А спомняте ли си, госпожо...

• 41 481
  • 393
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хари, да. Сега имаше едно момиче, което породи в мен подобни емоции и си спомних за Хари. Ели. И нейното момиченце се роди живо и здрави и силно вярвам, че нашите мисли имат общо с щастливия край.

Никога, по никакъв повод не съм изпитвала страх да пиша или да се вълнувам кой нов, кой стар, кой дирски и кой не. По други показатели ги квалифицирах.
Помня още преди да съм казала добър ден тук и получих заплаха в съобщение, че могат да ме намерят по Ай Пи адреса. Така и не разбрах какво ще стане като ме намерят, но все пак любезно поканих автора да заповяда.
После мамица ме посрещна подобаващо, но аз отдавна не се впечатлявам от хамалски речник и лоши маниери и общо взето я изпратих подобаващо по-нататък, доколкото си спомням.

# 226
  • някъде ... тук ...
Как'Сийке, що спомени ми довя темата Simple Smile
от януари 2005та съм тук, ама преди това доста време четях само.
колко време ми трябваше да изляза от отчетните, не помня, но не беше малко. доста четох в Клюто, докато се престраша да се "обадя" по някоя тема Crazy

Голямо впечатление ми бяха направили битките кърма-АМ. Много им се чудех що толкова се впрягат тия жени. После свикнах...
Тъй като винаги повече съм чела, отколкото писала, помня повечето описани вече истории и теми.
А купоните наистина бяха култови, весели и щури.

# 227
  • Пловдив
Голямо впечатление ми бяха направили битките кърма-АМ. Много им се чудех що толкова се впрягат тия жени. После свикнах...
Обичах ги, хвърчаха биберони и бутилки и се мятаха кърмачески бюстове. Heart Eyes

# 228
       ППП Ето темата, в която се почувствах като воайор, май е тема -легенда:
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369115.0
Спазила съм съвета на Анджелина!  Grinning
Пишете в клюкарника преди да се запишете в отчетните.

# 229
Аз и до сега не знам защо се връзват "новите" на старите.
Това тук е форум, всеки може да влезе, да се регистрира и започне да пише и т.н.
Когато се регистрирах нито съм чела правила на "новобранците", нито са ме интересували.
А последната цитирана тема дори не съм виждала.
Не ми пука от старите харпии, но и никоя не ме е захапвала. А и да го е направила, със сигурност съм отговорила подобаващо.

# 230
  • София
       ППП Ето темата, в която се почувствах като воайор, май е тема -легенда:
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369115.0
Е няма такъв смях, събудих децата направо! Бях я забравила тая тема, дори и аз съм се разписала  Mr. Green А колко много хора съм забравила! Къде е Минзи всъщност?

# 231
  • Под липата
 6 години и повече от половина. Още се считам за новак. Сварих някои ''легенди'', четох ги. За зла беда налетях на Клюкарника. Споменът ми е, че веднага бях посръфана  Sunglasses, ама защо и как точно не помня. Вълкът ме насмота нещо за размера на аватара и аз послушно го смених, а на него изглежда му стана съвестно и ми прати ЛС, че може да ми го  коригира в подходящия формат Grinning
 Първоначално, всички ми се струваха като триглави змеьове, а аз все недоразбрала. Темите ми някой отдавна ( ехееееее, преди милиарди години  Mr. Green ) вече е пускал, коментирал и обсъждал; включванията ми винаги неадекватни ... Rolling Eyes
 После се потопих в дълбоките дебри на отчетните теми и кротко си четях за памперси, кърмене, захранване. Но... Пуста краста! Клю-то си ми остана слабост  Blush
 Сега, пак често гледам като втрещена, четейки някои теми и се чудя за какво иде реч. Най често идея  си нямам кой с кого се е сръфал, кой с кого и какво дели..., ама не ме и интересува, де. Позапомних някои никове, харесах някои потребители, чета ги, интересни са ми. Други не. Абе, като в реала  Grinning
  Една от темите, които помня в началото на форумното си съществуване е за влизането или не с обувки в къщи. Разбира се, това е била n-тата тема по въпроса, но .....  Mr. Green Сега не бих се вълнувала по подобни теми, ама тогава доста се наежих. Тогава ми е било интересно едно, сега друго, обаче не деля на сега и преди. Нещата се променят, нищо не може да е същото.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 23:58 от Raffaella

# 232
  • Italia
Обичах ги, хвърчаха биберони и бутилки и се мятаха кърмачески бюстове. Heart Eyes

Нищо не се е променило, още си ги мятат, че и в Клюкарника се пренесоха Grinning

От 2007 съм тук, май имах някакви опити да пиша в отчетните на поотрасналите, разведените, по градове. Кръщене не помня да съм имала, но и аз съм от воайорите - рядко пиша Simple Smile

# 233
33. Не се шашкай! Нино Тино не вижда малкия ти въображаем приятел! Тя просто ти говори в учтива форма.

Mr. Green Да!

Хърмаяни  Hug

Междувременно отворих пак да си припомня блога на 100ян и пак  Mr. Green

# 234
Мен съвсем в началото на форумното ми пребиваване ме беше впечатлила драмата около един триъгълник мъж-жена-любовница (бивша приятелка на жената). И тримата пишеха във форума и си развяваха историята от тяхната гледна точка.
Не бяха ли кумци и кума (любовница), или бъркам личностите? Thinking

# 235
Шушулче, чак дотам не си спомням. Сигурно са те.

# 236
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз кой знае колко разгорещени дебати кърма-АМ не съм засичала (не пиша из съответните подфоруми), но периодичното "Деца- да имаш или не" съм чела в десетина разновидности. Оттам и съм запомнила Богинята, да речем. Помня и войната на Тонка със заклетите привърженички на брака- в стил "държанка/необичана/недостойна/... ли съм, ако бащата на децата ми не ме е взел" Mr. Green. Чудех и се на нервите да отговаря аргументирано с дни на глупост след глупост.

# 237
  • София
На мен най-драматични са ми били сблъсъците женени срещу съвместно съжителстващи (по-известни като съквартиранти  Laughing) и работещи срещу домакини.
Мисля, че от доста време не е имало от вторите, време е май за нов цикъл  Mr. Green

# 238
А помните ли темата за "пър*ящите ш***и" ..  Blush Такава простотия втора не съм срещала тук.  Joy Даже май я бяха разпространили из други форуми.

# 239
  • София
Аз съм сравнително скорошна, от 2010. Преди това съм влизала и съм чела - на пресекулки от 2005. И сега повече чета, отколкото пиша. Яростни битки помня, че съм засичала из разни теми, но не помня кои.

Общи условия

Активация на акаунт