Искам да кажа ... (3)

• 41 132
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Смених драстично цвета на косата си. Simple Smile
Все още се изненадвам от себе си в огледалото....
Мира, видях те във Фейсбук, страхотен ти е цвета и ти прилича.
И при нас дойде есента, а на дъщеря ми всички панталони са и над кокалчетата.
А аз нямам обувки. Сандали и ботуши харесвам лесно, обувки ми е трудно да харесам.

# 196
  • Бургас
Мис Джули,пътуването ли те притеснява?
Когато тръгнеш,ще мине всичко! Hug

# 197
  • София
Джулка, ако пък толкова ти е притеснено от луксозния хотел и морето, дай да те сменя. Ще взема и дъщеря ми, че мъжът ти да се занимава с нея.  Laughing

# 198
  • Бургас
Джулка, ако пък толкова ти е притеснено от луксозния хотел и морето, дай да те сменя. Ще взема и дъщеря ми, че мъжът ти да се занимава с нея.  Laughing

Сигурна съм, че мъжа ми ще е във възторг от идеята  Laughing После не знам обаче как ще ги разделиш двамата  Mr. Green

Аз съм притеснена по рождение. Дори и всичко да е организирано от-до все ще намеря за какво да се притеснявам. Пълна патка. Понякога ми иде да се ритна отзад. Проблемът ми е, че сега сме сами с мъжа ми, т.е. все едно съм сама с 5 годишен. Като стане проблем стои зад гърба ми и само нагнетява положението, вместо да помогне. Преди малко му казвам, че от агенцията са ни изпратили номера на агента, който ще е в автобуса с нас и се почва "Ама този читав ли е. Да не е някой идиот......" Явно очакваше да се обадя в агенцията за препоръки и ако не са му достатъчни да настоявам и да тропам с крак да го сменят с някой друг  ooooh! Миналата година в хотела ни дадоха стая с малко мухъл в единия ъгъл на тавана. Той като се тръшна, да съм звъняла на агенцията ни в София и пр. дивотии....Отидох на рецепция, помолих за друга стая и ни я смениха. Просто като стане нещо такова неприятно вместо да се опита да реши проблема, не само, че не го прави, ами допълнително ме изнервя. А и той не знае английски и само стои и мълчи като пукал и чака аз да се оправям. После що съм получавала сърцебиене и ми прилошавало. За това пътуване го предупредих да се държи на положение и да взима малко участие, че лошо му се пише.

# 199
Силви,  благодаря ти. Simple Smile
Твоята госпожица си е висока, ще трябва да купуваш нови панталони. 

# 200
Тонка, като пътуваща между южното и северното полукълбо, ще ти споделя, че едни еФтини куфари от БГ (името се спомена по-напред в темата) ни пренасяха 6 години. Тази година за първи път ги бяха мятали зловещо и пак нямах счупени неща в багажа, а само колелцата на вече старите куфари. Нащите са (бяха) три огромни, в крещящо синьо и са лесно разпознаваеми на лентите (важно е, когато си летял 20 часа).
Меки бяха и не съм имала проблем. Ти, предполагам, кристали няма да пренасяш, та си вземи най обикновени куфари. Можеш да ги увиеш на летището ако се притесняваш (аз никога не го правя).
Твърдите и тежат повече.

# 201
  • София
Джулка, не че е смешно, но аз се посмях с поста ти.  Laughing
За твое успокоение ще кажа, че моят мъж е същият. Когато ходим на почивка, нахалството му стига дотам, че да ме пита дали съм въвела адреса на хотела в навигацията. Всъщност не, най-нахалното е, че ме ръчка постоянно да изкарам шофьорските курсове, че да си пие блажено бирата, докато шофирам. Той никога нищо не организира - всичко мен чака. Не че се оплаквам много, понеже съм свикнала аз да си се оправям и да държа нещата под контрол. Ама да питаш например в деня на тръгване към морето: "А ние всъщност къде точно отиваме?" е повече от показателно колко се интересува от предстоящите емоции.  Joy
А като почне да ме имитира... Например питам го нещо, а той: "Ох, моля те, не сега, че ми е много изнервено и чувствах едно такова напрежение. Ах, ужас, направо треперя!"  Twisted Evil

Down Under, благодаря ти. Към текстилните се ориентирах.  Grinning

# 202
  • sofia
Ама да питаш например в деня на тръгване към морето: "А ние всъщност къде точно отиваме?" е повече от показателно колко се интересува от предстоящите емоции.  Joy
Моя тази година го пратих на море с двете деца.....каза, че от наставленията ми се чувствал като смотаняк....оправиха се, де. Върнаха се живи и здрави  Mr. Green Няма да ви обяснявам как беше набутан багажа в колата, но това го отдавам на набързо взетото решение за прибиране (часове преди потопа в Бургас)

