Не е лошо и невролог и ортопед да те видят, може да се пооплитат някой работи заради другите ти проблеми.
Изчезвам навън аз, грее слънце и изпълзявам

Мисля и йога да си потърся, но повечето занимания са вечер, след 19,00, а аз тогава съм толкова уморена, че единственото, което искам е да си легна 

То има и да се рита топка ,ама там само ме бутат и не искам ,искам на танци "Боже , боже първи трепети.С баткото такива все още не е имало, но малчо ... А тя девойката си я бива, ама семейството ... аз като една свекърва вече и наблюдения имам. Бащата за който ви споделих преди дни че не признава "глупостите "в детската градина и държи тон на учителките.

Каза, че този път никакъв компромис няма да прави с нежните им, неиздържащи на алкохол душици

Не съм ходила в Кападокия, но тази грешка ще я поправя някой ден.
Давай в резюме да се оближем после..

Пази се!

Харесвам Турция!
и моя синковец е така - като го изгубя от поглед и го намирам сред момичета с мазнеещ поглед
Последната му изцепка от вчера е "госпожата по френски е с мустаци - такива жени не харесвам!!!" 
Мм посмъртно не желае телефон със тъч скрийн и разни екстри - вече много трудно се намират такива и си пази неговия като очите си
На мен ми беше подарявал съвременни телефони - първия ми го откраднаха на летището, а втория го изпрах с предпране
за това вече и аз съм с телефон за 10 кинта
то и без това ползвам само зелена и червена слушалка
Много обичам дроб 
Вчера изчистих къщата, метнах прането, направих тирамисуто, че да престои за днес. След обяд дойде счетоводителката на мм - той й споделил, че се занимавам с проучване на училищата за след 2г. на малкия. Дойде с една папка - направо като с бизнес план
Дамата е 55г. от стар еврейски род от местните. Има 3 деца - и трите с успешни реализации. Направи ме на бъзи и коприва
то излезе, че съм супер несериозна към образованието на детето
Права си беше жената, защото аз само статистики от нета чета и мнения по форуми, но супер полезна среща ми беше, защото друго си е някой местен, който е учил тук, децата са му учили тук да дава съвети. Та изготвихме план за действие - само да видим малкия дали ще има желание да го следва
Та ми беше доста изморителен ден вчера... Днес след разходката ще се разкрасявам и оправям, че от обяд започват мероприятията - първо дарителското събиране, от там с малкия на читателски клуб и след това майките ще пристигат у дома на клюки, а децата да играят
Тирамисуто изглежда страхотно на вид и ще го снимам като го наръся и с какаото, че сега си отлежава без него да не се овлажнява 

Мислим от другата седмица да ходим и на плуване с една приятелка. Дано не ми секне ентусиазма

Препоръчани теми