ПЪРВИ клас - 1 тема

• 38 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
безплатната закуска при нас е тестена  Tired първия ден кифла, втория тутманик, днес кренвиршка  Tired слага ги в чантата и ни ги носи - моите сандвичи били по-вкусни.

днес е изял кренвиршката защото бил гладен, а бил гладен, защото децата му се смеели на междинните закуски  Tired щом му пращам моркови и краставици, значи е заек.
пак ще си приказваме с него.

Скрит текст:
но ми е странно, барнита, сокове в кутийки, вафли и сухи пасти не са смешни, а морковите и краставичките ги имат за ерес някаква.

# 31
  • тук-там
Благодаря момичета, след 1час вглеждане и чудене прецених, че трябва да бъде съотношение спрямо броя като остават излишни предмети дано съм на прав път. Това е точно хладилна витрина с продукти, маси и столове, цветя...
Просто не знам, защо нямат условия задачите, явно всичко е по подразбиране.

# 32
...

защото децата не могат да си прочетат условието, може би Wink
или защото се предполага, че ще го правят в клас и там учителката ще обясни какво се иска  Hug

# 33
  • Sofia
Благодаря момичета, след 1час вглеждане и чудене прецених, че трябва да бъде съотношение спрямо броя като остават излишни предмети дано съм на прав път. Това е точно хладилна витрина с продукти, маси и столове, цветя...
А, де! Това и аз мислех, ама си викам, нещо по-умно ще да е...  Wink

...
или защото се предполага, че ще го правят в клас и там учителката ще обясни какво се иска  Hug
Ми да, ама не.  Wink

...
Скрит текст:
но ми е странно, барнита, сокове в кутийки, вафли и сухи пасти не са смешни, а морковите и краставичките ги имат за ерес някаква.
Защото повечето деца на ги ядат.  Джейми Оливър има едно готино предаване... опитва да вкара в у-щата по-здравословна храна... какви зеленчуци не познават тези англичанчетата...  ooooh!... не са ги виждали явно.
Та те така.  Wink

# 34
Жестоко е това предаване. Във всякакъв смисъл на думата жестоко! Whistling

# 35
  • Sofia
Просто за идеята ви споделям... Гушкан гледа поредните два епизода на това филмче и много го харесва! Grinning

# 36
  • София
Джейми Оливър има едно готино предаване...
Гледала съм го. Има и много фрапантни случаи:
Въпрос: Кай прави меда?
Отговор: Мечката
Въпрос: От какво се прави сиренето?
Отговор: От спагети.
... Оставям без коментар...

Днес най-накрая намерих време да купя шише за вода.
Спрях се на такова с въглена, за което научих от тази тема. Благодаря   bouquet
Скрит текст:

# 37
  • sf
Ей това ме дразни много в тая държава. Само приказки- децата били дебели, ама дават само тесто за закуска. Увеличили се гръбначните изкривявания, ама не правят нищо по въпроса  Rolling Eyes

# 38
  • София
Обади ми се майсторът за шкафчетата...

Мисля, че това е минимумът. Ние взехме от Икеа - най-евните и без вратичка бяха 40 лева.

Моят човек, дето искаше пари днес черпил наред: 3 чая - за него и приятели. Питам, как се казват приятелите. Оказа се, че били приятелки  Whistling Викам, браточката почерпи ли го? Не - не искал. Другият пък крещи: не е вярно, не ме попита дори.
После купил Ментос (какво им харесват на тез бонбони, не знам).
И така с парите - мисля, че приключихме засега с шопинга.

Моята искала на футбол, но казали само момчета. Embarassed
Е що за простотия? Това е дискриминация

# 39
  • София
Джейми Оливър даже е осъдил McDonald's и ги е принудил да сменят рецептата за производството на бургерите. Доказал е, че пилешките се правят само от кожа, кости и вътрешности. Същата работа е и с готовите пилешки хапки. Само вида им на смляни гадости е достатъчен.