# 203
  • Бургас
Ами Тони, какво да кажа. Тежка съдба имаме  Laughing Моят по няколко пъти ме пита как ни се казвал хотела. Е, поне знае, че отиваме в Мармарис. Организацията е винаги изцяло моя - уговорки, договори, разплащане и абсолютно всичко, е мой ангажимент. Вчера ми вика "Сега като отидем в Мармарис, искам да ми спазариш една кожена чанта и яке. Нали си Дженифър Лопез" /така ми казваха на пазара в Бодрум миналата година. Първо бях Дженифър Лопез, но като почнах да се пазаря като за световно, всички търговци се хващаха за главите и изведнъж от Джей Ло, станахме "Crazy people"  Mr. Green/. Много му се смяха търговците на пазара. Аз се пазаря за сваляне на цената, а мъжа ми стои зад гърба ми и ми казва какво иска и за колко, пък аз действам с пазарлъка.

# 204
  • някъде ... тук ...
Мъжът ми е по плановете и организацията на компанията, аз съм по самото пътуване - маршрут, настаняване, обиколки. Обаче аз съм "меката Мара" и понякога се държа точно като мъжа на miss july. Пращам мъжа ми да се разправя, ако има проблеми, или ако трябва да се пазари  Crazy

Тони, изкарай ги курсовете. И с книжка едва ли ще пие, докато караш Simple Smile

# 205
Хаха, още ли е актуален лафа за Дж. Ло Joy Моят пък е обратното - ако ще и до друг град да идем, свалят се песни, компилации, настройки на джипиес, гледа карти, интересни обекти за посещаване, чете за историята на мястото, въобще голям ентусиаст. Често носи повече джаджи и багаж от мен. Но и той не може да се пазари и уговаря. Онзи ден на касата на Билла чакахме сума ти време с детето, вече имат практика да компенсират с левче заради чакането, оказа се че си е забравил и Билла картата и накрая нито за ваучер, нито за карта попита - всичко на мен остави. Въпросът е принципен, но мрази да пита, разпитва, това често е моя грижа.

Другото, което неистово ме дразни, че може да не излиза от хотела или заведението - ако зависи от него може и да иде на море без да се топне в него - важна била атмосферата Crazy

# 206
  • Ямбол
Както сте на тема екскурзии, да ви питам, някой ходил ли е до Констанца Румъния.
Организира се екскурзия с колеги, с две нощувки, едната на българското Черноморие, другата - там.
Чудя се дали да се запиша.

# 207
  • София
Веси, моля те, не отваряй дума за багажа, че роман мога да напиша.  Mr. Green
Още като прясни гаджета тръгнахме на романтичен уикенд. Ние живеехме заедно вече и решихме, че багажът ни ще е в общ сак. Пристигаме на мястото, мъжът ми започна да рови из сака и да се блещи, и накрая попита: "Мише, ти поне едни гащи не си ли ми сложила".  Crazy Е, аз отде да знам, че се предполага, че трябва да му приготвям багажа. Но от онази случка ми се изясни, че това ще влиза в моите задължения.

О, и като ще си хвалим мъжете... Моят хубостник е много важен и смята, че дори и в Бруней да отиде, султанът е длъжен да му говори на български.

# 208
Както сте на тема екскурзии, да ви питам, някой ходил ли е до Констанца Румъния.
Организира се екскурзия с колеги, с две нощувки, едната на българското Черноморие, другата - там.
Чудя се дали да се запиша.

Аз много пъти. Докато си бяхме във Варна  и на шопинг, и просто на разходка ходехме често. С организирана екскурзия не знам как ще е.

# 209
  • Бургас
Пристигаме на мястото, мъжът ми започна да рови из сака и да се блещи, и накрая попита: "Мише, ти поне едни гащи не си ли ми сложила".  Crazy

Joy Ай сега и гащи иска. Само капризи  Laughing
Тони, всяка добра домакиня оправя багажа на мъжа си. То си е едно уважение*  hahaha

Този лаф е на свекървата на една приятелка. Жената обяснява защо прави всяка сутрин закуска на 32г. си синче и го преоблича през нощта като бебе, "че се бил препотил", нахлувайки в спалнята им, с лафа "Ми то си е едно уважение". За мен си е едно извращение, ама това е друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт