Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 33 014
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Би, моля те дай линк, че ме заинтригуваха силно реките пот  Grinning, че така като го сложа в гугъл и ми излизат много видеа и не мога да се ориентирам.

Много сте писали момичета-кокичета, а аз по-малко тренирам силово тази седмица, че имам доста задачки, а и на езда съм всеки ден.

Аз много обичам млечните продукти, и посвалих някое друго килце последните месеци, без да ги намалям, основно кисело мляко-това всеки ден, прясно с кафе по малко-също ми е ежедневие,а  сирене рядко и то в малки количества заради мазнините, но честно не ми се и яде повече. Кашкавал обаче не смея да приближа, също заради мазнините, но и не ми се яде.

За днес тахан с мед и кисело мляко, киноа с маслинова паста и домати.

Приятна вечер!

# 391
Би, става мацката, доста е изчистена  Peace в крака и корем ми харесва, ама ръцете й ми стоят като закачени. Има странно голямо рамо, пък ръцете са й доста кльощави надолу, иначе и мен ме кефи Simple Smile

Аз отчитам Drench от PiYo. Доооообре, одобрявам  Laughing Подпали ми задното бедро някъде в началото, към средата и предното бедро, доволна останах Grinning

# 392
  • UK
D_ana, харесвам и аз Джейми, но за мен пропусна една много важна подправка в хумуса - смлян кимион, която дава специфичния вкус. Но разбира се, въпрос на вкус Simple Smile.

Преди малко се върнах от фитнеса, разглобена съм, но много доволна. Правих кръгова за цяло тяло с пудовка и гири за около 15 мин. и после тичах 5 км. на пътеката. Ами не съм изгубила форма за две седмици, и тичането си беше тичане, и суинговете - суингове. Килограмите пак ги проверих - не са мръднали. Очаквах да е зле положението, а не беше. Утре сигурно ще имам мускулна треска обаче, затова само PiYo и нещо за корем евентуално. Още не съм стигнала до drench, aма ме чака тази седмица и мен. На мен вчера hardcore on the floor ме озори най-много от всичко досега, да видим какво още ни е приготвила баба Шалийн  Sunglasses.

Merida, има такива дни! Сигурно и лошото време влияе, чувам, че от днес доста е захладняло в България  Confused.

# 393
  • here, there, everywhere
И аз да се запиша колкото да не ме забравите. Редовно ви чета и съм в час с радостите и тревогите на всички, но пусто не остава време за писане.

Вчера правих само 15 мин. Джаки и днес съм с мускулна треска. Кеф!

Сутринта за пореден път започнах кардиото на Шон от Т25 , но на 10тата минута ме заболя пак стъпалото и спрях. Колкото и да го харесвам ще му подам молба за развод Mr. Green.

Преди вечеря тичах 30 мин. с почивка 2мин по някое време. Това за мен си е постижение, защото хич не мога да тренирам вечер. Сутрин съм най-дейна, но пък време нямам. Няма угодим и това е!

Утре сутринта може да опитам Шалийн най-накрая. Да видим ще ставаме ли приятелки с нея или какво.

Между другото преди около месец и половина бях започнала редовно да тичам и то абсолютно монотонно и за моя изненада мерките започнаха да падат. Сега като спрях пак покачих. Това го казвам, дето постоянно четем, че кардио то не струва, но поне при мен не е точно така.

Гушки на всички и лека вечер.

# 394
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз днес не тренирах, но да се включа по някои теми.
Млечните- по- добре не съм се чувствала и по- бързо мерки не са ми падали от това лято когато бях основно на извара в България. Заменете сиренето с извара, като й се сложат подправки става страхотно чудо. Аз мога и само така да я ям и много ме е яд, че я няма тук. Замества с нискомаслен котидж, ама много ме удря по джоба.

db тренировката още не съм записала, пробвах този уикенд сама понеже мъжът ми спи след нощна смяна и вятъра беше така силен, че събори фотоапарата и счупи капачето на лещата. Мина ми и желание и всичко.  Rolling Eyes
Относно залата- все едно описваш мен след миналата зима. Аз правех ХИИТ тичане на всяка тренировка, всяка!!! И върпреки това трупнах много мускул и не се харесах. Откакто минах на монотонно, дълго тичане, се пооправиха нещата откъм изглед.  Grinning Та... да, един глас и от мен за монотонното кардио  Peace

# 395
Отчет в 22:38  Crazy Уоркаут 6 от БР. Без разгрявка не струва - не успях да се изпотя качествено както обикновено. Сега си направих чай да успокоя и лягам, че днес пак голямо хайманосване  Grinning В понеделник почвам работа  Party и се надявам в периода за наместване на режима пак да отделям по някоя минутка за трениране, че като се знам каква съм- спра ли веднъж и край, но пък вие ми действате много стимулиращо. Примерно (както днес) цял ден съм навън по задачки и се прибирам в 9 и нещо, сядам, преглеждам темата и се наритвам и ставам  Grinning Ако не бяхте вие не знам    bouquet

# 396
Тъй като едва сега успях да дочета написаното преди отчета си, искам да поздравя за изключително уместния пост Агентката.
Аз лично напоследък в такива моменти прескачам без да се намеся признавам си, но истината е, че всеки който е достигнал до ниво промяна на храненето и визията си като цяло и е попаднал на тази тема е добре дошъл Wink

Спомням си (наближава четири години откакто пиша тук), че в началото бях толкова добре приета и получих добри съвети, което ми помогна и мотивира още повече да продължа с нелеката задача да разкарам 20 кила мазнина от себе си тогава Hug

!Diva!, редактирам се, за да ти пусна линк. Това е цялата програма, от която лично аз не съм във възторг, но TapouT XT_D08 Muay Thai се нарежда сред любимите ми тренировки  Peace
- http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4057728

