ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 2

• 47 567
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 285
Къде е скандала , тоя се сви като мишка

# 286
Е, нали щеше да има екшъъъъън?  Crossing Arms

# 287
  • Испания
Едно голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяямо нищо. Както се предполагаше.

# 288
Как ги събраха, къпех детето,изтървах.

# 289
Как ги събраха, къпех детето,изтървах.

Влязоха Ива, Камелия и Иво. Здравейте, добър вечер, как сте и ..... толковаааа.  Laughing

# 290
  • София
Евгени Минчев щеше да получи удар, как почервеня само.Правеше се на непукист, но се посра от притеснение.

# 291
Евгени Минчев щеше да получи удар, как почервеня само.Правеше се на непукист, но се посра от притеснение.
Чухте ли го какво каза ? Кучкова му вика нещо от сорта на да иде при тях, а той : Те сами ще дойдат .

# 292
Мишок  Mr. Green На мен като цяло ми прилича,на куче дето лае ,но не хапе Simple Smile Ако имаше поддръжници ще се наежи,но ако е сам ще се изсули по терлички  Party

# 293
  • София
Да питам може ли да се гледа някъде онлайн?

# 294

+1

Много скучен епизод, аз очаквах номинации, ама нямаше..

На Женито й пука за Тачо, иначе нямаше, да бъде с него, все пак не е някой милионер.
Тази любовницата ми се вижда супер нагла, но е ясно, че са им дали доста пари на всичките, за да си го причинят това.

Много ми е смешно това Wosh WC  hahaha
Иначе е сигурно, че е тревоман, той сам си го каза във визитката.
Голям мъж станал, а ми звучеше, като 16 годишно рапърче. Вече не е модерно, че да се хвали, че пуши джойнт..

# 295
  • в рока
Лорд Самърсби- всички гледни точки

# 296
Кой нaбор е Евгени  Минчев, знaем ли?

# 297
Не разбирам, защо тая МУНДАрева се бута между шамарите, едва ли заради едната любов към предаването го прави(както каза Венета).

# 298
  • Испания
Кой нaбор е Евгени  Минчев, знaем ли?

1963

# 299
Кой нaбор е Евгени  Минчев, знaем ли?

02.06.1963 г.

Общи условия

Активация на акаунт