На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 33 972
  • 784
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря .
Много лошо изглежда носа и, защо се е стигнало до това... Rolling Eyes

# 661
  • София
И кой отсъжда - ти и Шантал, плюс още няколко съфорумки? За мен не е хубава. Не е хубава и за още дузина хора, които познавам, при това те нямат ама никакъв проблем с русото.

Много обичам когато някой се опита да изкара мнението си като вселенски закон. При това обективен.

# 662
Гена Трайкова - хубава? Shocked  ooooh!
Тя е абсолютна тиква в главата с това грамадно, изпъкнало чело и огромна глава. Сюрреалистична е направо. При това, това не е само мое мнение, а на още който я е видял, докато са излъчвали новините по Зле тв и е ставало въпрос случайно за нея.
Какво ли се учудвам... скоро прочетох в звездните компромати, че Ирина Сарачинова била хубава Laughing
Тя колко е отблъскваща не е истина! С поведение, с говор, с излъчване и външно.

Като стана въпрос за новинарки - сега Ани Салич изглежда по-добре, отколкото докато беше в Зле тв.

# 663
  • София
Какво за тази? Ти нали каза, че не била нищо особено?
Пък за някои Гена била хубава. То какво да коментира човек... Crazy

Майтапът настрана, Виктория е хубава и то доста, малко прекалено я гримират. Само ми изглежда леко едра, не съм я виждала на живо.

# 664
Сарачинова е хубава. За мен.
Но говори като на тежки транквиланти - бавно и провлечено.

# 665
Само ми изглежда леко едра, не съм я виждала на живо.

Не е никак едра.
Скрит текст:
Сгодена е за един приятел на мъжа ми и доста пъти съм я виждала съвсем отблизо в неформални обстановки, т.е. без специални ефекти.  Laughing

Ама къде сравнявате Виктория с Гена? Последната ми прилича на глуповато извънземно, дори когато е минала през всичките стилисти. Видях я и на живо без грим или може би с някакъв много лек. Щях да падна направо. И то беше преди години, когато беше значително по-свежа.

# 666
Е,ами то високите изглеждаме по-едри та!Нали не очаквате човек 175-180 да изглежда нежеи и фин като някое миньонче 160?
Не ставайте зли де,какво е виновна жената,че й е такава главата?Да ходи с нахлупен кашон.Глава е то,не са цици да ги коригираш Sunglasses

# 667
Гена я виждам често на живо - проскубана е яко.

Ама БТВ-то си е селско/турска телевизия, та нормално да се толерира такъв външен вид. Все пак това е телевизията, в която Слави продължава да има предаване и през 2014  Rolling Eyes
Дам..Освен тва е като пинчер,няква дребна,невзрачна и ошмуляна..

Чак се учудвам,колко добре изглежда на снимки..Направо може да мине за"хубава"..

# 668
Е,ами то високите изглеждаме по-едри та!Нали не очаквате човек 175-180 да изглежда нежеи и фин като някое миньонче 160?

Не е 175-180. По-ниска е и не е никак едра.

Дам..Освен тва е като пинчер,няква дребна,невзрачна и ошмуляна..

+1
Точно ошмуляна е думата.  Laughing

# 669
  • София
Сигурно защото стърчеше над бившия си мъж, съм решила така...

# 670
Е аз затва сигурно няма да дойда на форумска среща нивгаш.От тая тема разбрах,че Тайс няма да ме хареса,влизам в графата й-твърде висок и слаб човек  :mrgreen отделно ще ме оплюете,че съм грозна,суха и с големи крака и ръце,със сравнително къса коса и тъмнокоса(което още ме състарява  Mr. Green)
Горката Гена,дано не прочете тука.Главата не може да си я коригираш,

# 671
Не е ниска, има 170, но не е и много висока. Ходи на високи обувки често обаче, та може да стърчи над доста мъже. Бившият ѝ не го помня.

# 672
То пък бившия и мъж,мъж ли бе да го опишеш...ко му присади една дръжка на гърба и можеше да го ползва за дамска чанта.Мъжленце е думата  Mr. Green

# 673
 Гена на живо и без мн грим е нежна и изглежда по-млада отколкото по тв.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт