На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 34 006
  • 784
  •   1
Отговори
# 105
[....Особено нелепо ми излежда, ако едната ръка нежно придържа дръжката на чантичката, докато с другата телефонират; женствено е някак. Единственото по-смешно нещо ми е, като танцуват и започнат да си клатят гърдите Simple Smile

Е, това едва ли е масово. Важно е да отбележим, че понякога мъжките гърди се развиват извънмерно заради заболявания, та не бива да съдим строго всеки с този проблем.

Всъщност гинекомастията е доста рядко срещано заболяване.
Повечето мъже развиват гърди заради наднормено тегло - натрупванията на висцерални мазнини в абдоминиалната област, които започват да функционират като жлези с вътрешна секреция и да отделят естроген, който пък води до този резултат  Peace

# 106
чета мненията на потресените от чантите на мъжете потребителки и не разбирам защо се потрисат.

Защото повечето са така, а не така. Става думата за цялостната картинка, а не само чантичката. Иначе необходимостта от мъжки аксесоар не е от вчера, открила съм някои много хубави комбинации; просто популярният последните години модел не ми харесва.

Куркума, имам предвид едно типично движение, което наблюдавах това лято в едно заведение, а не големината им. Танцуват, пляскат с ръце, поклащат си главата и после рамената/ гърдите.. Не знам как да го опиша, но ме разсмя сърдечно Simple Smile

# 107
чета мненията на потресените от чантите на мъжете потребителки и не разбирам защо се потрисат.

Защото повечето са така, а не така. Става думата за цялостната картинка, а не само чантичката. Иначе необходимостта от мъжки аксесоар не е от вчера, открила съм някои много хубави комбинации; просто популярният последните години модел не ми харесва.

Много харесвам чантите от втори линк, но бг мъж трудно ще излезе с такава - ще му се стори "гейско"  Crazy
Впечатлението ми е, че подобен стил имат млади мъже с добър социален статус. Но масата не би посегнала към такъв аксесоар - то няма да им отива и на останалата част на дрехите, де

# 108
  • София
Това второто чанта ли е? То е цял сак Simple Smile

# 109
  • София
Не знам за мъжките чанти и цици, но току-що прочетох, че Бразилия е бутнала Щатите от първото място в козметичната хирургия. Увеличаване на гърди, дупета, пениси, липо, и т.н. Бройката, която много ме смути, касае гърдите - възможно ли е според вас 515,776 милиона бразилски цици да са минали под ножа за една (миналата) година  Shocked

Или е печатна грешка?

Ето статията:
http://www.theguardian.com/world/2014/sep/24/brazil-loves-nip-tu … geon-ivo-pitanguy

# 110
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може и да не е. Бразилия е огромна все пак.
(упс, сега видях, че и милион е добавен, май ще да е грешка Joy)

# 111
  • тук-там
- възможно ли е според вас 515,776 милиона бразилски цици да са минали под ножа за една (миналата) година  Shocked
Или е печатна грешка?
Ето статията:
http://www.theguardian.com/world/2014/sep/24/brazil-loves-nip-tu … geon-ivo-pitanguy

Е, тя цялата Бразилия е около 200 млн. барабар с мъжете.... Laughing

Сега прочетох- 515 хиляди, къде видя милиони.....- това са 250 000 жени - нищо чудно.

# 112
  • София
След числото има ''m'', което е стандартното съкращение за милион. А, и в коментарите по-долу се чудят същото  Laughing

# 113
  • Пазете Гор
Стандартното за милион е главно М.

В конкретния случай е очевидна грешка. Ако все пак държим да прочетем малкото m като знак за милиони, то написаното означава не 500 милиона, а 500 милиарда (515,776 m breasts reshaped).

# 114
  • София
Което би включило и лунните жителки  Joy

Уф, успокоих се, бройката пак е голяма, но явно ги влече.

# 115
  • София
Стандартното за милион е главно М.

В конкретния случай е очевидна грешка. Ако все пак държим да прочетем малкото m като знак за милиони, то написаното означава не 500 милиона, а 500 милиарда (515,776 m breasts reshaped).

Сега видях какво си написал - не си съвсем прав. В заглавия и статии в пресата, обикновено се използва ''m'' вместо ''M''. А тук случаят е точно такъв.

# 116
  • Пазете Гор
Съвсем прав съм си, остави какво и как "пише пресата". Като имам предвид склонността им да преписват един от друг, включително и с грешките си - нищо чудно, че така пишат "обикновено" и неусетно почваме да считаме неграмотността им за стандарт.
 Изобщо каквото и да пишат, то нищо не значи - в пресата човек може да прочете, че с достатъчно силен телескоп може да зърнем и Господа.

# 117
  • София
Добре де, защо мъжете да не носят чанти? Нали някъде трябва да си държат нещата? За мен пък е по-ужасно всичко да се тъпче по джобовете, да се очертават телефони, портфейли, а задните джобове да се прокъсват под формата на монета от 50 ст.
И аз чета в не знам коя тема вече...
Портфейл с отделение за стотинки, телефон и ключове не мисля, че е такава драма да си ги носиш в джобовете. Останалите, споменати по-долу боклуци, 3 връзки ключове, пък флашки, пък не знам още какво, могат да си ги мятат в колата, във вратите, в жабката. Даже мога нещо в моята чанта да приютя, само да не ми ходи някой като селянин с чанта.
Сега ще почнете как нямали коли, какво пък толкова, кое му било селското... Сори, селско е, но не ме вълнува особено, всеки да ходи както иска.

# 118
  • София
Куркума, говоря ти за стандарт в пресата, англоезична такава. Ползват такова съкращение, пък на теб дали ти харесва е съвсем друг въпрос.

Иначе Гардиън явно са объркали в конкретната статия и на това m не му е мястото там..щото наистина не излиза сметката с циците и броя на бразилките  Laughing

# 119
  • Пазете Гор
Това не е вестникарски стандарт, а статистически, и то именно англоезичен. Хиляди се "съкращават" с К, милиони с М, милиарди с В. Главни букви. Както и да е.

Те са бъркали чисто печатарски, а пък ти разчете грешката им погрешно - с един порядък надолу.  570,000 m (ако приемем като теб, че малкото м е милиони) означава 570 милиарда, и по никоя сметка 570 милиона, както рече. Припомням, че по техните стандарт запетайката не е десетичен знак.

Общи условия

Активация на акаунт