Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 33 088
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Свърших с пилатеса и днес тази дама просто ни разби. Работихме с фоум ролер, доста дълъг, имаше упражнения, при които лягахме по  дължина, работихме сериозно и за трицепс. Жената каза, че знае, че нейните тренировки са доста натоварващи, както и че дори с най- лесните варианти, които дава, пак се горят около 400 калории. При по- трудните- повече. Аз се старая да правя сложните. Като цяло, успявам. Сега си изпих протеина с кефир. Хапнах и едно манго.
Сутринта- няколко малки парчета пъпеш. Румяна ще я правя следобед, ако имам сили.

# 256
  • София
Like_Smoke, ще дадеш ли малко акъл какво да се хапва за да се чистят мазнини?

Аз тия дни нещо паднах духом, защото кантарът изведнъж показа + 3 кг. Знам, че задържам вода, може от повече сол да е, може да съм пред цикъл, но ми дойде много домотивиращо. Перисталтиката ми се обърка, чувствам се подута и не съм доволна. Пия достатъчно вода, ям супи и салати...

Аз се отчитам с 8 км крос + workout 4 от BR.
Приятно се изпотих, времето беше хубаво навън и се запознах с хубави хора Simple Smile

tqna, много правилни съвети си дала! Полезно е да си ги припомним  Peace
А за това, което ти се е случило нямам думи... природа! Радвай се на детенце  Hug

Agent Provocateur, благодаря за клипчетата, сега ще ги прегледам   bouquet

# 257
  • София
Тяна, подкрепям философията ти за храненето, съвпада с моята.
Много ме натъжи с разказа си обаче  Sad Ти си една много силна жена!  Hug

Привличате ме с този Юли, много! На ръба съм да му пиша, но в момента имам други проблеми и нямам сили да се занимавам и с комуникация на тази тема.

Ох, Инес ... тотално ме загуби мен. Вече скролвам като я "срещна" във Фейса. Както каза Смоуки, в същински Коелю се е превърнала и много ме дразни. Статиите и също спрях да ги чета вече, нещо няма химия м/у нас  Laughing Опитах се да я харесам, ей Богу, но не успях.

# 258
Лаленце, напълно те разбирам! И аз се чувствам по същия начин. На всичкото отгоре последната седмица ми дойде малко натоварваща и съвсем си обърках режимите. Първо не си изпълнявам всекидневно предизвикателството на Джилиян, второ тотално си обърках режима на хранене, на всичкото  отгоре започнах да пийвам по две бири, което веднага ми се отрази на корема.  Tired Надявам се скоро изляза от тази дупка.
Режим на хранене също трудно си изграждам, знам кое с кое да комбинирам, но като седна на масата...елате ме вижте.  Whistling Нито едно от правилата не се спазват. Също така проблема при мен е, че прекалявам с порциите. Тъпча се, докато не усетя, че съм вече заситена.  #2gunfire Успокоявам се, че това се случва в определени дни, но са достатъчно много напоследък, за да падна духов и да се чувствам ужасно в кожата си.  Sick
Тяна, много полезни съвети си дала! Hug
Вив, поздравления за постигнатите резултати! Радвам се, че сподели, въпреки притесненията ти. Действаш мотивиращо и много ще се радвам, ако все повече момичета споделят за постигнатите резултати.  Peace Tinkatink, поздравления и за твоите резултати! Браво!!! И това само за две седмици! Време е и аз да се стегна малко.  Naughty

Забравих да си дам отчета  Laughing скачане на въже 35мин и после шреда на Джилиян. Много го изоставих този шред  ooooh! Снощи пак не ми остана време да го направя, ако знаех щях сутринта да си го направя.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 12:03 от besyto

# 259
Госпожица Лаленце, май вече си се ориентирала, но да ти кажа, че и аз ям домашно кисело мляко и за него съм въвела от списъка "Yogurt Bianco - Yogurt Intero Fatto In Casa". Аз ползвам фитнеспалa предимно на италиански, но понякга намирам неща и на английски, и на българска шльокавица... Досега всичко съм намирала, не ми се е налагало сама да въвеждам продукт. Когато се чудиш кой продукт да избереш от спсъка, преглеждай въведените стойности в nutritional info и обръщай внимание какви мерни единици ти е сложило в Servings. За меренето - да, меря всички продукти по отделно във фазата на приготвянето.
Тренировките не ги въвеждай, няма смисъл. Сметката за тях е доста субективна и само ще ти се бърка в тотала на калориите. Peace

Wink

Приятен ден на всички! Отивам да си допия кафето с атлета на Агент. Simple Smile

# 260
Здравейте, не съм писала от много време, но почти редовно ви чета.
Не знам какво ми стана, но спрях да тренирам от ФБ - много дълго време бяха, и така и не знаех накъде да продължа, затова спрях  Cry .
Следях си яденето, но по едно време започнах да хапвам В и вместо да ги спра, спрях въвеждането на това какво ям.
Трябва сериозно да се стегна...трябва ми стимул.
Смятам, че предизвикателството на Руми ще ми дойде супер. Мисля, че е време да се запиша и в клуба й.

# 261
  • Пловдив
Привет, момичета!
Отчитам се днес с тази тренировка за цяло тяло на Румяна + видеото за корем на Лиса, което Бобченка сподели.

Тяна  Hug

# 262
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти и от мен. Отчитам тренировка навън в стрийт фитнеса в нашия квартал. Комбинирах 200 скока въже с най- различни силови- набирания, кофички, български напад, скок на пейка, висене и придвижване на ръце, обратни лицеви на лост, дълъг скок, ходещи напади. Получи се много раздвижващо. Накрая завърших с кардио заедно с децата от единия до другия край на баскетболното игрище тичахме по различни начини едно 15 минута. И като зайци скачахме, и коремни преси правихме. Много се забавляваха  Crazy

# 263
Здравейте, от мен днес само 11км. колоездене сутринта и сега ще направя една стреч йога.

# 264
Привет!

Да си кажа и аз за Инес, направо я изтрих от фейса. Открих я наскоро и първоначално ми стана интересна, но за кратко. Много ми беше странна как всеки ден снимаше чиния с яйца, авокадо, извара, маслини и домати или краставици. Всеки ден Crazy
Юли, ми харесва много, статиите и съветите му са много балансирани, без да изпада в крайности.

Вив, много ме изкефи. Честито хубаво дупе! Laughing В този Н&М май са сложили някакви "слаби" огледала, преди няколко дни за първи път влезнах да меря едни панталони и си купих супер еластични и прилепнали модели, които по принцип избягвам, но в техните огледала се харесах много hahaha
Хората крадат дрехи от там, аз исках да им крадна огледалото.

Тренирам си по програмата на блендерите, но днес ще потърся нещо за коремна преса без подскоци, защото нямам маратонки под ръка, а боса изобщо не мога да тренирам. Нещо по статично като тренировките на Джаки Уорнър, но пък и тях ги нямам под ръка, а съм с айпад и не мога да ги сваля от рутракера.

Тяна, съчувствам ти от цялото си сърце! Hug

Ядете ли хумус? Яко е калоричен, но ми е много вкусен. А някой да има рецепта? Praynig

Имате ли идея дали мога да започна предизвикателството на Румяна евентуално няколко дни по-късно?

Фея, много, много ти благодаря за тежестите на блендерите Hug  bouquet, но явно нямам никакъв шанс да се сдобия с тях Sad

# 265
  • София
Хоп-Троп!, хапвам хумус с най-голямо удоволствие  Heart Eyes И купешки и домашен ям, но правен от приятели. Аз така и не нацелих рецепта. Нареждам се на опашката за изпитана такава  Hug

bob4enka, браво на вас! Сигурно сте били супер гледка!

Аз пък май съм прещипала нерв, усещам една много неприятна болка в основата на левия крак при таза. Усетих я по време на тренировка, после стречнах уж добре, след банята се намазах с успокояващ гел и май има облекчение. Можете ли да препоръчате нещо друго, което мога да направя?

# 266
Хоп-троп, защо да не можеш да го започнеш няколко дни по-късно? Всичко може да се случи .. да не се чувстваш добре, да си болна, да имаш нужда от почивка, когато имаш тренировка от предизвикателството и т.н. Ти си решаваш. Важното е да го следваш Simple Smile

Лале, точно под дупето ли? Много неприятно. Дай си почивка, разтягай, мажи се.

# 267
Ох, Тяна...  Hug

Хоп, смях се за порциите на Инес.

Ям хумус, но може би веднъж-дваж седмично. Предпочитам чесновия. Ето ти една добра рецепта:

Вчерашният ми ден беше пълен с хубави емоции (фотографски), но не остана време за тренировка.

Днес бях на Ingite! Cardio Sculpt в клуба. На излизане от залата ме посрещна един як батко - личен треньор, който ми предложи безплатно професионално разтягане. Супер беше!

Затова го обичам тоя клуб - винаги намират начини да глезят членовете. Още един пример: следващия четвъртък съм на безплатна частна йога тренировка, след която ще има и масаж.

Ето какво хапнах след тренировката: рикота с лют пипер, тигрови смокини и грозде тип " Захарен памук" (наистина има вкус на захарен памук)

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 20:51 от Фея Кръстница

# 268
  • В полите на Пирин планина
Ето ме и мен. Няколко дни не ви бях чела и днес наваксах  Heart Eyes

Отчитам PIYO Buns.

Интересно ми беше да прочета идеите ви за храненето. Аз следвам в момента принципите на ВМ-НВХ, но не съм супер стриктна, признавам си, защото идеята ми е просто да отслабна, а не заради здравословен проблем. Обаче един ден в седмицата, обикновено неделя на закуска ям доста въглехидратно - например палачинка със сладко  Mr. Green Плодове също ям всеки ден - старая се да са един-два. При мен има ефект - свалям мерки. Важно беше да изхвърля от менюто си бързите въглехидрати и главно джънка. Бял хляб не ям, понякога пълнозърнест сутрин за закуска по една тънка филийка. Картофите изобщо не ми липсват, понякога хапвам кафяв ориз като добавка към зеленчуци, а не като основно ястие.

Тяна  Hug

Вив, право за прекрасния изглед в огледалото.

Аз за себе си се радвам на същото - обаче в смисъл на подобрен изглед в огледалото, сравнение с преди 4-5 месеца, дрехи, които са ми откровено широки, а други, които не можех да облека - вече са ми добре.

Скрит текст:
От края на април до момента -8 см от ханша и -5 см от талията - малко, но от сърце  Mr. Green

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 20:55 от Lady Brinne

# 269

Аз пък май съм прещипала нерв, усещам една много неприятна болка в основата на левия крак при таза. Усетих я по време на тренировка, после стречнах уж добре, след банята се намазах с успокояващ гел и май има облекчение. Можете ли да препоръчате нещо друго, което мога да направя?

Изобщо не бих ти препоръчала стреч - всеки невролог ще ти го каже  Peace
Дай почивка на мястото без да го загряваш и масажираш дълбоко

Общи условия

Активация на акаунт