Препарати за съдомиялна - 7

• 97 695
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Но съдове с керамично покритие ми е интересно дали могат или ще се обелят като тефлона, който принципно не е за миялна.
Не се бели моят. Имам и много стар тефлонов тиган - също няма проблеми в миялната.

# 646
  • София
Е да, пластмаса и аз мия с риска да се окриви /което рядко се случва/ от градусите и излиза мокра, но го преживявам, тефлон обаче не мисля да беля, т.к. след 1 измиване и не става за употреба, а пластмасовата купа, ще изсъхне и ще се ползва пак.  Peace

Скрит текст:
Но съдове с керамично покритие ми е интересно дали могат или ще се обелят като тефлона, който принципно не е за миялна.
Не се бели моят. Имам и много стар тефлонов тиган - също няма проблеми в миялната.
Твоят е изключение някакво  Grinning, за първи път чувам оцелял тефлон в миялна.

# 647
  • Sofia
И моят си оцелява без проблем. И съдове с керамично покритие мия - не съм забелязала да им има нещо след това.
Аз използвам програма на 45 градуса.

# 648
При мен два тефлонови тигана, които са различни само по диаметър- единия изсветля след първото миене още, на другия нищо му няма. За кухненски ножове знам, че не е хубаво да се мият в миална, че се повреждат.
Взех си и аз к- класик. Не разбирам защо им е на чиниите да миришат на лимон, но иначе съм доволна.

# 649
  • Пловдив
И на моя тефлон нищо му няма от миялната.

# 650
  • Русе
Повечето тефлонови покрития са изключително тънки. И с някои по -некачествени или по-агресивни препарати, възможно е да се наруши тефлона. Ама всичко мия вътре аз, и тефлон, и керамика, и керамично покритие.

# 651
Май не тефлонът е проблем а технологията по която е нанесен си мисля аз. Само с това мога да си обясня как тигани, например на Тефал, единия се поврежда а другия не. Според мен явно покритието е нанесено по различни технологии

# 652
  • Русе
То и като пипнеш тефлона има разлика дори и примерно на Тефал. Сякаш някои са с по-дебело покритие, по-релефно. По-гладкото май по-бързо се износва. Но не само от миялната.

# 653
Моят тиган на тефал редовно го мия в съдомиялната и нищо му няма освен, че излиза на капки...ако има значение е от серията с червените дръжки.
Колко е най-ниската цена, на която купувате фейри пратиниум?

# 654
  • Варна
Моят тиган на тефал редовно го мия в съдомиялната и нищо му няма освен, че излиза на капки...ако има значение е от серията с червените дръжки.
Колко е най-ниската цена, на която купувате фейри пратиниум?
Взимам го на 25лв за 50бр от емаг  Peace

# 655
Магазин за паралелен внос Фейри платинум 50 броя - 15 лева. По 30 стотинки ми идва капсулата.

# 656
  • Варна
Магазин за паралелен внос Фейри платинум 50 броя - 15 лева. По 30 стотинки ми идва капсулата.

Я дай линк да видя Simple Smile

# 657
Те нямат сайт. Магазин в Бургас в Славейков. Оня ден взех.

# 658
  • Русе
Последно 47 ст, но съм вземала и на 25 от англия примерно, около 30 ст от Турция. В Русе няма по-евтини или поне не знам да има.

# 659
  • Бургас
Те нямат сайт. Магазин в Бургас в Славейков. Оня ден взех.

Сподели, моля те, кой е магазина и къде се намира?

Meggysan, ти от амазон ли поръчваш?

Общи условия

Активация на акаунт