Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 33 095
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Ще ми покажете ли къде е предизвикателството на Руми? Особено ме интересува хранителната му част.

# 226
  • София
Момичета, чета, че за режими си говорите. Да си кажа и аз
Ами аз съм имала няколко режима, имам и от Румяна и друг подобен на нейния. Имаш само зеленчуци и по 100-тина грама месо на ден.
Да, но при тия режими на втората седмица имаш видими резултати и препоръчваш на всеки. На третата седмица умираш от глад, преяждаш и вече не изпълняваш заръките. И оттам човекът ти направил диетата, ти не си я спазила - не ти е виновен.
А и тая диета може да я даде на още 200 човека. И тогава няма да се чуди дали ще иде на море, а ще иде на Карибите да почива за наше здраве Simple Smile
Юли затова има определен брой хора, с които може да работя и да им обърне внимание.
Та сега за резултатите за 14 дни имам:
- 2 килограма
- 2 см от талията ( от 66 на 64) - за да не помислите, че става въпрос за сериозни начални цифри
- 6 см. от талията на пъпа
- 3 от ханша
- 3 от бедро ( под седалищна гънка)
-5,5 от средата да бедрото
-3,5 от коляно
-0,5 от прасец и мишница
И при все, че присъствам в темата от април, мислих си, че хапвам добре.

За тези две седмици си ядох и торта и пица, всеки ден хапвам доволно количество храна.
Ами повече от това не мога и да очаквам.

И да кажа, че Юли е страхотен, както не веднъж е казвала TDI Hug!

# 227
Тинка, не съм съгласна Simple Smile Месо и зеленчуци ще имаш само, ако не обичаш да ядеш други неща. Ако си капризна и т.н. В моя режим от Румяна имам всичко Simple Smile Била съм гладна втория или третия ден, не помня, писах й, каза ми какво да увелича и от там нататък нямах проблеми Simple Smile

Юли едва ли си пише до живот само с определени хора. Най-малкото това не е здравословно, ако така мога да го нарека. Дори от психолога в един момент трябва да се откъснеш. Не може цял живот да се осланяш на някого да ти казва кое е правилно и кое не. Има си срокове. Родителите ти в началото те научават как да пазиш равновесие на колелото, след което те пускат сама да го караш. Същото е с всичко в живота.

# 228
Дези, виж последните две статии от сайта на Руми: fitnesinstruktor.com

Да ви питам: Предполагам, че почти всички, които ще правите предизвикателството, ще правите на ниво 3. Интересно ми е дали ще има някой на ниво 2 като мен? Ако има, да сподели, моля, да си знам. Simple Smile Hug

Люба, много интересно за този твой познат! Но 40 кг за 6 месеца, успял ли е да ги свали успешно, така че да се прибере кожата, да се оформи тялото? Те мъжете са различни, де, но все пак... Браво на него, невероятен успех е при всички положения!

Мери, ТДИ, мерси за обясненията за зареждащия ден!

# 229
  • София
Тинка, не съм съгласна Simple Smile Месо и зеленчуци ще имаш само, ако не обичаш да ядеш други неща. Ако си капризна и т.н. В моя режим от Румяна имам всичко Simple Smile Била съм гладна втория или третия ден, не помня, писах й, каза ми какво да увелича и от там нататък нямах проблеми Simple Smile

Юли едва ли си пише до живот само с определени хора. Най-малкото това не е здравословно, ако така мога да го нарека. Дори от психолога в един момент трябва да се откъснеш. Не може цял живот да се осланяш на някого да ти казва кое е правилно и кое не. Има си срокове. Родителите ти в началото те научават как да пазиш равновесие на колелото, след което те пускат сама да го караш. Същото е с всичко в живота.

Разбира се, че ще започнеш да се оправяш сам в един момент, но при другите режими започвах от първия ден да се оправям сама и разбира се не ми се получаваха нещата. Ето, ти казваш, че при Румяна са ти са се получили нещата, при мен не.

# 230
Здравейте! Днес отчитам тренировка от ФБ. С адски болки в гърба съм.
Много взехте да ме зарибявате с Юли. Simple Smile

# 231
  • Пловдив
Ох, аз още от първата прочетена негова статия разбрах, че е мой човек. Ама още не съм готова да съм толкова стриктна и строга към храненето си. Може би догодина в началото ще му пиша, най-вероятно за да науча някои неща покрай режима си.
Барбаби[/b, ами той казва, че се е орелефил,  но иска още малко и тогава ще го сложат.  Сега, по принцип неговата структура беше тип торба - шкембе ,  голямо изсулено дупе, никаква мъжка структура. Сега изглежда доста добре, стегнат е, но не е нацепен,  няма и да стане, то и Руми надали може. Има много малко тлъстинки по корема. Ще видим , като сложат снимки, аз ще го позная, ако и да е без лице, няма много мъже при нея.  Simple Smile

# 232
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ох, аз още от първата прочетена негова статия разбрах, че е мой човек. Ама още не съм готова да съм толкова стриктна и строга към храненето си. Може би догодина в началото ще му пиша, най-вероятно за да науча някои неща покрай режима си.

Любче, няма и нужда да си "стриктна", неговия режим не е тип меню: 5 хранения на еди колко си степени, еди си какво по еди си колко грама, нищо подобно  Naughty ядеш каквото ти се яде и си следиш стойностите, той ти дава съвети за комбинациите, които да правиш, кое с кое е добре и кое - не. Учи те за цял живот, което всъщност беше моята цел. А не просто да следвам 1,2,3 и хоп - готово. И като свършим режим - кО праИм?

Мери, не става въпрос цял живот да си с консултация закачена към някого, а за това, което пиша по-горе, когато си на определен режим не ти се налага да мислиш коя храна с коя да съчетаеш, ама така да ги съчетаеш, че да ти е вкусно, а и да свалиш. Режим от Руми не съм имала, не съм виждала, дори, но ако е закуска - това, обяд- това, ами - благодаря, но не благодаря. Аз искам да мога сама да си изготвям режими всеки ден, до края на живота си. И искам да имам и шоколад и пица и палачинка   Peace  

Не знам дали се изразявам правилно, надявам се да сте ме разбрали  Hug

# 233
Момичета, аз бях писала и на Юли, и на Инес, за да разбера по-подробно за цените и самата програма. Но тогава нямах възможност да си го позволя. Сега вече имам и писах на Юли, както вие ме посъветвахте, и неговия отговор беше: Да де. Само не уточнихме какво искаме в крайна сметка. И аз дадох свободното място на друг желаещ да се научи да яде и да има резултати. Явно е знаел какво би изпъснаи и не се поколеба да се абонира...и след като обясних защо не съм поискала програма, едва ли не ми се скара, че 13 лв за диетолог на седмица са малко. Не знам какво да направя честно, според мен това е малко прекалено, всмисъл...аз съм на 21, не искам да взимам пари от родителите си и е нормално първо да ги събера и след това да пиша. Съжалявам, че ви занимавам с това, просто наистина се озадачих на реакцията му.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2014, 19:30 от Дилянка

# 234
Тинка, явно не си приела 5те седмици с Румяна като обучение и не си ѝ писала/питала достатъчно, друго обяснение нямам Simple Smile Не напразно ги предлага. Ако си хванала режим от интернет, тогава може да кажеш, че си се мъчила да се справяш сама, но когато имаш консултация с някой специалист, не би трябвало да си оставена на произвола на съдбата или да се чувстваш така. Както и да е Wink

ТДИ, не е така. Не ти е строго определен режима при Румяна. Да, имаш рецепти за 5хранения на ден за 28 дни! Имаш и огромен списък със замени, които ти дава. Така че тая закуска, която ти е дадена да можеш да си я преобразуваш в още 5 вида други закуски, примерно. Същото се отнася и за другите ти хранения. Не стоиш в една рамка, напротив. Точно затова са ти тези 5 седмици, за да се учиш и ако не ти е ясно, да я питаш, да ти обясни, да ти помогне, така че след тия 5 седмици да можеш сама да се справяш. И не е нужно да спазваш някакви комбинации от храни при нея. Тоест това с това може, а това с това - не.

И двамата си имат подход и двамата дават свобода, стига да не се панираш в началото и да си мислиш, че стоиш в една рамка. И ако не се престрашиш да драснеш един имейл, ще си стоиш в рамката и ще си мислиш, че този режим за теб не работи.

Така, разбрахме, че при Юли рецепти няма - дава ти някакви стойности, а ти решаваш как и с каква храна да си ги запълниш за деня.
При Румяна такива нагаждания и пресмятания няма. Имаш рецепти, така че само поглеждаш и започваш да готвиш. Ако си сууупер зает, та не ти се мисли. Ако не ти се яде това нещо, отваряш си страницата със замени (които се научават мега лесно след две поглеждания Simple Smile ) и си сменяш рецептата.

На който каквото му е нужно  Peace Hug

Отчитам 27 минути долна част с Румяна  Crazy Вив, 19минутната следващия път  Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 сеп 2014, 18:55 от Merry.

# 235
Привет, и аз се върнах по - рано и реших да врътна кардиото за днес, че утре да си почина и евентуално да направя само една йога. Между другото въпросът ми относно клипове на йога за гъвкавост все още е на дневен ред при мен, ако има някой да сподели - няма да му се разсърдя  Hug

Дилянка, сега видях блога ти. Много си сладка Simple Smile

Пс. всяка седмица карам моя приятел да ме фотва след кардиото Simple Smile и виждам разлика в корема (най - проблемната ми област) спрямо последната снимка и тази днес. Не е много, но все пак Simple Smile)

Последна редакция: сб, 20 сеп 2014, 19:22 от RainDanceMaggie

# 236
  • Canada
 Дилянка, нищо не разбрах от поста ти Simple Smile , какви пирани, какви чудесии?

Чела съм доста статии на Инес, наистина звучи крайно. Тотално ме загуби като читател обаче със статията си за смутитата - колко били вредни. По това, което чета от вас за Юли - звучи доста по-смислено. Определено бих заложила на него, ако ми се наложи да следвам хранителен режим.

Вивче, поздравления за хубавата дупара, да си я носиш със здраве!  Hug

Мери, кефи ме как разсъждаваш! Wink

Поздрави на всички!

# 237
Програма, просто речника на телефона ми го е поправил.. Simple Smile

# 238
Дилянка, нещо ми се струва не те е разбрал правилно, кой знае колко народ са правили и правят изречение относно цената, затова е скочил да се защитава.

Отчитам 30мин. горна част и две табати накрая.

# 239
Ще видим , като сложат снимки, аз ще го позная, ако и да е без лице
Като го качат, да ни го покажеш. Wink

ТДИ, ако прецениш, че е уместно да се сподели, инересно ми е да науча какво съотношение от П/В/М ти препоръчва Юли?

Аз се отчитам с тази тренировка на Румяна. Нямаше някакви много трудни упражнения, но втората част със "силовата аеробика" хубаво ме довърши!

Общи условия

Активация на акаунт