Сватбени "селски" номера и пинизи

• 494 576
  • 3 154
  •   1
Отговори
# 1 560
Браво..Завид Heart Eyes

# 1 561
Това лято ще ходя на сватба на моя съученичка. Не ми е първа приятелка, най-малкото живее в чужбина и не поддържаме кой знае каква връзка. Според вас каква сума е нормално да отделя, било той под формата на някакъв подарък или пари в плик?

Ако е възможно, погледни каква е ориентировъчната цена на куверта. Питай ги и дали нямат листа с подаръци, обикновено хората в чужбина имат такива, особено щом става въпрос за ново семейство.

# 1 562
  • Бургас
Това лято ще ходя на сватба на моя съученичка. Не ми е първа приятелка, най-малкото живее в чужбина и не поддържаме кой знае каква връзка. Според вас каква сума е нормално да отделя, било той под формата на някакъв подарък или пари в плик?

Ако е възможно, погледни каква е ориентировъчната цена на куверта. Питай ги и дали нямат листа с подаръци, обикновено хората в чужбина имат такива, особено щом става въпрос за ново семейство.

При всички положения ще я питам  Peace

# 1 563
  • София
Как да разбере цената на куверта? Освен да пита в самото заведение...
А все пак има хора, чиито възможности са доста над моите. Аз не държа на трюфели, но младоженците така са преценили. Какво се прави в такива случаи?
Ами ако после ме изтипосат тук, че съм скръндза? Или аз изтипосам тях, че без мъжа и двете си деца  не ходя, а те не са поканени?  Grinning

# 1 564
  • София
Как да разбере цената на куверта? Освен да пита в самото заведение...
А все пак има хора, чиито възможности са доста над моите. Аз не държа на трюфели, но младоженците така са преценили. Какво се прави в такива случаи?
Ами ако после ме изтипосат тук, че съм скръндза? Или аз изтипосам тях, че без мъжа и двете си деца  не ходя, а те не са поканени?  Grinning
Може да попита в сватбената тема, там има хора от цялата страна и сме поразучили ресторантите Wink

# 1 565
  • София
Не знам дали е селски пиниз или не, но на мен ми стана тъпо. На моята сватба една братовчедка на бившия ми мъж хвана букета. След развода ми съм ходила на селото му, виждала съм се с тези роднини всеки път, т.е. останаха някакви човешки взаимоотношения. Та.. мацката наскоро се жени. Не съм държала на покана, още повече, че съм разведена с БНД и напрактика не съм им никаква на тези.  Просто обидното беше, че свекърва ми се обажда да ми обяснява как сватбата им ще бъде в тесен семеен кръг. След това по ФБ снимките са достатъчно красноречиви, а свекърва ми като ми дойде на гости и започна да разправя каква голяма сватба било, как събрали мого пари и т.н., чак смешно ми стана. Пак повтарям - изобщо не съм държала да ходя, даже по-добре, защото финансово никак не съм добре, пък и пари за билет да стигна... Просто ме хвана яд, заради изказването им. Да не бяха се обаждали въобще, нито ще се обидя, нито нищо.

# 1 566
  • Варна
Зачетох се в темата... А какво ще кажете за забавните номера, които приятелите на двойката им спретват? Скоро е сватбата на много близки приятели и мислим каква шега да им скроим. Въпросът е къде е границата между забавлението и "селската проява". Те, разбира се са хора с добро чувство за хумор. Искам да измисля нещо между "да ги хвърлим в басейна" и "вечерта преди да напием младоженеца и да го качим на влак за Каспичан"  Laughing

# 1 567
  • София
Силно се надявам да не ми спретнат на мен такива "забавни номера"  Laughing

# 1 568
  • Berlin
Тя темата не е за такива номера, които пък аз за пръв път чувам да се правят.

# 1 569
..Те, разбира се са хора с добро чувство за хумор...."да ги хвърлим в басейна"....

Интересна гледка ще е булката, особено ако е прекарала няколко часа в разкрасяване..... Laughing

# 1 570
  • I want it all and I want it now.
Това с  басейна и с влака няма да е шега, а гавра.

# 1 571
  • Mediterraneo
... А какво ще кажете за забавните номера, които приятелите на двойката им спретват?

Не съм чувала за такива забавни номера. Явно е поредното привнесено нещо от чужбина- та!

# 1 572
  • Пловдив
За забавно ли се смята младоженец, вместо да е в къщи с жена си вечерта след сватбата да се окаже на стотина километра в неизвестна посока?

# 1 573
Въпреки чувството ми за хумор, ако някой си направи такава " шега " с мен точно на сватбеният ми ден, нито ще искам да го видя, нито да го чуя повече.

# 1 574
  • Mediterraneo
Абсолютно! Имам страхотно чувство за хумор, обичам да се смея като цяло, ноооо подобна проява би ме изкарала не просто от нерви...

Общи условия

Активация на акаунт