Люска, да ти е жив и здрав мъжа! Много да се обичате, разбирате и да посрещнете още много празници
Аз пък ще си полегна пак за малко
Говорих много деликатно с момченцето, предупредих и учителката, която каза, че и те са забелязали, че това дете го обсебва и се надявам нещата да се оправят. Мъчно ми е за другото момченце, но и мойто си е дете и няма как да поеме отговорността за адаптацията на друго дете. Ще видим днес как ще е...

След това ще имаме малко време за задължителното учене у дома и ще хукваме към стадиона за футбол. Докато се приберем ще стане 22ч. бг време
Въртележката е пълна и цветна, че и времето е типично вали бавно и напоително

Явно наистина е някакъв (пореден
) период. Дано поне отмине скоро. А аз защо ли си мислех, че само с пубертета ще имаме проблеми 

Ама ми помага да се освестя
И с двете ми деца имахме такива периоди, като тръгнаха на детска. Аз си го обяснявах по скоро с това, че там супер много се стараят да са послушни и добри целият ден и после вкъщи отпускат и издивяват. Сигурна съм, че скроо ще влезете в ритъм!
Като е хубаво времето даже умишлено играем до към 7 навън, прибираме се, вечеря и лягаме. Изобщо не ме вижда да чистя или готвя примерно, тоест цялото ми внимание е към него. Даже Деичка я пренебрегвам, за да мога да съм с него постоянно..... 
Но аз обичам такива въртележки със щастливи деца, така че всичко е ок!

Българите имаме странно разбиране за помощ - ние под помощ разбираме да връзваме обувките на детето, а не да го научим как само да си ги връзва!!!
Супер новини донесе!!! Дано така да е винаги
Ти като съпруга на военен знаеш, че личния състав трябва да е винаги в бойна готовност и никога разпуснат!!!
След като сме избрали да воюваме за щастието на децата, за отпускане и дума да не става!
Довечера ще дойда за едно питие на спокойстве
понеже аз го обезкостявам обикновено.Номерата му няма да минат ще обядва там.Ако трябва ще му поръчам вегетарианско меню.
Абе не се расте лесно. Прегръдки за всички.
Препоръчани теми