Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #5

• 40 794
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • София

Интервю с Еркан Колчак Кьостендил - Карлос от Ulan Istanbul. Току-що го намерих, на турски е.

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 19:17 от zarani

# 647
Здравейте! Hug Hug

Едва намерих темата. Аз съм без техника у нас и не пиша.

Страхотни снимки на Аслъ.

Еркан Кьостендил ще имаме възможност да гледаме от утре в Милост по БТВ. Направи добра роля, писала съм не веднъж,но сега ще имам възможност да го гледам с БГ аудио.

# 648
Да се разпиша и аз  Peace Hug
Изгледах най-накрая последния епизод на Гюлтепето.  Shocked Да не кажа  еб.си квартала, ще кажа егати филма.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Най-хубавото нещо от филма за мен,  bowuu тази мелодия  Peace

Поздравявам ви!

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 23:07 от g_georgieva08

# 649
  • София
Да, точно това си мислех днес, че музиката на сериала всъщност е най-хубавото от цялата продукция.  Laughing  И аз го попрехвърлих, имаше и интересни моменти, но като цяло не беше моят сериал това.
От останалите сериали имам да наваксвам и с Урфа, рейтингът на епизода от неделя беше по-нисък, ще видим докъде и колко ще изкара.

Един репортаж за Гюлтепе с кадри зад кадър, правен е преди да започне, но чак сега го намерих.

И интервю на Алиджан Йоджесой на руски
Скрит текст:
Алиджан Юджесой для журнала "Instyle".

Как вы можете описать свое душевное состояние?
-На самом деле, описывая это состояние - не нужно торопится. Как описать? Даже я не знаю, недостаточно сказать "Bсе хорошо". Мое душевное состояние близко к тому, чтобы принять меня таким, какой я есть.

Почему именно так?
-Я не хочу говорить, на подобии 60-летних мужчин, но могу сказать, что жизнь до определенного времени проходит с откатами от чего-либо. Я думаю, что после 30 лет все кардинально меняется. "Hужно ли оставлять свои отказы? Оставить ли из в жизни или вычеркнуть?", - человек задает такие вопросы самому себе, у меня на данный момент именно такой период. Пoэтому я могу сказать именно о себе "Мое душевное состояние готово принять меня таким, какой я есть".

Хорошо вы довольны своим состоянием?
-Наверное еще буду очень доволен.

Как актер, где и на какой ступени видите себя?
-Пока что вижу себя на одном и том же месте, но когда получаешь опыт, то учишься прятать свое волнение. Именно тогда начинаешь наслаждаться своей профессией.

Вы можете подтвердить что актерство - это сумасшествие?
-Вначале я думал, что это неправда, но со временем я стал того же мнения. Актерство - это профессия, которая близка к сумасшествию.

У вас есть желания по поводу вашей профессии?
-По-моему, ничего такого во мне нет. Во мне это не изменилось, и я не мечтатель, наверное именно эту черту я больше всех люблю в себе. Я никогда не живу в ожиданиях и никогда не жил. Мне достаточно того, что я живу и радуюсь маленьким радостям. Принимаю то, что дает мне жизнь.

Вы всегда мечтали быть актером?
-Актерства не было, но и о другой профессии я не думал. Когда был ребенком - мечтал стать пилотом. До сих пор где-то там в глубине есть желания о пилоте, но оно иногда тоже пропадает.

http://vk.com/turk_dizileri

# 650
Алиджан е интересен , може да играе различни роли с това излъчване.

И  Буура

# 651
Днес ли е последния епизод на Гюлтепето?
Аз не съм добре с очите тези дни и всичко изтървах!  Sad

# 652
Днес ли е последния епизод на Гюлтепето?
Аз не съм добре с очите тези дни и всичко изтървах!  Sad

Свърши Гюлтепето. В понеделник беше излъчен последния 8 епизод.  Peace

# 653
В понеделник?!! Щоооо??? Нищо де, така и така бях забравила и за днес  Blush

Толкова сериали имам да доглеждам вече....

# 654
  • София
Такава им е практиката от Kanal D.  Whistling

И аз имам много сериали да доглеждам, кога ли ще е ....

Urfalıyam Ezelden 5. Bölüm Fragmanı

# 655
  • София
Urfalıyam Ezelden 5. Bölüm Fragmanı - 2

# 656
# 657
  • София
Стартът на "Милост" (Merhamet) у нас с Бурчин, Еркан Кьостендил и момиченцето, което играеше Йозлем в Хиджран е отразен и в турската преса - http://izleyiciplatformu.com/haber/4524-english-news-merhamet-pr … -in-bulgaria.html
На мен лично сериалчето засега ми харесва, с интерес го следя.  Peace  Еркан и тук е много добър.

Yalan Dünya е поредният сериал, който ще направи финал скоро. Няма да имат 5-ти сезон.  Mr. Green  Лошото е, че се говори, че "Аз съм от Урфа" най-вероятно ще го последва. От както започна беше с най-висок рейтинг от новите сериали, но още при първият спад на рейтинга от Kanal D са готови да го финишират без дори да му дадат шанс.  Sick  ooooh!

Да видим дали Пойраз изобщо ще го излъчат ...

# 658
  Лошото е, че се говори, че "Аз съм от Урфа" най-вероятно ще го последва. От както започна беше с най-висок рейтинг от новите сериали, но още при първият спад на рейтинга от Kanal D са готови да го финишират без дори да му дадат шанс.  Sick  ooooh!

Да видим дали Пойраз изобщо ще го излъчат ...

И този ли сериал ще го финализира Канал Д ! ?
Зарани  Peace Милост започна много силно,интересно,има малко спад втори сезон,но като цяло е интересен сериал.
Турските медии добре отбелязват  излъчването на Милост у нас,но и него го прекратиха малко по рано от обичайното за финала. Набързо му спретнаха един отвратителен финал,който още не искам да гледам със руски субтитри.
Не ги разбирам, за кой ли път го пиша почват шумно сезона,за два месеца всичко минава под гилотината. Сериал, който остане по-дълго  и е харесван извън границите им  носи популярност както за артистите така и за киноиндустрията им. Не ги ли кара отговорните фактори,или техните хора да попрочитат  форумите на чуждестранните зрители и да се дава възможност хората да си свършат започнатата работа, тоест сносен финал.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт