Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 285

• 39 181
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

https://www.facebook.com/KaraParaAsk.ArabicPage/photos/a.2193879 … ype=1&theater

В сряда - 17, имаше акция в туитър за 16 епизод на "Мръсни пари и любов". За 1 час са минали 10 000 туита, от тях 76 % от жени и 24 % от мъже. Акцията е качила КРА на 1 място в топ туитите - хаштага бе: #BenÖmerOlsam.

# 616
Здравейте! Минавам да ви поздравя и да ви пожелая много хубави емоции през новия сезон на КПА!
 Grinning
Скрит текст:

# 617

Здравейте момичета! Внезапно пътуване ме откъсна от вас и до сега ви четох, за да
добия малко представа за серията, която само започнах, но не успях да изгледам.

Тъжно ми е да изкажа мислите си и доста се двоумих, но щом някои непрекъснато го
правят и същевременно не спират да негодуват, че мнението им не се приемало и аз
ще го направя. Peace Grinning Grinning Grinning
Аз съм човек, който чете всичко и може да не споделя, но приема и уважава всяко
мнение. Hug За първи път ми стана толкова неприятно  от нечии мисли. Беше ми
гнусно докато четях, че без малко да си издрайфам кафето и се питам, що за хора
трябва да сме, за да  пишем по такъв "възвишен" начин.  Кое ни кара?  newsm12
Или ще ми кажете, че това е истината? Коя истина ?  И същевременно да казваш, че
не искаш да обидиш никого. Колко по обидно, моля?  Жалко.  newsm09 Weary
Явно не е въпрос нито на образование, нито на култура, нито на възпитание.
 Просто,  вероятно е до човечност. newsm53 Weary
Съжалявам, но нима може толкова много момичета да сме пълни б...... , щом се
забавляваме и гледаме с интерес сериала без да се задълбочаваме ? Прекалено е.
Дори Енгин не може да е оправдание за такива думи. Ние сериал ли обсъждаме или
тези, които го обсъждат ?  newsm78 На кого дължат обяснение хората, които харесват
 сериала или другите, които не го харесват ? Всеки би трябвало да описва собствените
си чувства,а не да прави заключения и да иска обяснение и прави разни асоциации.
Има нещо сбъркано в комуникациите ни. А, може, по иначе може. Така е обидно.
 Кому е излишен добрия тон ? newsm51

П.П. Може да не се хареса написаното, но така го почувствах.

Момичета Барисея, Марианка, благодара за преведените части от
серията.  newsm51 newsm51

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 01:53 от komet

# 618
По това времв на нощта вероятно вече спите!Изгледах епизода и ви изчетох.
Да,има аналогии,като действия,но бих казала различни ситуации и различни хора.

Енгин!
Толкова е различен!
Към любимият ми епитет-Единствен-ще добавя Вселена!
Този човек не спира да ме изненадва!

И дори сцените да си приличат,съдържанието,което влага Енгин в  образите си ги прави уникални,нови.Освен неговото присъствие ,като актьор нищо друго не се повтаря! Two Hearts
  Всичко хубаво момичета!

п.п.Скоро не са се появявали  -velicka ,cami 999 и miranda след последния словесен,,дуел,,.
 Не е идвала,Tanusha също.  Light -чакаме. Two Hearts

# 619

Добро утро момичета  Two Hearts

В края на работната седмица ви пожелавам бързичко да работите, че да дойдат  по-бързо и почивните дни. Пък знаете, че те са свързани с много положителни емоции - първо в реала, после  и тук - ще очакваме преведена серия, нови снимки и трейлъри ...въобще все хубави неща.

campanula  Two Hearts привет и на теб !

Комет  Two Hearts към среднощния ти пост бих добавила и това, което  често казвам "Никога не е късно да научиш нещо ново, както и никога не е късно да станеш за резил" Аз съм изумена как е възможно, като се има  предвид, че сме заедно във уж виртуалното ни местенце доста отдавна - някои да не благодарят на  Бебо например за това, че превежда онлайн в сряда, да се правят,че не виждат преведените части ...  ooooh!  Те си знаят що го правят, ама и форума ги разбра ...

