На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 34 011
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да не говорим, че вафлите са единственият начин за доста жени да видят косата си обемна.
Като изключим, разбира се, тупирането стил 60-те.
Не, обемът не е задължителен, но, извън гротекстните примери, които давате, е препоръчителен, защото е заменен от филизи косица, виеща се около лицето, опашка, кок или прическа ала Джейсън Стейтъм.
 Не разбирам какво общо има обемът с вафлите?
Още ли не разбираш защо коментираме обем и вафли или баш тъпотиите ти ги пишеш?

# 556
  Таис, пак казвам – въпрос на личностни предпочитания, защото ето пък аз жена с къса коса не мога да приема, както ще и да е стилизирана. Peace А освен това, пак си нацелила едни от най-големите ми анти-любимки – Анистън и Бълок. Sick

Елице, ако не можеш да кажеш нещо градивно, поне не пиши тъпотии. Peace

Хахахах, значи задължително трябва да е с дълги нокти лакирани в зелено и дълга коса на вафлички  Laughing
Вземи си свери малко часовника с модните тенденции Peace

# 557
  • Sofia
   Таис, Peace. И все пак, въпреки субективните виждания на всяка една от нас по отношение на това, кое е естетично и кое не, си има определен устойчив стандарт – а той е, че хубавата, плътна, обемна, поддържана коса винаги е била и винаги ще бъде символ на женския сексапил, изключая съвременните извратени модни залитания, които и без това са твърде краткотрайни, за да ги отчитаме изобщо. Peace

Оф, Елица, не ти ли писна да издребняваш толкова и да тършуваш из публикациите. ooooh! Дори от тях е видно, че съм се съгласила конкретно с втория цитат на Касита, в който тя казва, че обемът е важен по принцип, за да изглежда косата привлекателна. В него никъде не присъстват вафлите. Wink Чети по-внимателно. А и истински турбо-обем далеч не се постига с вафли или кроасани, има си редица по-ефективни методи.

# 558
  • София
Ами аз продължавам да не разбирам увлечението по обем на всяка цена. В смисъл, за мен, той не е равнозначен на хубава коса/прическа. Даже доста често срещам жени с буквално абсурдни прически, отчаяно напъвали се да бухнат косицата си, но с нелеп краен резултат. Меко казано.

Една умело подбрана прическа и скромно количество пяна/лак са напълно достатъчни за да изглежда човек добре. Плюс, поддържане на самата коса - маски, добра козметика и т.н., там вече всичко си е строго индивидуално.

Вафлите и половин флакон пяна преди излизане не правят косата красива, сори.

# 559
А и истински турбо-обем далеч не се постига с вафли или кроасани, има си редица по-ефективни методи.

Да споделя, че постигнах уникален обем с отвара от розмарин Mr. Green .

# 560
Според мен, някъде на челните места, но след украинки, полякини, шведки, мулатките от Карибския регион, Куба...Това е според моето виждане за красота, което разбира се е субективно и тази класация е относителна...Истина е, че като цяло българката не е грозна...Аз лично до момента съм виждала само една наистина грозна жена. И много безвкусица, част от която вече сте описали...

# 561
  • София
Да тършувам? Те коментарите са на предната страница Laughing

Хахахах, значи задължително трябва да е с дълги нокти лакирани в зелено и дълга коса на вафлички  Laughing
Вземи си свери малко часовника с модните тенденции Peace
Да, тва с обема и ноктите е леко като "Метла да е, руса да е!"
А зорът за дълга коса на всяка цена ми е супер инфантилен. Да не говорим колко е селско коса по-дълга от линията на сутиена... Naughty

# 562
  • Sofia
В смисъл, за мен, той не е равнозначен на хубава коса/прическа.

Вафлите и половин флакон пяна преди излизане не правят косата красива, сори.

