Искам да кажа ... (3)

• 41 114
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
"Мише, ти поне едни гащи не си ли ми сложила".  Crazy 
То бива романтика, но твоето е било много хард. Simple Smile

# 211
Закуски не правя, но багажи оправям по неволя, защото и моят е като Тонкиният. И никога не знае нищо къде е, но винаги пита без да запомня отговора. И "Къде отиваме?" редовно пита, а като се върнем "Къде бяхме?".
Тонке, навигацията си е моя грижа, че и книжка имам за зла участ. Той последният път като бъзика навигацията, докато аз спях, събудих се на турската граница. Бяхме тръгнали за Гърция.

# 212
Ходи Лили:-). Констанца е близко. А Румъния е подценявана дестинация.

# 213
Аз на моя багажа не му бях приготвяла, обаче и той нещо напоследък все не знае кое къде му е. Миналата седмица се облякъл в едни мои домашни дънки, които стояха отвън и се чуди къде са му документите, пък аз му казвам - ама тези са мои, вчера пак беше с нещо мое, защото не успял да си напери неговото. Ама сутринта в бързането награби едни мои дънки да ги глади, жалко, че нямахме време, щях много да се смея как се напъхва в слим дънки Simple Smile

# 214
  • София
То бива романтика, но твоето е било много хард. Simple Smile
Нали?!  Joy При нас е точно хард романтика.  Laughing

Check, като бяхме в Гърция на море, нашата кума щеше да припадне при разопаковането на багажа, защото й се сторило, че е забравила да вземе къси панталони и тениски на мъжа си. И само повтаряше: "Край, уби ме!"  hahaha

Навигацията ни пък постоянно падаше и мъжът ми ме караше да я плюнча отдолу на стойката, че да направи вакуум или там каквото е. Най-накрая дисплеят се изподра, поскарахме се и я прибрахме на сигурно в жабката.  Mr. Green С нас циркът е пълен!

# 215
  • Варна
Никога не съм приготвяла багажа на мъжа ми.
Той се справя идеално!

# 216
  • out of space
По повод навигацията- той си гледа електрониката, аз пък винаги съм заредена със съвременна хартиена карта. А познайте кой е на "прав път"  Laughing

# 217
Това в аптека където правят лекарства ли се прави? Или аз трябва да си го забърквам, ама от къде билката и в какви пропорции?

Очанка има в билковите аптеки и магазини, какпите ги правя сама. Трябват 2 с.л. очанка, 1 ч.л. лайка, 110 мл. дестилирана вода. Всичко се слага на съвсем слаб огън, едва да къкри за 15 минути. Оставя се да изстине за още 15 и се добавя една ч.л. чист пчелен мед. Трайността е около седмица, капкте са страхотни, аз ползвам само тях.

И на мен ми трябва куфар, сетих се, че скоро ще пътувам, а май мъжът ми ми отмъкна куфара, за да си държи в него кабели.
Днес за малко да си купя розови гумени ботуши от детския магазин. Влязох да търся на малкия, а като пробвах 35-ти номер, ми бяха тамън, ама розови, отказах се засега, но ако не намеря нормален цвят в магазин за вързастни, ще взема розовите, че не се знае кога пак ще джапам в дъжда.

# 218
  • някъде ... тук ...
Аз съм навигаторът в колата - с хартиена карта, 2 навигации на таблета и аз - следяща табелите. Ама при мен и проф. изкривяване има Crazy

Багаж оправям и списъци пиша. Понякога не ми спазват указанията като прибират в саковете и се случва някой от мъжете вкъщи да пита "Ама това защо не си ми взела?"

# 219
  • HH
Така като сте почнали, какво ви се е случвало да забравите?

Аз имам по-малка сестра, на която докато бяхме студентки, аз и събирах багажа, защото в петък винаги имаше часове до късно и нямах нерви да се тутка и да я чакам и това да прави. Та тя така си свикна, сега живее с приятеля си и като тръгнат някъде ми звъни и ми казва "събрах куфара, кажи пак какво трябваше да вземе да проверя дали не съм забравила нещо..." . А тя забравя, все важни неща   Crazy

# 220
  • Ямбол
Както сте на тема екскурзии, да ви питам, някой ходил ли е до Констанца Румъния.
Организира се екскурзия с колеги, с две нощувки, едната на българското Черноморие, другата - там.
Чудя се дали да се запиша.

Аз много пъти. Докато си бяхме във Варна  и на шопинг, и просто на разходка ходехме често. С организирана екскурзия не знам как ще е.
Аз питам повече дали си заслужава. Сигурно има какво да се види. А какъв шопинг сте правили? В Румъния не е ли доста по-скъпо от България.
За самата екскурзия, смятам, че ще е на ниво, понеже ние си я организираме и ще ходим, където ние решим.

# 221
А какъв шопинг сте правили? В Румъния не е ли доста по-скъпо от България.

Не като че ли. Ние не за по-евтиното, а за далеч по-голямото разнообразие.

# 222
  • Ямбол
Благодаря, Чек. Може и да се запиша. Ще помисля още малко.

# 223
  • София
Достатъчно багажи оправям като тръгнем нанякъде - моя, на първото дете, на второто дете, на третото дете. Мъж ми си приготвя багажа сам  Crossing Arms и без това сигурно няма да одобри подборката на друхи, която аз съм му направила Sunglasses

# 224
  • Ямбол
Вкъщи мъжете сами си приготвят багажите за пътуване и почивки, а такива се случват често. Аз помагам само на малката, но скоро и тя ще започне да се оправя сама.
И ние имаме приятели, при които жената сама се нагърбва да приготвя всичко. При нас, особено, ако е някъде на палатки или пикник, съпругът ми приготвя освен багажа, и храната и оборудването за мероприятието - столове, маси и т.н. Аз участвам само в изготвянето на списъка.
Толкова сме се тренирали вече, че почти е изключено да забравя нещо.

Общи условия

Активация на акаунт