Бременност и често боледуване

• 1 997
  • 3
  •   1
Отговори
Има ли майки и/или бременни, които често боледуват? От както съм бременна съм болна може би за 7-8 път, хващам просто всеки вирус - средно всеки месец от бременноста, а някои и по два пъти. Уж спрях работа, но мъжа ми докара, после детето от градината. Пия фрешове всяка сутрин и биозин мама, даже започнах по две на ден. Сериозно се притеснявам за бебето вече, дали с него всичко е наред. Постоянно съм с болки в гърлото, хрема, дори и кашлица. Уморих се от чайове, гаргари и куп тъпотии. А ходейки на лекар, не ми изписват нищо сериозно, защото е просто вирус. Никога не ми е бил толкова слаб имунитета.

# 1
  • София
Най-вероятно ви е паднал имунитета.
Посъветвайте се с гинеколога си дали можете да приемате клеева тинктура. Лично не съм приемала, но съм чела добри отзиви за приема от деца. Може би и при вас ще има ефект.
Фрешове, лимони, мед (не в големи количества, защото се води алерген).
Хомеопатия?

При мен доста често при начални признаци на настинка ми помагат лимони и мед. Чела съм че в кивито има повече витамин С.

# 2
  • София
Като усетя нещо леко пия клеева тинктура (бих пила редовно, но стомахът ми е много чувствителен, още ми се гади), също хомеопатични - Ангин хил за гърло, Цинабскин за синусите, слава Богу помага.

Така с вирусите бях, докато бях по майчинство с малкия, поне на 2 пъти помня карах вирус с висока температура, къде след децата като са боледували или мъжа ми донесе от работа.

# 3
Говори с лекаря си за вит. D.

Фрешовете предлагат ограничен брой витамини. Прави зелени смутита, към които добавяй плодове, червени/оранжеви/жълти зеленчуци, супер храни и растителни мазнини.

Общи условия

Активация на акаунт