На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 34 003
  • 784
  •   1
Отговори
# 585
Туй на снимките са коси, които действително не трябва да бъдат пускани толкова дълги. Тънки и негъсти са. Първата особено много видимо плаче за една педя скъсяване.
За други коси говорех аз...

# 586
  • Sofia
Коте, да не забравя: нали ти каза, че не харесваш къса коса за жени и че колкото и добре да е оформена прическата, не я възприемаш. Сетих се, че в един от любимите ми бг филми, Момчето си отива, великата Невена Коканова е с много къса коса..и изглежда страхотно!

Значи, виж сега... Laughing Между "не възприемаш" и "считаш за грозни" има огромна разлика. Естествено, че има много дами с къси, но добре поддържани и стилизирани коси, няма лошо, нито пък моето мнение за техните прически е от някакво значение; нека всеки ходи така, както се чувства добре в кожата си. Peace Но тук говорим за идеал, за някакъв особен род максимализъм, за силен елемент на фетишизъм, ако щеш. Wink А моята захаросана представа по отношение на "перфектната коса" се свежда именно до една дълга, буйна, здрава, ослепителна грива.

По същата логика, аз бих могла да ти посоча жена с прекрасни дълбоки сини очи, но за теб по-магнетични винаги ще са тъмните, нали така? Sunglasses

# 587
  • София
Да, винаги.
И лека нощ, отивам да сънувам самодиви с къси коси  Wink

# 588
  • Sofia
   Ех, в този форум космите все ви бодат очите – и при мъже, и при жени. Нищо, нека има, зима иде, все пак. Mr. Green

Лека и от мен на всички! Peace

# 589
Да, винаги.
И лека нощ, отивам да сънувам самодиви с къси коси  Wink

За лека нощ (или добро утро), поздравче от мен.

http://s.spynet.ru/images/2006/05/11/extremely_long_hair/extreme … ng_hair_title.jpg

# 590
Ужасни са показаните много дълги коси, най - вече защото са проскубани отдолу. Като ги гледам ми идва да им клъцна с ножицата проскубаното поне 5см.

# 591
  • София
Направо гнусни са ми показаните диви самодиви Sick
Първо, няма права коса, която да седи добре, най малкото защото тежи. Колкото е по-гъста, толкова повече тежи и няма кой да ти направи "професионален обем", защото не е възможно. Просто ще си ходите като хипарки.
Единствено едни особени къдрави гриви с твърд дебел косъм, които не подлежат на сресване дори, приемам дълги. Но притежателките им нямат друг избор. При тях пък единственият шанс да изглеждат нормално без три тона балсами е като разчитат на тежестта на косата, иначе пък те ще изглеждат като облак.

Второ, досега почти не съм виждала, освен споменатите къдрави гриви, на живо или на нефотошопнати снимки коса до кръста, която няма нужда от подстригване. Може и да има такива, едно на 10 000.

Иначе си ходете с коси до кръста, не е забранено. Тука колкото и да се обяснявате, пак ще ми изглежда селско, фолк, Баба Яга стайлинг. Mr. Green

# 592
  • София
А зорът за дълга коса на всяка цена ми е супер инфантилен. Да не говорим колко е селско коса по-дълга от линията на сутиена... Naughty

Доколкото си спомням, твоята е доста под линията на сутиена.

# 593
  • София
Тц, нещо си се объркала, това ми е максимумът. В момента ми е до раменете.
По-дълга ми е била като тийн.

# 594
http://weddings-plaza.com/wp-content/uploads/2011/01/Hollywood-i … d-hairstyle-2.jpg
http://xoxohair.com/medium-hair-length-style/mid-length-hair-styles-1/
http://hairstylesformediumlengthhair.com/hair-styles/medium-length-hair-2013/
http://whitneynicjames.com/wp-content/uploads/2014/01/20140122-081543.jpg
http://www.short-hair-style.com/charlize-theron-hair-style.html
Бих избрала някоя от тези прически. Добре поддържани коси, то си личи, без никакви фафли и прекаляване с пяната. Където има обем все пак, той е постигнат по един деликатен, ненатрапчив начин.

ти даваш за пример само жени с хубави гъсти коси и пЛътен косъм ,
не знаех , че Сандра БъЛок иЛи Ева Лонгория минават за жени с тънка/ рядка коса ....

# 595
  • В Космоса

Единствено едни особени къдрави гриви с твърд дебел косъм, които не подлежат на сресване дори, приемам дълги. Но притежателките им нямат друг избор. При тях пък единственият шанс да изглеждат нормално без три тона балсами е като разчитат на тежестта на косата, иначе пък те ще изглеждат като облак.

Аз сега съм с малко под раменете (попорасна пак бързо, бързо, беше до раменете) и изглежда добре. Не е като да нямам избор, се убедих. Е балсам винаги играЙ - дълга, къса, средна... Whistling

# 596
А аз разбирам и двете мнения - принципно хубавата коса е по-красива дълга, но има една дължина, която дава достатъчно прелест и не е нужно да се пуска повече. Не знам дали границата е гърбът на сутиена, но може би е някъде там, особено след определена възраст. Такива много дълги коси прилягат на млади момичета., на по-дърти коса до кръста рядко отива.

# 597
  • София
Не знам дали границата е гърбът на сутиена, но може би е някъде там, особено след определена възраст. Такива много дълги коси прилягат на млади момичета., на по-дърти коса до кръста рядко отива.

Това, че късата коса подмладявала, а дългата прилягала само на млади, са митове и клишета. Моника Белучи е "дърта", но косата до кръста ѝ отива. С възрастта обаче по-друдно се пуска дълга коса, защото повечето жени побеляват рано и се налага да се боядисват, а боята уврежда косата. Аз съм на 40 и в момента ми е до средата на гърба, искам да я пусна до кръста.

# 598
Aми аз изобщо не казвам това  Simple Smile А само, че коса до кръста не е нужно да се пусне, за да се види целият разкош на косата, когато е налице разкош, разбира се. Рядко съм виждала коси до кръста на застаряващи жени, които да им отиват, но да - всеки в своите си очи е най-малко Моника Белучи.
пп: много мразя обичайната прическа на българската леля, могат поне малко да ги оформят тия коси и да изберат по-светли тонове като ги мързи да боядисват израсналите бели корени. Много е гадно кафява коса и бели корени.

# 599
Подмладява късата коса. Едни 20 годишни девойки се опитваха да ме убедят как изглеждам като 25 годишна. Flutter  Mr. Green ох, умря циганката... Joy

Общи условия

Активация на акаунт