ДВАНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 142 300
  • 912
  •   1
Отговори
# 105
Може би със сигурност първото,но за другите е индивидуално Wink

# 106
  • София

Все пак да отбележа, че на майките на момчета им е по-лесно при подготовката.  Wink

Това го констатира и моят бъдещ абитуриент още преди няколко години, когато ходихме на изпращане на роднинско дете (девойка). Каза "радвайте се, че повечето ви деца са момчета, по-малко пари ще изхабите." ooooh!
А сега е на мнение, че "Празнуват тези, които не искат да учат и се радват, че са свършили. Който иска да учи, няма защо да празнува". Peace

# 107
    Относно курсовете,щерката е 98 набор,но тръгна една година по-рано.Отсега си мечтае обаче догодина лятото да кара курсовете,а като направи 18 да си вземе книжка.Тя е родена януари.Ще ги изкара,така плануваме и ние.Тя и сега може да шофира,аз и татко й  я научихме,има усет към автомобила и е голяма мераклийка.Не й се позволява обаче да кара,естествено,само по едни черни пътища с баща си.
   За баловете-изобщо и хич не ми е  и няма да ми бъде на дневен ред.За мен това е излишно изхвърляне и показност.Засега и щерката е на това мнение-каза,че ще си ушие рокля при една моя приятелка.Прически и грим-сама,тя и сега ходи да гримира приятелки за поводи.Сбирки с родата едва ли ще правим,който иска да заповяда да види детето,да му пожелае На добър час и това е.За семейството ни има по-важна цел-ДСД,прием в Германия и учене там.А това ще коства доста и емоционално и финансово.
    Ще има бал детето,тя е купонджийка,душата на компанията е,но казва,че вместо да купуваме рокли и даваме пари за гримове,искат с нейните приятелки да си направят една еврообиколка преди да се впуснат във виШУто.

# 108
  • София
Марулета, лош вестител съм, но така или иначе ще разберете, че от наше време има промяна и в момента трябва да имаш 18 години, за да държиш кормуване за категория В, а за теоретичен изпит - 17 години и 11 месеца.

# 109
  • София
Марулета, лош вестител съм, но така или иначе ще разберете, че от наше време има промяна и в момента трябва да имаш 18 години, за да държиш кормуване за категория В, а за теоретичен изпит - 17 години и 11 месеца.

Аз знам,че курсовете по кормуване можеш да ги започнеш до 3 месеца преди навършване на 18 години т.е на 17.9 години.Явяване на листовки може да стане най-рано един месец преди навършване на 18 години.Явяването на изпит по кормуване става след навършване на 18 години.С две думи същото,което е написала Bib.bib.

# 110

Аз знам,че курсовете по кормуване можеш да ги започнеш до 3 месеца преди навършване на 18 години т.е на 17.9 години.Явяване на листовки може да стане най-рано един месец преди навършване на 18 години.Явяването на изпит по кормуване става след навършване на 18 години.С две думи същото,което е написала Bib.bib.
     ООО,благодаря ви,момичета!ЗНачи,когато е позволено,тогава.Мисълта ми беше,че девойката е голям мераклия да шофира.

# 111
   Честита Коледа,момичета!Здраве и късмет желая на вас и семействата ви и сбъдване на всички желания!
  Моята 11токласничка почива активно-спи и разхожда кучето,някой друг купон с приятели.Сега всички са се прибрали за Коледа,особено с теи,които учат по ччужбините.Използва момента и да събере инфо,но каза,че от утре подхваща преговор по немски.Предстои й класно по литература,така че няма да скучае.

# 112
  • Пловдив
Здравейте момичета! Първо честита 2015 година на вас и семействата ви, всички да са здрави и щастливи.
Признавам си, много рядко влизам в темата, но напоследък съм доста притеснена и не знам, с кого да се посъветвам. Моят хубостник е супер неориентиран относно това, какво аджеба иска да учи след като завърши. Ама знае, че не иска да има математика и химия в каквато и да е форма. И се почна едно бягане - не искам медицина, не искам фармация, не искам компютри/зарад математиката/ . По този начин стигнахме до думичката "маркетинг", обснявам аз чрез прочетеното от мен какво представлява маркетолога, той само слуша. Ама се кандидатствало с география.
Та да не изпадам в повече подробности, каква е реализацията после с такава професия, а и друго ме притеснява-той не е от най-активните деца, дори може да се каже, че е муден и отнесен, не знам дали ще е подходящ за тази специалност. Дайте мнение, моля, че съвсем се отчайвам....

# 113
   Честита 2015г и от мен!Да е здрава и успешна!
    Mama mariana,според мен и в маркетинга се учи математика.Важно е детето да избере какво иска да учи.Моята дъщеря мина през медицина,фармация,кинорежисура,МИО,засега се спря на ПР,медии и комуникация.Според мен не е за медии тя.Много внимателно и лекичко й подсказвам с какво би могла да съчетава нещата,давам примери,когато има удобен случай.Преди време седнахме с щерката,отворихме сайтовете на вузовете и разглеждахме всяка една специалност-с какво се кандидатства,какво се учи,реализация/тук нещата са доста относителни/.Тя сподели какво й е интересно да прави,и така стигна до желанието си.

# 114
  • София
Много здрава и успешна 2015 г. на всички наборчета и техните всеотдайни мами! Close-mas:
Да бъдат умни и разумни и да създават повече поводи за радост и по-малко тревоги на родителите! Hug

# 115
  • дълбоката провинция
 За мен, може и да не съм съвсем права, специалностите маркетинг и мениджмънт би трябвало да се изучават само като магистратури. За да можеш да продаваш или ръководиш нещо, то трябва първо да го познаваш. Знам, че има хора, които могат всичко да продадат и да ръководят, но това са мн редки случаи, както има и младежи убедени, че трябва да развият свой собствен бизнес, и само за тях такива специалности са добър избор. 

# 116
  • с/у ОколоМръсТното
ЧНГ!
... за много години на всички в групата  Simple Smile

Обличах абитуриент (мноооого слаб, р-р 46) за Бал 2014 и трябва да ви кажа, че с по-малко от 500лв беше най-красивият. Цената не включва прическа, че сега късото е шик.

Шофирането не я влече моята щерка и слава богу. Щеше да ми взема колата постоянно. Балът също не е цел. Дори можело и да не ходи...
Идеите за следване са само в нейните ръце и желания. Нищо конкретно към днешна дата.
ЧИД на Йорданките и Йордановците и всички, празнуващи днес   bouquet

# 117
  • София

Обличах абитуриент (мноооого слаб, р-р 46) за Бал 2014 и трябва да ви кажа, че с по-малко от 500лв беше най-красивият. Цената не включва прическа, че сега късото е шик.

Значи догодина ще знам към кого да се обърна за обличане на мноооого слаб абитуриент. newsm53
Скрит текст:
Иначе той така или иначе е най-красивият.  smile3503

# 118
  • София
Здрава,щастлива и успешна година желая на всички наборчета и на техните родители!

Шани и аз на опашката след mamamilk. Wink И моят набор е сравнително слаб.Наскоро пробва сако.Ако не ме лъже паметта номерът беше 46.
Но-о-о по този въпрос /бал 2016/ ще мислим от догодина по това време нататък.

# 119
  • Пловдив
Хихи цялата тема при Шани на шев и кройка! Моят не е слаб, дори е тежичък, но който може да облече слаб, ще се справи още по-прекрасно с разкрасяването на пухкавелко.  
Относно специалностите, единственото му условие е да не се кандидатства с химия и математика. То и на това се намера начин -право, но не го влече.

Общи условия

Активация на акаунт