Синът ми много яде моркови, да не казвам, че му е любимият зеленчук. На второ място е краставицата. Аз му ги режа на лентички и той черпил децата. st. Dobri , пробвай така и той да почерпи. Ако всички ядат "заешка храна", няма да му се смеят вече.

Децата масово ядат само боклуци. От сладкото не мога да го опазя, но чипсове, кубети и всички там производни не му давам, както и газирано. В един хотел в Турция миналата година видях дете на годинка да яде спагети с кетчуп и да пие кола от биберон  Shocked. Успокоих се, че има и по-зле от нас  Laughing

# 40
безплатната закуска при нас е тестена  Tired първия ден кифла, втория тутманик, днес кренвиршка  Tired слага ги в чантата и ни ги носи - моите сандвичи били по-вкусни.
Скрит текст:

днес е изял кренвиршката защото бил гладен, а бил гладен, защото децата му се смеели на междинните закуски  Tired щом му пращам моркови и краставици, значи е заек.
пак ще си приказваме с него.

Скрит текст:
Tired
При нас дават хот-дог #Cussing out

Влизам да се похваля какви книжки получих днес:
Приказки за щастие http://www.book.store.bg/p106503/prikazki-za-shtastie-gaspar-ern … hordi-iavina.html
Ваканцията на бързоходко http://www.book.store.bg/p62189/shtastlivo-detstvo-vakanciata-na … inid-blajtyn.html
Музеят на загадките (за по-големи е, книга-игра) http://www.book.store.bg/p118814/kniga-igra-muzeiat-na-zagadkite … jvid-glouvyr.html
Често поръчвам от тук, ако ги има книгите. Доставката за цялата страна е 1лв http://www.book-bg.com/

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 19:55 от Пролетен дъждец

# 41
...

Синът ми много яде моркови, да не казвам, че му е любимият зеленчук. На второ място е краставицата. Аз му ги режа на лентички и той черпил децата. st. Dobri , пробвай така и той да почерпи. Ако всички ядат "заешка храна", няма да му се смеят вече.

той не ги яде ако са рязани, белени, стъргани  Tired яде си без сол - краставиците, доматите, морковите си гризе като солети.
точно с цел черпене му изпратих първия ден 4 моркова и 4 краставички, отделно порциите за закуска и обяд. той пък свършил бързо и за да седи мирен госпожата му разрешила да яде  Tired
утре как ще го убеди човек, че в час не се яде.

Скрит текст:
днес попитал защо го да пише точка след всяко бастунче и тя казала "защото аз казвам така". той съответно отвърнал, че това не е отговор.
когато го взимах ми обясни, че няма време да обясни на всяко дете защо това или онова - щом е казала, значи трябва да го направи.
да де, но си мисля, че да каже "защото аз казвам така" и да спорят, отнема повече време от това да каже "такова е упражнението" или "точката помага да се спазва разстояние".  Tired

# 42
  • София
NinoTino - нашите шкафчета излязоха 41 лева, /40,83 лв/ с две години гаранция, два цвята, ключ за всяко шкафче, като вътре са 2 отделения и е за 2 деца - размерите на шкафа са 71 височина на 48,5 ширина...В стаята имаше вече 12 шкафчета и беше останало място за нашите...Тъй като аз събирах офертите цената е оки...имаше и едни дето ни бяха дали 600 лева, ама не знам какви щяха да са тия шкафчета...а имаше и едни с 1600 лв  Laughing Та общо за 12 шкафчета, монтаж и 2 пъти идване на фирмата да мери - 980 лв

# 43
...

защото децата не могат да си прочетат условието, може би Wink

На нас госпожата ни даде легенда ,за да не се чудим какво се прави в тетрадките. Laughing

# 44
  • Sofia
Супер, Дъждец, чудни книжки!  Grinning
Първата е в моя списък с желани. Simple Smile

Душа, вашата гопсожа/у-ще, бие по абсурдни ситуации. Аман значи!   ooooh!

Ааа, Вела, щракни я таз легенда, де... плс!  Praynig
Що да пишат условията в татрадките/учебниците, то някои деца ако си го прочетат, ще се окажат по-умни от... та затова.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт