Като изключим, разбира се, тупирането стил 60-те.
А освен това, пак си нацелила едни от най-големите ми анти-любимки – Анистън и Бълок. 

. И все пак, въпреки субективните виждания на всяка една от нас по отношение на това, кое е естетично и кое не, си има определен устойчив стандарт – а той е, че хубавата, плътна, обемна, поддържана коса винаги е била и винаги ще бъде символ на женския сексапил, изключая съвременните извратени модни залитания, които и без това са твърде краткотрайни, за да ги отчитаме изобщо. 
Дори от тях е видно, че съм се съгласила конкретно с втория цитат на Касита, в който тя казва, че обемът е важен по принцип, за да изглежда косата привлекателна. В него никъде не присъстват вафлите.
Чети по-внимателно. А и истински турбо-обем далеч не се постига с вафли или кроасани, има си редица по-ефективни методи. 
Аз казвам нещо доста по-различно – за мен лично, дори и най-поддържаната и здрава коса, ако е напълно лишена от дори минимално наличие на обем, не може да изглежда привлекателна. 
Уточни се вече 100 пъти, че обемът, особено ако е професионално постигнат, няма нищо общо с тези иначе вкусни изделия.

Ужас направо!

Ужас направо!Препоръчани теми