Студенти в Италия

• 95 345
  • 721
  •   2
Отговори
# 720
Здравейте,

Коя преводаческа агенция в София ползвате за превод на документите от български на италиански език?
Каква декларация трябва да представя, че голямото ни дете не живее с нас, т.е. не сме едно домакинство, въпреки че излиза в Удостоверението за родствени връзки? Удостоверение за постоянен адрес?
Не знам дали ще съм от помощ, но аз доста поспорих в кметството по повод на това, че исках да ми издадат служебна бележка или там както им се води, относно това кои членове на семейството живеят на постоянния адрес, тъй като в удостоверението за родствени връзки излизаше и друг член на семейството, който изобщо няма регистрация на адреса.
В карайна сметка ми издадоха удостоверение, в което в свободен текст е посочено адреса, имената и ЕГН-тата на членовете  от семейството, които живеят на адреса, като е посочено, че се издава на основане чл. 3, ал. 2 от Наредбата за издаване на удостоверения и регистъра на населението.
Не съм от София, но за превод съм ползвала prevodachi.eu и mitratranslation.com.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2026, 10:20 от ili_8

# 721
Здравейте,

Коя преводаческа агенция в София ползвате за превод на документите от български на италиански език?
Каква декларация трябва да представя, че голямото ни дете не живее с нас, т.е. не сме едно домакинство, въпреки че излиза в Удостоверението за родствени връзки? Удостоверение за постоянен адрес?

тази:
https://prevodi-bg.bg/

Не сме удостоверявали голямото дете.

Общи условия

Активация на акаунт