Момичета, дано като се прибера следобяд да има изненади... снимка или трейлър

Скрит текст:

# 620
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Успешен ден на всички. Поздрав с една нова снимка. Е, ако срещнете мъж с карирана риза и шапка - загледайте се...
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 08:08 от mariana51

# 621

Добро утро!

# 622
  • Пловдив

Не му вярвам вече на Хюсейн. Този негов поглед за мен не е братски разкайващ се. Мисли как да го отстрани вероятно - офффф, кръвта ми се смразява от него. Но и Йомер е крайно време да се усъмни. това настояване за прекратяване на делото. Ще, ще... има време.

# 623
На мен прегръдката на Хю ми прилича на целувката на ЮДА

# 624

А тука тази сцена като я гледам направо ме избива на смях.
Елифче му казва,че всъщност са разделени, но така го казва, че Йомер да я опровергае.
Той обаче чисто по мъжки си реагира.Което ме навежда на мисълта,че сценаристките не са толкова слаби колкото ние си мислим,щом пишат чисто мъжки реакции на дадени ситуации.

# 625
  • Пловдив

А тука тази сцена като я гледам направо ме избива на смях.
Елифче му казва,че всъщност са разделени, но така го казва, че Йомер да я опровергае.
Той обаче чисто по мъжки си реагира.Което ме навежда на мисълта,че сценаристките не са толкова слаби колкото ние си мислим,щом пишат чисто мъжки реакции на дадени ситуации.

Какво значи слаби - така мислят някои. За мен сценарият си е супер. Винаги е така - има харесващи и обратното. Както за всичко в живота - затова светът е палитра.

# 626
Марианче, споко де, всеки творец има и силни и слаби моменти.Не се коркай  напразно.Не се заяждам,просто споделям.

# 627
  • Пловдив

Марианче, споко де, всеки творец има и силни и слаби моменти.Не се коркай  напразно.Не се заяждам,просто споделям.

Нали и аз това правя - споделям. Някой да е споменал думата "заяждане"?  txtloves

# 628

Smile Снахата...

# 629
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal/photos/a.23678310 … ype=1&theater

Превод от английски - barisea:

„Мръсни пари и любов” – новият турски сериал, който пристига в Италия
На филмовия фестивал в Рим италианската публика има възможността да гледа първи епизод на турския сериал КРА, който в бъдеще дори би могъл да излезе по нашите екрани. Средната дължина на епизодите е два часа. Главните герои са Елиф (ТБ), дъщеря на бизнесмен, обичана от всички, дизайнер на модни продукти в Италия, и Йомер (ЕА), полицай с големи детективски способности, обявен за национален герой, тъй като благодарение на него е разбита голяма престъпна организация.

Първоначално те не се познават, но ги събира смъртта на нейния баща и неговата годеница, попаднали мистериозно в една кола. Те започват да си сътрудничат, за да разкрият кой е убил любимите им хора и най-вече защо.

Макар дължината на епизодите да плаши на пръв поглед, добре конструираната история и играта на актьорите кара зрителя да забрави за времето и му носи удовлетворението и насладата от един оригинален и добре поднесен развлекателен продукт.

От техническа гледна точка има недоизпипани неща, които вероятно биха подразнили зрителя. Прекомерната употреба на каданс, който в някои случаи създава по-скоро комичен, отколкото драматичен ефект; прекалено дългите близки планове, макар актьорите да ги запълват без проблем, но напрежението да поддържат едно и също изражение по-скоро обърква зрителя и му пречи да схване напълно сцената и нейния смисъл.

----------------------
Да допълня. Режисьорът каза в интервю, че точно на това наблягал - на близките планове и зрителят да очаквал, че всеки момент ще се целунат. Ха върви ги разбери - вкусове и виждания.

И една нова снимка с Тувана.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 11:33 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт