Лидл ::48::

• 84 431
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Стикитата като ги дават на касата могат ли да се избират , или каквото се падне?

# 61
Стикитата като ги дават на касата могат ли да се избират , или каквото се падне?
Дават ги на касата, но са запечатани в станиолови пликчета. И са МНОГО малки  Sad

# 62
Като чета отзиви а балеринките, няма смисъл да ходя да търся май..

# 63
  • София
Сирената са супер както Протомнетата и чорапите. Кецове те са супер за момиче. Грейките ужасни
Кои кецове? Кога са ги пуснали, дали има още, каква им е цената?

# 64
За арабския кус-кус някой пита - бях питала преди около месец-два в магазина и ми казаха, че вече нямало да се зарежда, бил изкаран от асортимента.

За сутиените също писах в предната тема, че имам от преди - наистина са много хубави, чудя се дали да не си взема още един ...

Балеринките много ми харесват, всички цветове са ми по вкуса (без черните  Laughing ), просто не ми трябват за есента  Tired , а не разполагам с излишен бюджет да се запасявам за пролетта - обаче онези обувки, на които някой пусна линк от немския Лидл, ако дойдат и при нас ще е много добре, изглеждат хубави на външен вид ...

Шлиферът и аз не го видях, гледам, че ще се продава до октомври месец (така пише в страницата) или най-вероятно докато се изчерпят ...  newsm78

Благодаря за новата тема   bouquet

# 65
  • Сливен
Здравейте! Искам да попитам някой ползва ли електрическата мелничка за подправки и доволни ли сте?
За тази става въпрос.
Скрит текст:
Благодаря!

А аз да попитам има ли останали някъде от тях, че много исках да си взема, но не сварих. Sad

# 66
  • Пловдив
Вчера и аз се запасих със сутиени 2 броя един черен и един ... оранжев.85Д обаче са ми малко малки,сигурно заради push up-а.Но ще си ги нося де,харесват ми  Mr. Green
Хлебопекарната и аз я мисля  newsm78

# 67
Миналата година по Коледа имаше музикални, снежни глобуси.  Някой помни ли цените им?

# 68
  • София
Да похваля този клин http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=11504.Взех си ментовия цвят,плътен е и цената е доста прилична,повечето такива по магазините са над 8 лв.  bowuu

# 69
Да похваля този клин http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=11504.Взех си ментовия цвят,плътен е и цената е доста прилична,повечето такива по магазините са над 8 лв.  bowuu
И аз му бях хвърлила око, но така като гледам и в интернет, и в брошурата няма - няма черен.  Sad Не са особено практични тези ярки цветове за клин и то през есента. А относно дължината как е? Аз съм 168 см и винаги клинове, които се водят дълги ми стоят като 7/8-ми.  Tired

# 70
  • Варна
  Днес и аз наобиколих Лидл.

Балеринките въобще не ми хванаха окото-само странни лъскави цветове имаше. Сивите велурените стават,но за топло време.

Блузките с копченцата отпред са сладурски и материята е приятна. Сдобих се с една раирана.

Шлиферите са нещо не особено естетически издържано-приличат ми на избелели. Елеците са тънки и за снимките явно много фотошоп е играл.

С известна доза нахалство се сдобих и с 2 сутиена. Нямаше ги изложени никъде ама аз нали съм си блонди  Laughing попитах едно девойче и то ми изкара от някъде 2 при което наоколо доста лелки ме изгледаха злобничко.

Хубава материя-нищо общо с китайските изчадия на тия цени и стоят много добре.

Коментара на момичето беше "свършиха тия са последните".

Загледах дънките...индиговите каточели стават .

Дайте отзив за пуловерите ако някой има такива. На Н&M са на същата цена горе долу та струва ли си?

Да похваля замразените зеленчуци с масло/от постоянния асортимент са им в немско за тук незнам/ .

# 71
Здравейте! Искам да попитам някой ползва ли електрическата мелничка за подправки и доволни ли сте?
За тази става въпрос.
Скрит текст:
Благодаря!

А аз да попитам има ли останали някъде от тях, че много исках да си взема, но не сварих. Sad
Аз си я купих, но се счупи още на втората седмица, бях изхвърлила бележката и естествено не ми я приеха за ремонт, макар че само те я продават тази марка. Както и да е пълен боклук се оказа.

# 72
  • Варна
И аз да си повторя питанката
Да ви питам, има ли доволни от тоалетната хартия Фрото? Редовно си взимам кухненска, даже преди имаше една трипластова, Фротото е двупластова май? Та тоалетната хартия и тя ли е двупластова? Че Милдето хич не ми е икономична..

Ние ползваме само нея - 4 броя в опаковка (3 пластова), от двупластовата не съм вземала. Ползвам и кухненската ролка, доволна съм и от двата продукта.
Хлебопекарната и аз я чакам от миналият септември. Рано-рано мисля да отида с хлапетата, дано имам късмет като гледам интереса тук.

# 73

Хлебопекарната и аз я чакам от миналият септември. Рано-рано мисля да отида с хлапетата, дано имам късмет като гледам интереса тук.

Ужас, направо се плаша, а я дебна от доста отдавна. Дано успея и аз Praynig

# 74
  • Варна
Ужас, направо се плаша, а я дебна от доста отдавна. Дано успея и аз Praynig

Майтапа на страна, но и аз съм така.  Laughing

Не видях отзиви за пантофките от вчера. Някой да е купил за децата?

Общи условия

Активация на акаунт