На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 33 938
  • 784
  •   1
Отговори
# 90
Захабеният вид не идва от хубав живот. Как да е хубава една жена, която се чуди на себе си ли да купи обувки, на детето си ли, как да е хубава в дрипите от втора употреба и най-евтината боя за коса. Ами няма как, същата е и причината за това хората да не ходят на зъболекар - просто им е скъпо.

О, да, съгласна съм - просто на мен това ми прави впечатление.
Смятам, че една жена с по-обикновен външен вид, но по-добра поддръжка може да изглежда значително по-привлекателна от такава с хубави, класически черти, но скрити под това, което изброи.

# 91
Така де, след като отмине младостта, красотата е въпрос на грижа преди всичко.

# 92
  • София
Българката колко е красива оставете, ама мъжете са в пъти по-зле от жените.

# 93
Всеки път, като прочета заглавието на темата, си мисля точно това, което написа Елица. Колкото и да се критикуват жените у нас, мъжете би трябвало да отнесат тройно повече.

# 94
Българката колко е красива оставете, ама мъжете са в пъти по-зле от жените.

Абсолютно съгласна. Още от ранна възраст приличат на чичаци - шкембета, плешиви глави или потресаващата "прическа" да се бръснат 0 номер  Rolling Eyes И към това като сложиш безумният аутфит и направо  Crazy - как да не си вземеш направо двама вкъщи.

А, и анцузите - бе, какво е това масово носене на спортни екипи извън местата за спорт  newsm78

# 95
  • Пазете Гор
Грижата за здрави зъби освен въпрос на пари, е и въпрос на приоритети и здравна култура.

Много български мъже не изглеждат добре в следствие не на лош ген, а на калпав начин начин на живот, на култивирана леност и дълбока комплексарщина. Много мъже са кисели, считат се за неуспели, неудовлетворени и раздразнителни са, а понякога - компенсаторно свръхразвеселени. Освен за личността си, не се грижат за тялото си. Не се движат- спортуват според изследвания 10%, и то повечето във фитнес залите. Разбирането за хубав живот се изчерпва с пиене, ядене и лежане, и то по много от всичко това.

Ама за плешивината не ни винете - то си е от Бога.

# 96
Плешив мъж може да изглежда добре, но не понасям нарочно обръсната до кожа глава. Някога това беше едно от редовните наказания в училище за провинилите се калпазани, а сега сами се докарват така, грозотия.

# 97

Честно казано, преобладават като че ли мъжете, които го правят доброволно.
Също и кожените чантички през рамо; какво толкова носят, сигурно дебели пачки. Simple Smile

# 98

Честно казано, преобладават като че ли мъжете, които го правят доброволно.
Също и кожените чантички през рамо; какво толкова носят, сигурно дебели пачки. Simple Smile

Бих добавила 7/8 панталони, опъната по тях блуза, ама така хууубаво да очертае шкембето, ланец и джапанки. През топлия сезон се нагледах на точно такъв тип екипчета  ooooh!

Съгласна съм с всяка дума на Куркума - ядене, пиене и лежане. Ама те и жените не им отстъпват - семейство глигани с малки глиганчето - колко умилително  Sunglasses

# 99
Добре де, защо мъжете да не носят чанти? Нали някъде трябва да си държат нещата? За мен пък е по-ужасно всичко да се тъпче по джобовете, да се очертават телефони, портфейли, а задните джобове да се прокъсват под формата на монета от 50 ст.

# 100
  • Пазете Гор
Все някаква чанта трябва да носи човек. Аз най-обичам да крача с ръце в джобовете, ама не става. Съвременният живот ни натовари с ключове, телефони, карти, документи, хартийки, бележки, хапчета, визитки, флашки, стотинки и банкноти. Не споря, че  е по-хубаво без тях, ама докато са нужни, все в нещо трябва да се пъхат.

Дали в чанта през рамо, в чанта на лакът или под мишница, в кончова на чорапа или в подгъва на капата, в началническо куфарче или хипарлива раница - нека има разнообразие.

# 101
Добре де, защо мъжете да не носят чанти? Нали някъде трябва да си държат нещата?  

На мен ми е смешно- още не съм открила причината. Особено нелепо ми излежда, ако едната ръка нежно придържа дръжката на чантичката, докато с другата телефонират; женствено е някак. Единственото по-смешно нещо ми е, като танцуват и започнат да си клатят гърдите Simple Smile

# 102
И аз съм за разнообразие, но вече в поредна тема чета мненията на потресените от чантите на мъжете потребителки и не разбирам защо се потрисат. Да се напъха всичко в джобовете понякога е невъзможно, не че опитите не продължават, ама не е по-добрият избор.

# 103
  • n/a
ЖДНБ! В темата за мъжките бижута
избуяват женски обувки, а в темата
за женската красота - мъжките чан-
тички. Логично!

# 104
  • Пазете Гор
[....Особено нелепо ми излежда, ако едната ръка нежно придържа дръжката на чантичката, докато с другата телефонират; женствено е някак. Единственото по-смешно нещо ми е, като танцуват и започнат да си клатят гърдите Simple Smile

Е, това едва ли е масово. Важно е да отбележим, че понякога мъжките гърди се развиват извънмерно заради заболявания, та не бива да съдим строго всеки с този проблем.

Общи условия

Активация на акаунт