Сватбени "селски" номера и пинизи

• 500 789
  • 3 154
  •   1
Отговори
# 255
  • Once there was a Hushpuppy...
Хоро пред блока ми е много смешно Laughing Особено едни цицорести лели с бонбониери, потни от вълнение майки държащи всичките букети с много напръскани с брокати цветя, подрусващи се в ритмите на хоро ме разсмиват неистово Joy Joy Joy Joy Joy

# 256
  • София
Не искам да засегна никого, който по този начин е решил да отпразнува сватбата си, но оркестри независимо какви по етнос и хорА пред блока (със съответния набор от съседи, наредени по терасите) мен доста ме разсмиват  Grinning
Но пък пада сеир. Дъщеря ми ме караше да излизаме пред блока и да гледаме булката, докато бичи хорА.

нофелет
, тъкмо те похвалих, че сме на едно мнение и ти направи пост-слънце. Как ли пък и с какво право ще преценявам колко струват роклята и гащите на булката, че да преценя колко пари да оставя. Това е някаква еснафщина.

# 257
Хоро пред блока ми е много смешно Laughing Особено едни цицорести лели, потни от вълнение майки държащи всичките букети с много напръскани с брокати цветя, подрусващи се в ритмите на хоро ме разсмиват неистово Joy Joy Joy Joy Joy

Виждала ли си циганска сватба? Преди години имах честта да наблюдавам такава и искам да ти кажа, че няма такъв цирк! По УЛИЦАТА върви хоро, в което са включени всички сватбари - около 60-70 човека - баби, стрини, бебета, чичовци, девойки, младежи. Всичко това съпроводено от оркестър, естествено. Тоалетите - като цветна дъга залята със "злато" - припадаш!  Joy

# 258
  • Варна

Пликът се пълни въз основа на цялостните ми впечатления от събитието. Ако видя, че се отнасят с мен като знатен гост и с уважение, ще ги възнаградя за усилията и желанието. Ако видя, че нещата са правени през пръсти и с непукизъм - няма да ги възнаградя особено щедро.

Това малко звучи сякаш си седнал на заведение и според обслужването преценяваш бакшиша.  Laughing Много рядко младоженците лично се занимават с цялата тая какафония, вероятно е да нямат никаква вина, ако нещо не е както трябва.

Иначе интересна теза - на момента да преценяваш.  Simple Smile Аз обикновено предварително си знам възможностите и колкото съм преценила и имам, слагам в специален украсен плик, пъхам картичката и запечатвам. Ако ще в лайно да стъпя на дансинга... сумата вече е определена.  Mr. Green

# 259
etwas_anderes, аз също не разбирам защо не си контрирала майката, че подаръкът отдавна е даден, още при влизането.

И мен са ме изненадвали така - на ритуала на погача за 40 дни на бебе. Всички са дали подарък, но после се минава с кърпата да се слагат пари вътре. Аз попаднах в такава ситуация - скъп подарък на влизане, само едри банкноти в мен и поднесена кърпа под носа с очакване да сложа банкнота. Ами не бях предвидила да давам още 50 лв. за подарък Crossing Arms, а една сюрия жени ме чакаха. Дотогава бях присъствала само на собствената си погача и пари не събирах.

# 260
Хоро пред блока ми е много смешно Laughing Особено едни цицорести лели, потни от вълнение майки държащи всичките букети с много напръскани с брокати цветя, подрусващи се в ритмите на хоро ме разсмиват неистово Joy Joy Joy Joy Joy

Виждала ли си циганска сватба? Преди години имах честта да наблюдавам такава и искам да ти кажа, че няма такъв цирк! По УЛИЦАТА върви хоро, в което са включени всички сватбари - около 60-70 човека - баби, стрини, бебета, чичовци, девойки, младежи. Всичко това съпроводено от оркестър, естествено. Тоалетите - като цветна дъга залята със "злато" - припадаш!  Joy
По улицата върви хорото и в македонския край. Бях на много хубава сватба в Разлог на мои приятели и така си беше - хорото вървеше по улицата от църквата до ресторанта. Много беше забавно!
Мисля, че циганската сватба впечетлява повече с доста други пинизи!  Grinning

# 261
  • София
В съседния на нашия блок имаше сватба едно лято. Виеше се едно ми ти хоро и една нагиздена лелка, ниска и добре развита, супер ентусиазирано водеше хорото, гордо вдигнала един букет. По едно време кат` се спъна, кат` падна и кат` навири краци... Скокнаха двама да вдигат булята, а тя чевръсто поизтупа останките от букета и се хвърли отново във вихъра на танца.  Laughing Ей, попиках се от смях. Та обичам оркестрите, ама да не са на мой гръб.  Laughing

# 262
Е, Жаве, пинизите не ги знам - не бях гост на циганската сватба, видях ги през балкона само!  Joy

# 263
  • София
Рафаела,само едно уточнение.....от подагра страдат само мъже Simple Smile,ако решиш евентуално да си оправдаваш отсъствието от нечия сватба Joy чудесна си  Peace

# 264
Ааа, не е вярно това за подаграта Peace Ишиасът си е едно чудесно оправдание Laughing

# 265
  • Под липата

Aаааа, благодаря  Crossing Arms ! Държа на стария, традиционен цирк - с барабани, акробати и дресирани кученца  Grinning Подобни фойерверки за очите, звукови изригвания само стресират възприятията ми и ме карат да си задавам екзистенциални въпроси:'' Коя съм аз?'','' Какво се бави Апокалипсиса?'' и " Защо, Господи, защо?'' Разбира се може и в друга последователност.  Mr. Green

# 266
Рафаела,само едно уточнение.....от подагра страдат само мъже Simple Smile,ако решиш евентуално да си оправдаваш отсъствието от нечия сватба Joy чудесна си  Peace
Не, не страдат само мъже.
Рафаела, чак ми се прищя и аз да направя една сватба  Heart Eyes

# 267

Aаааа, благодаря  Crossing Arms ! Държа на стария, традиционен цирк - с барабани, акробати и дресирани кученца  Grinning Подобни фойерверки за очите, звукови изригвания само стресират възприятията ми и ме карат да си задавам екзистенциални въпроси:'' Коя съм аз?'','' Какво се бави Апокалипсиса?'' и " Защо, Господи, защо?'' Разбира се може и в друга последователност.  Mr. Green

Да бе, да - при тази гледка никаква мисъл не успя да прелети през главата ми следващите 10 минути, честно! Пълен шът-даун!  Shocked Joy

# 268
нофелет[/b], тъкмо те похвалих, че сме на едно мнение и ти направи пост-слънце. Как ли пък и с какво право ще преценявам колко струват роклята и гащите на булката, че да преценя колко пари да оставя. Това е някаква еснафщина.
Наричай го както искаш. Ако не са ми близки особено - отивам, гледам, преценявам. Ако не са вложили достатъчно старание в цялостната организация на сватбата (и да, тук влизат включително и костюмът и роклята, менюто, избора и украсата на ресторанта, избора на града или населеното място, хотел, и т.н. и т.н. и т.н АБЕ ВСИЧКО), няма причина да ги възнаграждавам щедро. Аз обичам честните сделки.

200 лв. няма как да оставя, ако ми сложат три кебапчета с пържени картофи в кварталния ресторант в Слатина Simple SmileSimple SmileSimple Smile При 35 лв. за куверт, максимум 60 лв. да им оставя..... ами ми хареса роклята на булката, може и 70  hahaha

Гащите само не разбрах що ги намеси Simple Smile Аз само за рокля говорех. Но това е идея да се проверява Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 269
  • Пловдив
Рафаела,само едно уточнение.....от подагра страдат само мъже Simple Smile...
А, и жени страдат, просто мъжете са повече. Също така и мъже могат да страдат от цистит, както и мъжете подобно на жените имат щитовидна жлеза (срещала съм обратните твърдения, щото). Сори за off-а.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт