Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да помогна на новородени котенца, които намерих?
Как да попреча на котката си да отваря хладилника?
Как да се справя с преяждането на котката ми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да помогна на новородени котенца, които намерих?
Ако сте намерили новородени котенца без майка, важно е да ги поддържате топли, да им осигурите подходяща заместителна храна за котенца и да се свържете с местни организации за защита на животните за съвет и помощ. Необходимо е да ги храните на всеки 2-3 часа и да стимулирате изпразването им с влажна кърпа.
-
Как да попреча на котката си да отваря хладилника?
-
Как да се справя с преяждането на котката ми?
-
Кога е подходящото време за кастрация на котка?
-
Какви са препоръките за кастрация на котки?
Но наистина такива храни могат да разхлабят. 
Същото ще ти каже и Професорката за Сиско. 
.По лошото е,че устата му мирише
,за това исках да попитам,мога ли да направя нещо по въпроса
На Фрея й дезинфекцирахме дъха с един спрей за уста за котки/кучета, веднъж седмично и оправяше за 10-15 дни дъха й. Обаче напоследък не сме го правили, защото започна да се държи стресирано след пътешествието й до провинцията и едва преди няколко дни взе да се отпуска, та не ни се иска да я приклещваме и да я пръскаме, докато тя се съпротивлява...
"няма да го има още дълго време". Знам, че няма да живее още 13+ г, ама ми се ще.
И за миг не съм допуснала да ме обхване настроение от рода на "каквото ще да става". Освен всичко друго й давам и много любов и непрекъснато й повтарям, че няма да я пусна да си тръгне от мен. Явно почвам да откачам.