Отговори
# 630
Добро утро, момичета!  Hug
Скрит текст:
Да ви почерпя, днес любимата ми сестра има РД
Скрит текст:

Още не ми е минало от снощи  Joy Joy Joy много и се ядосах на Шурка, да знаете  Mr. Green Хем я разбирам, хем и се ядосвам защо е толкова глупава и късопаметна  ooooh!
Хубав ден, сладурки!  Hug

# 631
Добро утро, дружки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Фенче,  Heart Eyes благодаря за кафенцето и почерпката - да ти е жива и здрава сестричката, да е все такъв добър и всеотдаен човек ! От сърце и пожелавам много здраве и късмет ! newsm51 Целуни я от мен !   bouquet

Много благодаря на всички за стиснатите палчета !  newsm51  love001 newsm51

Скрит текст:
Майка е на 88 г. вече и всяка, дори и лека настинка, и се отразява много зле. Не вижда много добре също така, та голямата беля не беше настинката, а объркването на лекарствата, които е взела преди да се прибера от работа.Беше изпила няколко нифидипина  ooooh! и кръвното и беше толкова ниско, че чак критично. Слава на Бога, положението вече е овладяно и се чувства по- добре, а аз - по- спокойна . Старостта е ...... Cry

Не съм гледала още нищо, но днес ще изгледам и двата епизода и ще споделя моето мнение !
Благодаря на Филипова за преведената серия, както и на подругите за бързия превод на 15 епизод !   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря ви за всичко, дружки ! Много ми липсвате, да знаете !   love001

# 632
Госпожата  Heart Eyes  love001 Ще я целуна непременно днес и от теб!  newsm51
Скрит текст:
Много се радвам, че всичко се е разминало и този път! Дай боже, скоро да не ти се свива пак сърцето  Praynig

Казах ли ви, колко се радвам, че ще видя Сеит отново на кон ?  Laughing Много ми липсваше тази картинка ...

# 633
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Госпожата, и ти ни липсваш, да знаеш! На мен със сигурност.
Ама нищо, ще изтърпя да вкараш нещата в релси и да имаш повече време за раздумки. (И за срещи, ъфкорс)
Скрит текст:
Не бях разбрала за майка ти, радвам се, че е добре, ама сигурно бая си се притеснила... Ох, аз ги имам двама, да са ми живи и здрави, ама все повече се затяга примката...

# 634
 Ми аз като ви казвам, че Сеит ви отвява на бял кон....

# 635
Ми аз като ви казвам, че Сеит ви отвява на бял кон....

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 636
Здравейте Hug
Госпожата Heart Eyes Hug, радвам се , че всичко е под контрол. И ти ми липсваше, направо се бях притеснила. Айде влизай вече в ритъм, че и ЗП ни чака Wink

Светле Heart Eyes, мен Бехлюл ме е отвял повече ама и Сеит не е зле  Grinning

Снежка благодаря ти за резюмето   bouquet

# 637
Добър ден.  Hug Hug Hug

Госпожата,  Hug  Heart Eyes радвам се, че всичко се е наредило. Hug

Фенче,  Hug честит рожден ден на сестра ти.   bouquet  Да ви е жива и здрава. Hug

Пак за Холивуд, но вече има имена.  Wink Аз предпочитам Ал Пачино. Mr. Green Wink

Продолжающие терять рейтинг «Курт Сеит и Шура», ищут спасения в Голливуде. Продюсерская компания ведет переговоры с Аль Пачино и Джоном Малковичем.

Не смотря на введение в состав актрисы Фахрийе Эвджен, сериал продолжает терять рейтинги. Ввиду этого продюсеры решили искать спасения в Голливуде. Если и после этого создатели не добьются желаемого успеха, к январю можно прощаться с сериалом.

Материал подготовлен Викторией Коломиец, специально для
http://vk.com/kurtseyt_official, при копировании, пожалуйста, указывайте источник, уважайте чужой труд
   bouquet

Приятна събота.   bouquet

# 638
Госпожата, радвам се, че всичко е ок с майчето, да е жива и здрава още дълго време.  Hug

# 639
Наде  Heart Eyes newsm10 точно преди секунди буквално, редактирах поста си ... За мен изморилата се е само Шура ...ужасно е променена, и не към по-добро ... преди за нея по-важен от Сеит нямаше, а сега е на последно място ... а Тина нека живее с угризенията, че е провалила живота на глупавата си , наивна сестра  ooooh! ooooh! ooooh!
лека и синеока, мили мои! До утре!  smile3524
wavey wavey wavey
Фенче Grinning и тук ЧРД на сестра ти.
Госпожата Grinning радвам се, че се появи с хубава новина.
Според мен и Сеит започна да се изморява от вечните им скандали, и му писна от близостта на Петро с Шура а и сам каза на Джелил, че иска да поговорят, защото се е натрупало.....от всичко и по много.

# 640
Фенче честит рожден ден на сестричката Всичко най-хубаво и желая   bouquet  bouquet

Госпожата радвам се за майка ти дано не се получават повече такива неща

# 641

Sema Ozturk with nephews of Kivanc Tatlitug

Hug
Много са сладки и се изкуших да ги сложа в темичката!

# 642
Привет отново, сладурки!  Hug
Снеже, Наденце, Терзи  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ви за пожеланията!   bouquet
Не мога и тук да не се изфукам с моята красавица / на брат ми дъщерята, която живее във Флорида / снимката е от снощи. Да видите, че не само Киво има красиви племенници  Laughing
Скрит текст:

моето е русото  Laughing
Снеже  Heart Eyes много не ми се вярва на тази новина, ама кой знае  newsm78 И аз предпочитам Ал Пачино Peace Дано да е истина! Но, не знам дали и той ще успее да промени нещо ... сякаш са му обявили бойкот на този сериал, от самото начало  ooooh! ooooh! ooooh! Не мисля, че заслужава този рейтинг ...

# 643
Фенче, много ти е хубаво момичето, красавица направо! А другото ми намязва малко на Никол Кидман.
Кво прай нашто у хамериканско? Изучава ли се или сме го похарчили там?

# 644

Sema Ozturk with nephews of Kivanc Tatlitug

Hug
Много са сладки и се изкуших да ги сложа в темичката!

А таз мома каква се явява на Кивовите издънки?

Общи условия

Активация на акаунт