А спомняте ли си, госпожо...

• 41 520
  • 393
  •   1
Отговори
# 105
А някой спомня ли си историята с онова момче, което беше пуснало снимка от нета на някакво детенце и тема в Благотворителния с вопъл за помощ?

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=307245

# 106
  • София
Хм, май не. Аз поне това съм го пропуснала.

# 107
А някой спомня ли си историята с онова момче, което беше пуснало снимка от нета на някакво детенце и тема в Благотворителния с вопъл за помощ?

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=307245

О, помня го този случай  Stop

# 108
# 109
  • До хладилника, който обичам
На  мен случката с несъществуващите близнаци на Нана ми беше първият досег с форумна измама и оттогава нищо не взимам за чиста монета. Много неприятно е това, но покрай такива изперкали индивиди човек почва да подлага на съмнение всичко, дори най-достоверното.
И аз си се обръщам на Бу от години. Grinning

# 110
Как така Нана няма близнаци? Shocked

# 111
Не, не, имам предвид, че на мен не ми пука да застана и да кажа "Тумба-Лумба от бг-мамма, ти ли си?"
А че реагирам на "Янтра", у нас вече и децата знаят.

Ааа, това нищо не е. Спомням си, че Mamma беше разказвала в една подоба тема как Tatti върви по улицата с майка си и изведнъж група жени с бебета се спускат към тях с викове "Татиии"  Joy извинявам се, ако не съм го пресъздала точно, карам по спомени  Blush
И аз се обръщамна Никол  Laughing много хора още ми казват така  Simple Smile

Как така Нана няма близнаци? Shocked

Ами ей така. Нищо няма. Измислено всичко.

# 112
Коя беше Нана ? Rolling Eyes newsm78

# 113
NaNa - образцова майка на близнаци дълго време, един ден "нейна приятелка" пуска тема в Клюкарника, че станала катастрофа и едната й дъщеря е умряла. Оказа се, че не само няма такъв инцидент, но и няма никакви близначки.

# 114
Вие сериозно ли?
Отврат! Sick Други думи не ми идват на пръстите. Надявам се сте я разкостили подобаващо въпросната. Crossing Arms

# 115
  • Пазете Гор
В бъдещето мнозина ще си напишат докторантурите за феномените на тълпата, изследвайки как пред 7-8 години една тема тук на практика събори третата банка в страната.

Аз съм почти сигурен, че това явление е сериозно изучено от хора с хладен ум и чисти ръце.

# 116
  • София
Ааа, това нищо не е. Спомням си, че Mamma беше разказвала в една подоба тема как Tatti върви по улицата с майка си и изведнъж група жени с бебета се спускат към тях с викове "Татиии"  Joy

На последната среща Мамма разказваше как ходили с приятели от форума в някакъв хотел. Ама с доста хора, май среща на модове и админи, нещо такова. И всички му викали "Тати", а хората от хотела ги гледали странно и май си помислили, че са от някаква откачена секта Joy

# 117
Може ли темата за тази Нана, направо ми звучи, като диагноза някой да пише такова нещо ooooh!

# 118
  • София
Аз също сън я пропуснала истерията около Нана. За което всъщност се радвам.

# 119
  • Пазете Гор
Сигурно е сложно да си две в едно, хем Бу или Тати и още там както се казва човекът.

Това "Тати" ме накара да се притесня. Ако, съвсем теоретично, приемем че отидем някъде за купон и приказки, и ползват ника ми за да ме подканят към масата с напитки и мезета, то как ще ме повикат? "Куме", или... Ама че ник съм си избрал.

Общи условия

Активация на акаунт