Препарати за съдомиялна - 7

• 98 575
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Купих и Фери ама платинум 45 таб за 12.99лв добре ли е???

Откъде, цената е супер просто за платинум?
Едно магазинче в Белово , това е обл.Пазарджик.Не живея там ама като имам път си позареждам препарати  bouquet

# 136
  • Русе
Купих и Фери ама платинум 45 таб за 12.99лв добре ли е???

Откъде, цената е супер просто за платинум?
Едно магазинче в Белово , това е обл.Пазарджик.Не живея там ама като имам път си позареждам препарати  bouquet

Супер, ама е много даеч : -)

# 137
  • София
Със сигурност, ако забравя, ми напомни Simple Smile.

Какво стана с тавата Simple Smile

Добре де  тези Феъри платиниум  от къде ги купувате, обиколих 3-4 по-големи магазина и такива таблетки и изобщо на  Феъри  таблетки не видях.

# 138
  • Русе
Със сигурност, ако забравя, ми напомни Simple Smile.

Какво стана с тавата Simple Smile

Добре де  тези Феъри платиниум  от къде ги купувате, обиколих 3-4 по-големи магазина и такива таблетки и изобщо на  Феъри  таблетки не видях.

Точно търсих темата да пиша. Пробвах я два пъти, един път с тава от мусака, другият път с нещо печено. Определено са по-зле от Платинума, останаха неизмити малко места. МаГ, Сомат класик или нещо от сорта. Платинумът го купувам от паралелен внос, от Англия и един път от Пени съвсем случайно, не знам дали не се бяха объркали, но бяха не повече от 0,25 лв/бр. Иначе са около 0,40-0,42лв.

# 139
  • София
Мерси, ще потърся още малко, аз нещо тези магазинчета за паралелен внос не ги обичам, но ще се насиля да вляза в някое.
Значи ако ще остава по някое петно, няма смисъл  другите да търся, само ако си намеря платинум и то ми се ще някоя малка опаковка за проба.

# 140
Медикс таблетки не ми допадат особено  Confused Определено Сомат мият по-добре.... Ама, пени се, не пени, ще ги ползвам, като съм ги купила....че и голяма кутия  ooooh!

# 141
  • Русе
Мерси, ще потърся още малко, аз нещо тези магазинчета за паралелен внос не ги обичам, но ще се насиля да вляза в някое.
Значи ако ще остава по някое петно, няма смисъл  другите да търся, само ако си намеря платинум и то ми се ще някоя малка опаковка за проба.

Определено Платинума за силно замърсени, другите ще си ги ползвам за нормални неща, цената им излезе супер, мисля, че около 25 ст.
Някой ми спомена, че има Платинум вече в Карфур, но не съм ходила, не знам какви са. Ако имаш път натам, виж, ако не в тези магазинчета или онлайн.

# 142
На КК нещата за съдомиялна са на промоция тази седмица  Peace

# 143
На КК нещата за съдомиялна са на промоция тази седмица  Peace

Тъкмо и аз щях да пиша за това!  Peace

Купих си от таблетките Всичко в едно - около 6 лв. са сега 40 бр. Да ги видим как са  Grinning

# 144
   А прахът на КК добър ли е?

# 145
Аз и майка ми само него ползваме, по-специално аз от близо 2 години, нямам причина да го сменям, много съм доволна, при все, че миялната ми не е от най-хубавите  Wink Пробвай, поне е евтин и да не ти допадне, няма да те е много яд за похарчените пари.

# 146
    Мерси за отговора! Simple Smile

# 147
  • София
Здравейте!

Бих искала да попитам из софийските магазини за паралелен внос срещал ли е някой такива таблетки за съдомиялна : http://r.twenga.it/g3.php?pg=VDs5MDI2Nzk5NjYzOTY3OTE3NzMyOzU0OTg … TIxOA==&dac=0
Купих ги лятото от Гърция и тъй като са ми на привършване,а страшно ми харесват и сега се чудя дали мога да си намеря някъде тук.

Предварително благодаря   bouquet

# 148
   А прахът на КК добър ли е?
Много. Мие супер, а аз ползвам основно икономичната програма и е удобен за дозиране, когато ползвам опцията за половин зареждане.

# 149
  • София
Медикс таблетки не ми допадат особено  Confused

Съгласна съм с теб. То и Медикс гела не си струва кознай колко... Да, мие, ама не е като Финиша или Сомат..

Общи условия

Активация на акаунт