А спомняте ли си, госпожо...

• 41 496
  • 393
  •   1
Отговори
# 135
  • Пазете Гор
Между другото  - струва ми се, че конкурс за титла като мис Карамел Му изисква някакъв минимум чувство за хумор и изобщо ментален капацитет на средния пишещ, каквито към момента из форумско  няма.

За щастие среден потребител - подобно на средната температура в една болница - е величина измамна и нищо не доказваща.

# 136
Ако, съвсем теоретично, приемем че отидем някъде за купон и приказки, и ползват ника ми за да ме подканят към масата с напитки и мезета, то как ще ме повикат? "Куме", или... Ама че ник съм си избрал.

rotfImbo Ти пак първо за "куме" като се сети.
Аз пък си представям въобще да нямам връзка с форума и някой по-нахакан като Янтра да ми цъфне на улицата с въпроса "Тумба-лумба ти ли си?"  hahaha

пак в някоя теория за конспирация ще се вкарам Bulb че по кодово име ме търсят тия отгоре  Mr. Green   

Иначе и аз съм чела доста време преди да се регистрирам. Ако правилно си спомням открих форума докато търсех някаква маска и попаднах в Красива мама, в тема "Евтините неща, от които сме доволни". Впоследствие темата се превърна в поредица  Laughing Специално от КМ най-забележима ми е a.l.e.n.a. Иначе кротко си сумтях из литературният предимно  докато реша да пропиша и аз. Кръщене съм нямала, или ако се е опитал да ми го приложи някой толкова съм и регистрирала признаци  tongue

Сега се сещам, че за една тема на Шанел май беше. "Опиши ме със снимка" или нещо подобно, много ме радва  Laughing Може някой да се навие да я възроди, ще е интересно при положение колко вода е изтекло от тогава

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 06:38 от Антигона

# 137
  • София
tonkabonka - видна софиянка от видинската ривиера.
Това го бях забравила.  Joy Спомням си, че бях писала нещо за видинската ривиера, но точно по този начин ли е било. Ужас!  Mr. Green

# 138
Онзи с политическата агитация май се беше жалил в Комисия за защита от дискриминацията. Мен съвсем в началото на форумното ми пребиваване ме беше впечатлила драмата около един триъгълник мъж-жена-любовница (бивша приятелка на жената). И тримата пишеха във форума и си развяваха историята от тяхната гледна точка. После и пързалката с едни недоносени близнаци (родени в 25-26 г.с.) в чужбина и крадените снимки със съвсем доносени бебета, които бяха пуснали.

# 139
  • Galaxy 13197853088
То си имаше реални такива, любовници и съпруги да се замерят в теми.

# 140
  • София
В смисъл как - познали са се тук, съпруга и любовница?  Shocked

# 141
ОООО, това беше много гадно, помня!
Едната беше взела мъжа на другата и беше написала с големи цветни букви в профила си....нещо от рода на това: "Ако мъжът на моята най-добра приятелка е хубав, то тя вече не ми е най-добра приятелка."

# 142
  • София
"Ако мъжът на моята най-добра приятелка е хубав, то тя вече не ми е най-добра приятелка."
Браво, сигурно много жени са напирали да й станат дружки.

# 143
Ахахаха  Joy
Ужас! Това съм го пропуснала  Simple Smile

... После и пързалката с едни недоносени близнаци (родени в 25-26 г.с.) в чужбина и крадените снимки със съвсем доносени бебета, които бяха пуснали.

И сватбата пускаше. Всички въздишаха по снимките, които бяха на наистина хубава сватба  Laughing

# 144
  • Galaxy 13197853088
В смисъл как - познали са се тук, съпруга и любовница?  Shocked
Тук са се запознали, после са се олюбовничили.

# 145
  • София
А, щото аз го разбрах като ненадейна виртуална среща м/у съпругата и любовницата на един и същи мъж. Което си е гадно, меко казано.

# 146
Доколкото си спомням жената и любовницата били приятелки в реала. Докато приятелката не станала любовница на мъжа. Жената известно време си подготвяла как да го напусне и се правила, че не знае. После си взима детето заедно с разни семейни ценности (така твърдеше мъжът) и си отива в родния град. По някое време се включи любовницата да хвърля кал и обясняваше каква повлекана била жената. Мъжът се жалваше как трябвало да си плаща за срещи с детето. Хвърчеше кал в най-различни теми.

# 147
  • София
Ох, моля ви, по-бавничко. Мъжът ли е пускал тема или просто се е включил в движение?

# 148
И мъжът, и жената, и любовницата се включваха в движение по разни теми (обръщаха ги в лични разправии) в тогавашния ДиС и така малко по малко се навърза цялата история.  Не си спомням за отделна тема за тяхната сапунка, но може и да съм забравила.

# 149
  • София
Баси. Още една мелодрама, която се радвам, че съм пропуснала.

Всъщност те повечето такива постановки се играят в СО екс ДиС, а аз там рядко влизам и пиша. Неам нерви просто да чета постоянно за изневери, на кой половинката му отказва секс, и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт