Детската градина- всичко, което ни вълнува- 9

• 25 799
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • на последния етаж
Да, първа предучилищна се води. Simple Smile

# 91
Да, първа предучилищна се води. Simple Smile
Благодаря, да имам идея горе-долу и аз за родителска среща-евентуално другата седмица Simple Smile

# 92
  • София
запис да следя.Ние сме първа група,ала никой не говори за нищо.ще има изненада сигурно да видим. Laughing

# 93
На нас вчера ни казаха че за последната група се купува всичко еднакво/както и сега, политика на градината/, и всяко дете ще има чекмедже, където да си прибира материалите.
А 3- а и 4- а група помагалата са безплатни и от 3- а започва следенето на трите неизвинени. Аз си мислех че само за последна група се отнася.

# 94
Little wingels, градината е 12 ЦДГ, в центъра, на партерния етаж на кооперация. Бабата живее в ....
Ра, знам я градината, на Гладстон, нали? Ако сте последна група, може би не си струва да се занимаваш повече. Но иначе си струва да воюваш. Щом институциите не помагат, трябва да си помогнем сами  Wink. Идеята на Деситката е много добра, що не разговаряш с някое такова сдружение, може да дадат полезен съвет. На мен ми хрумват само действия от типа саморазправа  Laughing.

# 95
  • Mediterraneo
Деси, не съм чула да ги готвят за карнавала  Peace Моите много се вълнуват за този карнавал, отдавна го чакат, представям си, ако трябваше да участва дребното... По- добре да нямаме такъв ангажимент.
Пп- изпитвам ужас от подобни събития, откакто като първокласничка се загубих на центъра и 2 часа не можах да се прибера до нас... Трябваше да чакам нашите на чешмичката на Кристал, аз съм слязла до Руския  Laughing Такова лутане, ще кажеш, че в Манхатън съм попаднала. Ама ей на- малко хлапе, толкова ми бил акълът! Та оттогава някак съм се наплашила и не ми се иска да си изпускам децата от ръцете, когато сме сред много хора.

# 96
Тарти,тази вечер на РС казаха,че карнавала е другата събота.Аз не разбрах той дали ще участва,
защото 32 градина/не знам коя е/ ще организира някакво спортно тържество/не разбрах кога/
и атлетичните ще отидат там ,а артистичните на карнавала.Та не знам,от коя категория е.Само
да не е от универсалните и да го пишат и на двете.Не съм съгласна.А иначе и мен ме е шубе в тълпата.
И ако са с еднакви костюми трудно ще го позная.

Иначе на РС почна в 17.30 аз си тръгнах в 19.00 ч и казах ,ако има нещо да ми кажат после.За консумативи
 30лв.За рожден ден 5лв.Охрана на 3месеца общо 9лв.Дарителски 32лв.Ще сменят чаршафи и покривки.
Такса няма да плащаме.Дейностите са 8 бр.За всяка по 12лв за месец.Моя избра английски,плуване,футбол и танци.
Остават вокална група,айкидо,рисуване,мажоретки /само за момите е/.Щели да наблягат на пикници ,разходки и
игри сред природата.В 9.00 най-късно да са там,че имали по 4-5 ситуации.
И малко да се похваля ,казаха,че много добре се справя с уроците и е много самостоятелен.Аз не очаквах.То няма на
кого друг да кажа де.Поне на вас.

# 97
Браво на твоят младеж, Деситка.
За тази година съм решила да поизнеса малко дейност извън градината. Закъснях само със записването за плуване, та може и от пролетта да скочим в локвата, а дотогава да се пробваме да правим басейн уикенд мероприятия.
Ра2, това вашето е някакъв кошмар. Sick  Малко преписки с Екоравновесието с копия до ресорен кмет дали няма да помогнат? Някакви общи подписки от страна на родителите? Аман от подобни обичащи животните скотове.  #Cussing out

# 98
Чудя се къде да се изложа - тук или пред госпожата  Grinning На 22-и ще работят ли градините?

# 99
  • София
Чудя се къде да се изложа - тук или пред госпожата  Grinning На 22-и ще работят ли градините?
не - 22 е официален почивен ден за цялата държава  Peace

# 100
Благодаря  Blush

# 101
Тази същата градина. Последна група тази година.
Говорих с ХЕИ- не могат да ми помогнат, имало и други случаи и всичко попадало в някакъв параграф 22. Гледах сайта на екоравновесие- пишат само за кучета, от отзиви от хора- пълна скръб, никакви действия и за агресивни кучета, какво ли пък за опикани котки!
поставяла съм въпроса на родителската среща миналата година- гледат ме странно и безмълвно подминават темата. Изглежда са на позицията, че трябва да сме толерантни към особняците и милите животинки.
Споделих с приятелка, ветеринарен лекар като по-сведуща по въпроса с разни животински организации. Според нея полза няма да има и само ще си докарам неприятности от общуването с тях. Като цяло идеята не била да се свърши нещо, а само "да се вземат едни пари" и най-вероятно ще бъда посрещната с агресия. Мога малко да поговоря по телефона с "4лапи", сила за личен контакт май няма да намеря.
Тази сутрин бабата я нямаше на двора, за сметка на това 5-ттях й питомци бяха.
Общината- опитано, без полза. СРИОКОЗ- също, животински организации- лоша предварителна перспектива. Не знам като няма правила и приоритети или те не работят какво очаква общината и пр. да стане. Да търпим и да сме "толерантни"? Да си решим въпроса тихомълком сами на принципа "спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се"??

# 102
ra2 ,много лоша работа ...

# 103
  • Mediterraneo
При нас тази година има английски и народни танци като доп. занимания. Замислям се за танците, но нека първо кажат кой ще е учителят, тогава ще решавам. 12 лв ни е таксата, за 8 посещения.

# 104
И аз чакам да видим на родителската среща какво ще кажат за допълнителни занимания.

Общи условия

Активация на акаунт