Искам да кажа ... (3)

• 41 180
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Смених драстично цвета на косата си. Simple Smile
Все още се изненадвам от себе си в огледалото....

# 121
Момичета, просто не знаете какво ми се случи, започвам да готвя октопод в тигана, бъркам в шкафа с приборите за щипка и вътре нещо шава, мишка!!!!! Имам ужасна фобия от гризачи, откачих направо, сега пиша и треса, как е влязла, как се качила в третия шкаф,,високо е! Мъжът ми се опита да я хване, но избяга сега се е спотаила някъде, обърнахме къщата и няма и няма. Как ще спя с мишка в къщата, ако ме налази , ужас! Не знам какво да прявя, утре ще викам една фирма, дето пръска на работата за насекоми и гризачи, но препаратите са отровни с детето как ще живеем в отрова? Ще полудея, да се местим в друга къща ли? Откъдето е дошла тази ще дойдат още! Ще поръчам някакъв уред от нета излъчвал честота, която ги гони, някой има ли впечатления, дали са ефикасни? Вечерята запланувана, като романтична, отиде по дяволите... Всичко си стои сурово в тиганите, ни ми се яде, ни ми се готви.
Как ми дойде това до главата, така ме е страх от мишки!

# 122
JACKLIN*, недей с отрови. НиноТино наскоро разправяше как е хванала мишка в капан, дано се появи пак да каже. Или пък, ако има откъде да вземете котка, да я пуснете в къщата да половува. Там където има котка, мишки няма.

# 123
  • в рока
Акаш, моите съболезнования! Sad

Каси, много неприятна ситуация, детето да се оправя бързо!

Жаки, тук цял квартал е пропищял от плъхове!!!!!!!!!!

Директорката на майка ми е намерила на  седмия етаж!

# 124
  • София
JACKLIN* ужасно!!! Продават едни такива като книги, които слагаш с малко примамка и мишките залепват за тях. Водят ги хуманни капани, но аз не страдам от мания да съм хуманна към мишки, просто мисля, чер най-лесно се хващат там.

# 125
Искам да кажа, че днес направо отидох с летни дрехи на работа. Добре, че едни ботуши ми пристигнаха с куриер, и че имах забравено яке,че се премених с тях  Crazy
Уредите за гризачи не знам дали действат, но ако са като този, който купих срещу змии - значи не.

# 126
Ние бяхме завъдили, направо одомашнили три мишки през лятото в оранжерията ни с кактуси. Там през нощта спят папагалите, канарчетата и гугутките и мишките си хапваха от тяхната храна.
Хванахме ги с капани. Децата като видяха, че мишките са хванати и ревнаха... Та после ходихме да ги пускаме дружно в естествена среда.
Мъжът ми има една история от детството с преследване на плъх, която преминава през затапване на дупки, гипсиране на входовете на дупките, димки, противогази, отрова, няколко пъти посещение на ХЕИ, наводняване и накрая котката Маци го е изяла и оставила кожата и черепа пред входната врата за доказателство.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 21:34 от valerie

# 127
  • Бургас
Уредите за гризачи не знам дали действат, но ако са като този, който купих срещу змии - значи не.

Не ми казвай, че си намерила змия  newsm43
Ако видя змия имам чувството, че ще пукна от страх на място. Не мога да ги гледа дори по телевизията.

Жаки
, пий един валидол и купувай капани.

# 128
Искам да кажа, че много искам да имам един парфюм на Зара- Шоколад Blush. Евтин е -26лв редовна цена за 100лв, 10лв за 100мл промоция в момента в Сердика център. И няма кой да ми го купи и пусне по Еконт.  #Cussing out
Ако някоя дама има път натам и ми го вземе и пусне по Еконт(всякаква разфасовка ме устройва) ще съм й безкрайно благодарна.
  bouquet

# 129
Миналата година сложих такъв уред  против змии, който уж предпазва 80 квадрата площ, цяло лято си бях супер спокойно.а и сигурна, че такава гадина няма да дойде никога у дома  Mr. Green В началото на септември едва не я настъпих, /щото съм много сигурна в уреда де, и не си гледам в краката/. Това лято съм с 2 уреда, имам стерео защита един вид  Mr. Green

# 130
Искам да кажа, че много искам да имам един парфюм на Зара- Шоколад Blush. Евтин е -26лв редовна цена за 100лв, 10лв за 100мл промоция в момента в Сердика център. И няма кой да ми го купи и пусне по Еконт.  #Cussing out
Ако някоя дама има път натам и ми го вземе и пусне по Еконт(всякаква разфасовка ме устройва) ще съм й безкрайно благодарна.
  bouquet

орИва света  Crazy

изпрати ми снимка на лични, но не обещавам 100%  Wink
в молЪТ да го има случайно?

този предполагам: http://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Chocolate-16584.html

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 21:59 от bubanka

# 131
  bouquet
  bouquet

орИва света  Crazy

изпрати ми снимка на лични, но не обещавам 100%  Wink
в молЪТ да го има случайно?
   bouquet  bouquet  bouquet

# 132
Да ви кажа, че ми липсва опцията "игнорирай потребител", много ми развалят четенето на темите разни досадници. Добре че тази не са я налазили.

# 133
  • Западен парк
Само набързо да кажа. Малкият ми син пипна вируса с повръщането и разстройството. Първото го преодоляхме с "Вомитус хил" свещички. Вълшебно е - на втората свещичка спря повръщането. А второто изцерихме с дренки ("Ентерол"-ът изобщо не му подейства) от гората около вилата. При малката симптомите започнаха с Т и след двудневен, четирикратен прием на "Панадол", получи само леко разстройство. Предписах й и на нея дренки и днес двамата бяха чисто новички и здравички градински питомци.

Четири дни не ви бях чела - 30 страници сте изписали! Но ви изчетох и отивам да спя. Лека нощ!

# 134
JACKLIN*   с удоволствие бих дошла да ти я хвана и да я отведа някъде. Но можеш и сама Simple Smile КУпи си от железарията капан, сложи моцарела вътре и чакай мъничкия мистър Джингълс.
Аз моят си го хванах миналата седмица.

Този, който пее в момента в Хфактор ми взриви ушите и е ъъъъ, лелелелеле, ужасен!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт