Препарати за съдомиялна - 7

• 97 678
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Просто за два месеца ползване не ми е поискало още гланц а солта зареждам на 10тина цикъла,но нашата вода си е твърда

# 676
  • Варна
Всъщност прекрасно работещите препарати за 8 - 10 ст. на цикъл от КАРФУР са 2:
- 3 кг. , жълта опаковка , гръцки , произведен и опакован за КАРФУР от Mainopoulos A.E. Alimos , Greece
- 2,5 кг. ,  бяла опаковка , немски , произведен и опакован за КАРФУР от Reckitt Benckiser Produktion Gmbh , Ladenberg , Германия

# 677
  • У дома !
Да, но приемаме,ч е не  била с бойлер и  сметката следва да се дигне...но не двойно, дори като прибавим това, че сега е  декември, машината може да не е вързана към топла вода и да трябва малко повече да загрява студената вода, която е по-студена от лятото все пак (това и за пералня важи).... но пак двойно само от това.
Мен ми е интересно колко е била преди и колко е сега. И това единствената променя в потреблението ли е?
На бойлер съм.Преди плащах около 50 лв ток пример месец октомври,а първият месец след като купих съдомиялната платих 107 лв.месец ноемвриЧакам да видя следващата сметка. newsm78

# 678
  • Русе
Абсурд да е от миялната, има някаква друга причина.

# 679
  • Варна
При нас съдомиялната не вдигна тока,колкото си платих ноември миналата година толкова платих и сега -180 лв,като се има в предвид,че всичко ми е на ток- два бойлера,три климатика,печка,компютри,пералня,сушилня а сега и съдомиална

# 680
  • София
Единствения път, когато виждам сметка от 50 лв. за ток, е през август  Sick
Честно, не мога да повярвам, че плащаш 50 лв ток и ползваш бойлер....
Ако имаш съмнение колко точно харчи миялната, има едни уреди, които се включват в контакта, в тях включваш щепсела на машината и на екранчето на уреда се изписва колко точно консумира тя. Така можеш да провериш всичките си уреди вкъщи и да получиш напълно реална представа колко ти струва да пуснеш пералня, бойлер, фурна и пр.

# 681
Здравейте! Честита Коледа на всички!
Момичета, сега отворих съдомиялната и за първи път ми се случи да не ми се разтвори таблетка до край. Купих от Кауфланд едни италиански 4 в 1, че те не се разтвориха.Бях препълнинила доста машината. Според вас каква е причината. Благодаря, предварително

# 682
В книжката на моята миялна пише, че работи само с прах и таблетки и да не се слагат течни препарати, защото има опасност от експлозия. Възможно ли е моята да не работи с течен? Тъкмо мислех да мина на такъв!

# 683
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В книжката на моята миялна пише, че работи само с прах и таблетки и да не се слагат течни препарати, защото има опасност от експлозия. Възможно ли е моята да не работи с течен? Тъкмо мислех да мина на такъв!

най-вероятно написаното е за течен препарат за миене на ръка  Peace
течен препарат за миялни не би трябвало да е проблем  Peace

# 684

най-вероятно написаното е за течен препарат за миене на ръка  Peace
течен препарат за миялни не би трябвало да е проблем  Peace

И аз така помислих, някакви други препарати (не за съдомиялни) имат предвид. Но исках да съм сигурна, че не греша и за това попитах. Течния се слага в отделението за таблетки, предполагам?

# 685
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да. в отделението за таблетки е  Peace

# 686
Здравейте, дано не се повтарям, но не открих информация по проблема ми. Наскоро минах от комбинирани таблетки на прах + гланц (съответно Finish и Medix, ако има значение). След измиване съдовете и цялата миялня миришат на препарат. На някой случвало ли се е? Дали е от прахта? Не мисля, че слагам много, на кутията пише 40 ml, но аз слагам дори по-малко - до чертата Min на отделението за препарат. Дали е възможно да не изплаква добре  newsm78 И бебешките съдове мия в нея и се притеснявам, че е вредно.

# 687
  • на кой му пука, майна
Здравейте, дано не се повтарям, но не открих информация по проблема ми. Наскоро минах от комбинирани таблетки на прах + гланц (съответно Finish и Medix, ако има значение). След измиване съдовете и цялата миялня миришат на препарат. На някой случвало ли се е? Дали е от прахта? Не мисля, че слагам много, на кутията пише 40 ml, но аз слагам дори по-малко - до чертата Min на отделението за препарат. Дали е възможно да не изплаква добре  newsm78 И бебешките съдове мия в нея и се притеснявам, че е вредно.

Да, на мен ми миришеха така, но от гланца на Финиш мисля, че беше миризмата

# 688
  • София
Мнение за Медикс гел?
Досега съм мила само с таблетки и се чудя.

# 689
Момичета, пак да питам, направих теста с лентичката за водата и всичките 5 квадратчета са зелени на цвят. Каква е водата в случая?

Общи условия

Активация на акаунт