Пазаруване от италиански сайтове – превоз и доставка

• 99 350
  • 376
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, бих искала да поръчам един чифт обувки от bata.it на стойност 9,99 EUR, което далеч не е достатъчно за безплатната доставка до 20 EUR. Моля, ако някоя от вас ще поръчва нещо от този сайт да ме включи в поръчката (като се уговорим предварително), или пък аз бих могла да я направя като се съвместим. За съжаление никой около мен не хареса обувките на Bata за да направим обща поръчка...

# 226
Как да разбера дали пратката ми е в пристигналия на 18.02 курс? Няма мейл, няма нищо. А по проследяващия номер от сайта, от който направих покупката, трябва да е пристигнала при превозвача 2 дни преди да тръгне камиона. Логично е да е натоварена с този курс... newsm78

# 227
  • София
Пиши им съобщение във фейсбук.

# 228
Пиши им съобщение във фейсбук.

Peace

Така ще направя!

# 229
  • Варна
Поръчах ботуши от Бата.ит преди седмица. Днес разцъквам пак из сайта им, и забелязвам, че цените на някои неща са вдигнати.  Shocked Интересна практика имат.

# 230
 Здравейте,живея в Италия и също съм фен на пазаруването онлайн.Мога да помогна като предоставя своя адрес за доставка и намеря оптимален,т.е най-евтин вариант за доставка до Вас в Бг.Имам куриер до Сливен,отдавна работя с него ,имам група за продажби във фейсбук.За другите градове ще трябва да използваме Еконт.

# 231
https://www.facebook.com/yuliya.darakchieva       скайп адрес  juliana3610   Ako желаете,свържете се с мен,заедно ще измислим най-евтиния вариант  да си получите пратките .Разбирам,че не ме познавате и няма защо да ми се доверите...ще ви дам линк към групата ми.Така ще видите,че,има момичета,с които отдавна си вършим тия услуги...

# 232
днес си вземах поръчката от еконт,три чифта обувки ми бяха разделени на три пратки от Бата , всичко със превозвача е ок. Peace друг е въпроса че не ми станаха обувките Sad

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 20:04 от snow22

# 233
  • София-Лагера
Давай да гледаме.

# 234
  • ...на безопасно

Давай.

А единствения засега превозвач от Италия много искам да пие за мое здраве едно кафе  Sunglasses.
До две можем да броим, нищо че сме от Черноморието, ми не столичанки  smile3535.

То на всяко прасе му идва коледата....да не забравя....

# 235
# 236
  • Варна
Взех си ботушките, много съм доволна. Само дето ги бяха сложили в огромен кашон от Бата, вътре можеше да се събере още кутия и половина, странно ми се видя.

# 237
  • У дома
Здравейте, аз се престраших да поръчам, но моля ви, кажете ми отговарят ли на бата или да заложа на +1?

# 238
  • София
Премери си крака и гледай в таблицата милиметрите, дай малко аванс, примерно 5 мм, и виж на кой номер отговарят. Така е най-сигурно.

# 239
  • У дома
Премери си крака и гледай в таблицата милиметрите, дай малко аванс, примерно 5 мм, и виж на кой номер отговарят. Така е най-сигурно.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт