Детската градина- всичко, което ни вълнува- 9

• 25 838
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • в огледалото на живота
Никога няма да проумея и приема защо си водят болни децата!
Опитай...не всеки работодател е склонен през седмица да пуска в болничен... Tired
Не всеки има помощ от баба,дядо ,леля..
Не всеки има възможност да наеме детегледач...

Това обаче не означава,че подкрепям такива родители ...за съжаление,но е факт... Confused

# 286
  • UK
Хайде всяка от Възраждане да си каже градината.
За протокола. 2 дни градина = сополи
Моят ходи пет и са с бронхит и двамата. Или се оплаках вече?  Tired
81 одз, на ясла миналата година ходи в 120-то.

# 287
  • сред маслини и портокалов цвят
Хайде всяка от Възраждане да си каже градината.
За протокола. 2 дни градина = сополи

119 ЦДГ.

# 288
  • UK
Там е една първа група, нали? Имам 4 приятелски дечица там, и всичките болни в момента. Ужасно направо как се започна от първата седмица още.

# 289
  • София
Три дни на градина и на четвъртия сополи,леко покашляне,лека температура 37,3...Иначе цяло лято не е ходил на детска и не е боледувал...

# 290
  • сред маслини и портокалов цвят
Там е една първа група, нали? Имам 4 приятелски дечица там, и всичките болни в момента. Ужасно направо как се започна от първата седмица още.

Една група е.
Малката тръгна на 2.09, засега е здрава, докога ще е тоя късмет незнам. Иначе има доста болни, да.

# 291
  • София
Пет дни ходене-веднага сополи и адската гадна кашлица.А най-чудесното е,че като ходия да го взема всички си кашлят дружно. Laughing

# 292
Имаше такъв вирус ,аз все още кашлям,както и малката,но сме прегледани и ни няма нищо,освен кашлицата.

Кашляме от един месец вече ...

# 293
  • Варна
Благодаря за отговорите за помагалата, ще видим сега и нашите какво ще кажат на срещата.

Вируса и ние с малката го лепнахме, а тя с тая 3-та сливица така си кашля от 4м. вече ....и като е болната съответно и кашлицата се засилва Crazy

# 294
  • Sofia
Не знам дали е по темата, ама да питам. Синът ми ще го пусна на градина от 1 октомври. Питах директорката как да се извинят отсъствията му от 15-ти септември. Тя ми каза да напиша заявление. Е, какво трябва да напиша. Някой писал ли е?

# 295
  • В две мънички очи...
Да и ние трябва да пишем заявление и утре ще звъня да питам. Въпреки че ние една седмица на градина и вече си имаме сополи и утре ще е у дома.

# 296
Явно от това рязко застудяване много дечица са болни. Моето е с кашлица и не я пуснах днес на градина.

Не знам дали е по темата, ама да питам. Синът ми ще го пусна на градина от 1 октомври. Питах директорката как да се извинят отсъствията му от 15-ти септември. Тя ми каза да напиша заявление. Е, какво трябва да напиша. Някой писал ли е?

При нас има едни малки листчета, на които пишем името на детето, коя група и за кои дни отсъства. Попитай госпожите дали имат подобни, или на ръка са напиши. Те ще ти кажат какво точно трябва.

# 297
  • Sofia
Ще чакам Изабел да се включи. Учителките ги питах, вдигнаха рамене Outta Joint Доколкото разбрах, директорката искаше да напиша нещо различно, от готовите молби, които попълваме друг път. Пфууу, толкова мразя за един лист да се чудя и мая какво точно се очаква. Накрая ще поискам бележка от док сигурно.

# 298
  • София
Чудя се как да се отървем от напълно ненужните народни танци в градината. За 3 години децата не научиха ни-що. Поне едно право хоро да бяха разучили, а те само ходят напред-назад и се въртят в кръгче, марширувайки. Много от родителите отписаха децата, но моята дъщеря се инати, а и за съжаление "танците" се провеждат в тяхната си стая и тези, които не са записани, седят отстрани и гледат...

# 299
  • около Варна
Относно заявленията, оформя се като молба, но вместо "моля, ....", пишете "заявявам желанието си детето ми да отсъства по семейни причини за дните от ....до..." Нещо такова:)

Общи условия

Активация на акаунт