ПАМУК ПОГАЧА НА КИФЛИЧКИ

• 146 287
  • 359
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Има ли вариант да си направя тестото вечерта, а на другият ден да си правя кифличките и т.н.  newsm78

Всяко тесто може да се прави предварително ,тъй че няма проблем да се направи от вечерта. Peace

ani_d Heart Eyes Hug

# 271
  • Стара Загора
Благодаря за подробната рецепта  bouquet Страхотна погача се получи.

# 272
  • Пловдив
Благодаря за подробната рецепта  bouquet Страхотна погача се получи.

newsm51

# 273
Миналия месец я пробвах и останах възхитена! Благодаря за прекрасната рецепта!!!   bouquet

# 274
Има ли вариант да си направя тестото вечерта, а на другият ден да си правя кифличките и т.н.  newsm78

Всяко тесто може да се прави предварително ,тъй че няма проблем да се направи от вечерта. Peace

ani_d Heart Eyes Hug

Да разбирам ли, че го меся, втасва и прибирам в плик намазан с олио отвъртре  newsm78 и си го пъхам в хладиника?   bouquet

# 275

Да разбирам ли, че го меся, втасва и прибирам в плик намазан с олио отвъртре  newsm78 и си го пъхам в хладиника?   bouquet

Месиш го, слагаш в намасления плик и оставяш в хладилника. То си втасва и там, по-бавно. На сутринта или когато го извадиш, оставяш да се отпусне тестото, понамесваш и действаш нататък. Peace

# 276
Благодаря  Grinning

# 277
  • някъде из облаците

ani_d Heart Eyes Hug

Аз , вечер си меся тестото, навивам си го дали на кифлички, дали на погача, завивам тавата с дом. фолио и на студено, в хладилника или имам северна тераса, която е остъклена. На сутринта вадя, оставям да втасат във фурната и  пека, и за закуска имам топли кифли. Така не губя време да чакам веднъж тестото да се отпусне и после докато ги завия.

Всяка година правя погача за Нова година, тази година беше по тази рецепта, племенниците се изтрепаха да ядат от погачата. За мен рецептата има още един плюс, едновременно правя и солени, и сладки кифлички, както се казва за всекиго по вкус. Благодаря на Зичето за споделянето.

# 278
  • Пловдив

Месиш го, слагаш в намасления плик и оставяш в хладилника. То си втасва и там, по-бавно. На сутринта или когато го извадиш, оставяш да се отпусне тестото, понамесваш и действаш нататък. Peace

newsm10
 Лабрекс  newsm51

# 279
  • Пловдив

Аз , вечер си меся тестото, навивам си го дали на кифлички, дали на погача, завивам тавата с дом. фолио и на студено, в хладилника или имам северна тераса, която е остъклена. На сутринта вадя, оставям да втасат във фурната и  пека, и за закуска имам топли кифли. Така не губя време да чакам веднъж тестото да се отпусне и после докато ги завия.

Всяка година правя погача за Нова година, тази година беше по тази рецепта, племенниците се изтрепаха да ядат от погачата. За мен рецептата има още един плюс, едновременно правя и солени, и сладки кифлички, както се казва за всекиго по вкус. Благодаря на Зичето за споделянето.
И аз благодаря за доверието и много се радвам ,че ви е харесало тестото. smile3525

# 280
Да ви покажа с тавата на баба, памук питките ми за Коледа и НГ  Heart Eyes   Коледната я носих в леля ми и гостите там  бяха възхитени и основно се наблегна на питката  Blush  Тази от НГ остана до 04,01 и въпреки всичко беше прекрасна  Flutter

Коледна
Скрит текст:

НГ
Скрит текст:

ЗИЧЕ   отново големи благодарности   bouquet  С нетърпение чакам да ни изненадаш с нещо ново и пухкаво  Mr. Green

# 281
Супер изглеждат.Доволна съм за споделената рецепта.За Нова година правих 3 броя пити.Но аз съм си пригодила рецептата за машината за хляб с по-малко брашно.Тази събота и неделя пък правих кифлички с пълнеж от лютеница,кренвирш,сирене,кашкавал и чубрица.Станаха убийствени.Не съмправила снимки,защото от скоро влизам тук.Но страхотна рецепта,за което Благодаря.Рядко пиша,но ви чета редовно.

# 282
Просто е разкошна тази памук погача  Heart Eyes
Да покажа и последния опит, който беше точно за новогодишната трапеза и се омете за норматив. Даже си мисля, че можеше да минем и без другите приготовления и ястия  Laughing

# 283

Просто е разкошна тази памук погача  Heart Eyes

Да, така е, разкошно е тестото и питки стават от него чудесни. Ето и така става за бърза закуска, тестото е на памук погачата.
ЗИЧЕ,  bouquet

Скрит текст:

# 284
Ехааааа, Лабрекс, страхотно изглежда!  #Shocked

Общи условия

Активация на акаунт