после си го чета онлайн  Crossing Arms

# 29
  • оттам, откъдето започва България
За нашия блок това време е много. Изчезват докато ги оставят.

Общи условия

Активация на акаунт