Домакини 43/ есенна

• 47 825
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Добра вечер!!! Всички са отлетели към прекрасни места този почивен ден!!!
Аз ще се зачерпя, пък може и да дойде компания  hahaha

Днес тук беше слънчево и тихо времето  hahaha Докато чаках малкия на стадиона си набрах половин килце къпини  hahaha и сътворих те това  hahaha
Скрит текст:

# 241
Иха, Калинка, супер! Аз пък прекарах предиобеда в разговори по скайп с БГ и с една приятелка в Канада. Докато си говорих, успях и да сготвя - постни сарми с лозов лист. Майка ми даде една машинка за сгъване на сарми, стават тънки като пурички, но пък са стегнати и не се развиват при варенето.  Peace
Сега ще отидем да пазаруваме, че доста неща започват да свършват като прах за пране, препарати за чистене, веро и т.н. За утре ще готвя мусака. А за вечерта съм свалила двете серии на филма за Худини с Ейдриан Броуди. Казват, че правил много силна игра.

# 242
  • София
Добър вечер, прекрасни!
Давам отчет за един скучен ден: дълго време сутрешно кафе, почистване като лисицата с опашката, готвене на кавърма, умирисване добре на праз  и свинско на цялата къща, направа на еклери от които има още 5 бр.  Simple Smile Лежане с книга в ръка, минаване през компа да видя кой какво е правил и сега гледам моето си сериалче, което така много харесвам. В общи линии , мързел и огромна скука ми беше. 
 Калинче, прекрасно сладко си сътворила, аз няма да правя тази година, защото имам от миналата неотворено все още.
Продължавам с сериала.
 Heart Eyes

# 243

Добро утро! Явно всички поспиват или вече правят планове за навън, че най-после пекна слънце.
Аз пък се излюпих, овършах половината къща, ама другата половина чака щото ММ още спи. Тъкмо да си почина с кафенце в ръка. Днес смятам да се отдам на следобедни разходки и МОЛ - няма да купувам нищо, ще нося торби с дрехи в H&M. Вчера поплаках, ходих да се боядисвам, вечерта се видяхме с детето - настанен, разходи ни виртуално из новата си квартира. Миналата година беше на общежитие, но сега с още две деца наеха апартамент - в къща с 3 апартамента и дворче, добре изглежда. Имат си и куче - съквартирантката е успяла да си го домъкне от БГ. Много ми е самостоятелно детето от малко, не се притеснявам, ама ми е мъчно:(. Останахме си пак д'Артаняновците вкъщи.
Хубав, хубав ден на всички!

# 244
Добро утро!!! На мен ми блокират и този сайт...влязох по странни пътеки и не знам дали и в бъдеще ще успявам... Усмихнат ден ви желая

# 245
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, метни някакъв мейл, скайп или нещо друго на лични. Как ще ти блокират връзката към сайта  Shocked
Дами, браво на детето ти, все повече се устройва там
Смърфи, страхотен е и бебшкия албум. Браво
Мен ме стовари кръста от два дни. Едва мърдам. А довечера сме детски РД  ooooh!
Пекна малко слънце, дано постопли. Хубав ден на всички  Hug

Редактирам да ви донеса вест. Току що във фейса видях, че Нощни очи е родила. Момиченце е.
Да й е жива и здрава

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 15:41 от ма ко

# 246
И на мен ми е блокиран сайта... Едвам влязох, дава ми, че ако вляза, има опастност да си заразя моя компютър. Какво става? Това само за чужбина ли е?

# 247
  • при късмета
О, това ли е проблема? Не е само за чужбина и на мен се случва антивирусната да ми пише разни предупреждения. Пренебрегвам ги и досега не ми се е бъгясал компа от тях.
Калинка каза, че направо са й го блокирали, макар да не знам как става това

# 248
Сега е ок, но от снощи нещо стана. Пишеше: restricted site. Пренебрегнах предупрежденията и го отворих, но не се виждаше нормално изобщо. Аз съм с Мак и няма антивирусни, явно е била някаква кибер атака.

# 249
  • Germany
И при мен цяла сутрин е така. Чак сега успях да вляза, да видим до кога...

# 250
Не се притеснявайте момичета и аз от сутринта бях блокирана  ooooh! първо мислех че в настройките на таблета нещо е проблема ,че бяхме при мама, а там нета който ползваме от роднини беше спрян и не можех да ползвам лаптопа, прибрахме се на обяд и от тук не можех да вляза, едва сега ме пусна.
Почивката тази седмица не я усетих, имахме да пишем с детето 2 диктовки и 6 страници от сборника за занималнята дали им го в петък и до където са стигнали в къщи да попълнят.Ама като гледа детето че едно едногодишно и едно 4-и годишно вършеят стаята и хич не му се решаваше. Та вече привършихме с задачите трябва сега да приготвя униформата за утре и на дребния раницата.
Моята вече е готова.
dam4o  Hug да декември не е много близо от към време, ама като температури вчера го настигна , парното при мама вече работи на 6.Ние включихме климатиците, никак не обичам да ми е студено.
Смърфиетка и втория албум е страхотен, ще си крада идеи да знаеш Simple Smile Харесах си един камион Simple Smile
Ladybird_ ти си виновна за ботушките аз ще откривам сезона при следващия дъжд  Crazy
Така вечерята е готова, десерт нямам ама тирамису не ми се яде , ама един кадаиффффффф имам купен дали да не го направя  newsm78
На всички пожелавам приятна неделна вечер  Hug

# 251
Даммм, явно всички сме били блокирани - при мен стана сутринта като тръгнах да публикувам, даже смятах, че не съм успяла, ама сега си видях написаното. Джейми, днес ли пускахте парно? Днес денят беше слънчев и приятен. Ей сега се върнах от разходка - Южният парк е претъпкан. Занесох си торбата с дрехи в H&M и си харесах едни мекички панталони малко като долнище, ама не съвсем. Обаче бяха леко потурести и не ги взех, още се чудя newsm78 - не съм носила такова нещо, пък иначе не ми стояха зле... Детето през скайпа ме пита колко да вари пилешко бутче - а той варено пилешко не яде...Оказа се, че не било за него, а за кучето Grinning

# 252
  • София
Здравейте и от мен!

И аз от Фчера не можах да вляза....

Една лека вечеря...

# 253
Джейми, днес ли пускахте парно?
Ами и вчера и днес сутринта , ама при мама  целия етаж е с теракот и толкова студено държи.А децата са все по земята.А  парното е локално с камина .
Лус ще се почерпя Simple Smile

# 254
  • София
Тоз кленов сироп много ми хареса, донесен ни от приятелите от Канада...

Петьо започна непрекъснато да снима, задръстил ми е компютъра със снимките... Но това много ми харесва... Балончо... (завоалирано се вижда и училището и почти довършената църква...)
Скрит текст:

Днес бяхме в МОЛ Сердика, дарихме книгите  за инициативата - Дари книжка,зарадвай болно дете!
Скрит текст:

Ехооо, пак няма никой.
Наздраве, банда!

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 19:45 от luss

Общи условия

Активация на акаунт