С горните ти 2 твърдение съм напълно съгласна, но никъде не видях някой в темата да твърди противното. Peace Аз казвам нещо доста по-различно – за мен лично, дори и най-поддържаната и здрава коса, ако е напълно лишена от дори минимално наличие на обем, не може да изглежда привлекателна. Peace

Честно казано, не разбирам защо във всеки втори пост се споменават тези "вафли". newsm78 Уточни се вече 100 пъти, че обемът, особено ако е професионално постигнат, няма нищо общо с тези иначе вкусни изделия. Wink

# 563
  • София
На Мая Манолова каската е без фафли Mr. Green

# 564
  • София
Да, и е отличен пример за кофти обем:

http://www.-spam093-/423817/%D0%BC%D0%B0%D1%8F-%D0%BC%D0%B0%D0%B … /maia_manolova-5/

Изглежда смешно. Ако не се напъваше да бухне косата, всъщност нямаше да е толкова зле.

# 565

Да не говорим колко е селско коса по-дълга от линията на сутиена... Naughty

Да, бе, много е селско! Whistling ooooh! Ужас направо!
Всеки път като прочета такова твърдение, ми навява на мисълта, че някои хора много завиждат на хубави, здрави, гъсти дълги коси. Което си е самата истина, всъщност. Особено фризьорките все се опитват да ти филират, така че да ти изтънят косата или да ти направят възможно най-ужасните накълцани етажи, да те орезилят, та да те направят като себе си. В случая е малко обущара ходи бос - фризьорки с хубави коси не съм виждала.

Няма да слагам снимка на една приятелка, която е и съфорумка дори, и която има уникално красива дълга до под кръста здрава, гъста, с плътен косъм коса. Но сигурно много хора ще се сетят за кого става въпрос, тя до неотдавна беше със собствена снимка на аватар - за Yulichka говоря.

# 566
  • Sofia
В случая е малко обущара ходи бос - фризьорки с хубави коси не съм виждала.

И аз, между другото. Tired

# 567

Да не говорим колко е селско коса по-дълга от линията на сутиена... Naughty

Да, бе, много е селско! Whistling ooooh! Ужас направо!
Всеки път като прочета такова твърдение, ми навява на мисълта, че някои хора много завиждат на хубави, здрави, гъсти дълги коси. Което си е самата истина, всъщност. Особено фризьорките все се опитват да ти филират, така че да ти изтънят косата или да ти направят възможно най-ужасните накълцани етажи, да те орезилят, та да те направят като себе си. В случая е малко обущара ходи бос - фризьорки с хубави коси не съм виждала.

Няма да слагам снимка на една приятелка, която е и съфорумка дори, и която има уникално красива дълга до под кръста здрава, гъста, с плътен косъм коса. Но сигурно много хора ще се сетят за кого става въпрос, тя до неотдавна беше със собствена снимка на аватар - за Yulichka говоря.

Елица не е оспорвала ничия красива коса, само каза че над определена дължина е селско. Еми селско е ако ще да е лъвска грива.

п.п. Това че фризьорките нямат хубави коси  (поради това, че са фризьорки) е клише. Виждал съм не една или две. Точно колкото често се срещат хубави коси сред всички жени, толкова често е и при фризьорките. Т.е. не е много често, но има и такива.

# 568
  • София
И за мен е селско. Имала съм коса до дупето. За оправдание ще кажа, че тогава бях хипарка и освен с разноцветни дрехи и гривни, се носех редовно със сплетена на една или две плитки коса. Сега като се сетя ме напушва смях.

Иначе и моята беше гъста и здрава коса. Но никога вече не бих я пуснала до под линията на сутиена.

# 569
Да, да, много пъти във форума е имало подобни спорове - дълга до кръста (или по-дълга) vs коса до средата на гърба. Почва се едно пускане на снимки и т.н.
Не намирам нищо селско, нищо лошо, ако косата е хубава, здрава, плътна и поддържана, а не рядка косица, пусната да се веят няколкото косъма или пък изтъняла и плачеща за подстригване такава. И според мен много хора ги е яд, защото не всеки може да има такава коса, колкото и да иска, колкото и да се старае, колкото и грижи да полага и със скъпи мазила да се мацоти. Това е ген.
Колкото пъти съм влизала в темата за професионална козметика, всеки път се убеждавам, че нямаш ли го, и Керастаз, мерастаз, и маски, и ампули, и процедури... файда минимална.

Общи условия

Активация на акаунт