Нахут обичам. Малко допълнение, което не видях в предложената рецепта на Йоана е че
Скрит текст:
освен че се накисва от предната вечер в хладка вода на другия ден водата се отцежда и се добавя 1/2 ч.л. сода бикарбонат. Разтривате много добре нахута да попадне навсякъде и оставяте половин час да престои със содата. След това се измива добре със смяна на водата и се слага да се вари, без да се хвърля водата при варенето.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 00:41 от ~Би~

# 397
Като човек, който тича принципно - монотонно или хиит - ами зависи от куп неща, а най-вече от настроението ми и моментните цели  Peace и двете си имат предимства - когато съм напрегната, добре ми се отразява интервалното, но когато имам да решавам задачи и да мисля върху ситуации, избирам монотонно и дълго разстояние - споделям идеята, че ако след 4 часа бягане не можеш да стигнеш до отговор на даден въпрос, много вероятно да не стигнеш изобщо

# 398
  • София
Като човек, който тича принципно - монотонно или хиит - ами зависи от куп неща, а най-вече от настроението ми и моментните цели  Peace и двете си имат предимства - когато съм напрегната, добре ми се отразява интервалното, но когато имам да решавам задачи и да мисля върху ситуации, избирам монотонно и дълго разстояние - споделям идеята, че ако след 4 часа бягане не можеш да стигнеш до отговор на даден въпрос, много вероятно да не стигнеш изобщо

Peace

Аз вчера реших да си дам почивка, днес само тичах. От утре се мятам на workout 5 и 6 от БР.

Не знаех, че не е хубаво да се смесват В и М, ще го имам предвид.

RainDanceMaggie, ти правеше няколко минути разгрявка с Руми, нали? Ще дадеш ли линк, моля  Praynig
bob4enka, аз също напоследък включих изварата и доста ми харесва. Сирене също доста си позволявах, но вече ще го заместя изцяло  Peace
Сутринта за пореден път започнах кардиото на Шон от Т25 , но на 10тата минута ме заболя пак стъпалото и спрях. Колкото и да го харесвам ще му подам молба за развод Mr. Green.
Joy

Ljoli, точно! Кимионът е много важна съставка като става дума за хумус! Поздравления, че не си излязла от форма, не че някой се е съмнявал  Hug
Merry., има ли я накъде онлайн тази подпалваща бедрата тренировка? И ако не занимава ли ти се да я качиш само нея в докса  Hug
Agent Provocateur  Peace

# 399
Ljoli, благодаря за съвета за кимиона, не го знаех. Peace Следващата доза ще е по правилата. Напоследък хумусът почти непрекъснато присъства в хладилника ни.

Отчитам последно ниво 6 от БР, навит часовник за 7 Tired и надежда да успея да стана по-рано за сутрешно кардио.

# 400
Лале, ето я само нея, качих ти я в докса - http://dox.bg/files/dw?a=17d1d6f43b

# 401
Мерида, защо не наблегнеш на растителни белтъчини тогава?

# 402
Добро утро мацкиии готинии

Отчтам Lower Fix - супер тренировка за краци. Днес и времето е хубаво иии ще си връткам педалитее  Hug Hug Hug

Лек и ползотворен ден ви пожелавам   bouquet

# 403
Всеки е бил новак. За пръв път усетих, че останалите започват да ме приемат когато започнах да задавам конкретни въпроси.
Скрит текст:
Никой не е бил насолен незаслужено. В последните теми се случва само, когато се появи някой върл поддръжник на единствената лична треньорка в света без дупе. На мен ми е интересно и съм почти убедена, че тя обича сама да си пише мейли и да ги качва във фейсбук, по  моето скромно мнение стига и по-далеч. В края на последната тема се появи някакъв, дето съобщи за 40% намаление на хранителни добавки. Нормално е, апетитни сме като клиенти. Повечето имат или са имали индивидуални хранителни и тренировъчни режими, половината приемат спирулина на таблетки, протеин, бърнъри...
Тъй че... Тънкообидните да не се засягат, срамежливите не са длъжни да се отчитат. Те са тук заради себе си, не заради нас. Който иска да раздава квалификации - има си клюкарник.
Отчет: Body beast - Build chest and tris и бърнаута от 2-ри ден Sexy butt and abs на Bodyrock, давам линк https://www.youtube.com/watch?v=liyRpliuAjE

# 404
  • София
Мери, нали се сещаш, че коментара ти относно Пайо Дренч няма да остане незабелязан от кака ти  Mr. Green Ей сега ще я  метна  Heart Eyes
Пусто да му се не види, мъжа ми открил турски магазин баш до сами училището на децата ... купил ми пишмание  Crazy и ми обясни къде точно се намира ... имало всичко, всичко ...  ooooh!   Whistling Гледам да не мисля за това  Laughing

Теденце, как без сирене ... ох! Аз обожавам, умирам, за всякакви млечни. Не ме питай. Но искам да поизчистя последни мазнини и ми се наложи да правя избор, какво да направя  Sad
Ей така като ме питат приятелки, как така издържам без шоколад и сладко, отговарям, че суетата ме постави пред избора "дупето или шоколада", и аз избрах дупето  Blush Явно суетата ми бие дори любовта ми към сладкото.

Бобче, замисляш ме за изварата. Каква марка купуваше, като беше тук?
Как я ядеше, сподели някакви варианти  Praynig И също така, комбинираше ли с месо, или като самостоятелно хранене?

Момичета, моля, обяснете как точно ще се тренира с Руми и нейното предизвикателство?
Четох за някакви 5-минутки, но честно казано не се задълбочих и не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт