Сватбени "селски" номера и пинизи

• 494 676
  • 3 154
  •   1
Отговори
# 1 575
Изключително тъпи идеи. Не си представям, как в деня, когато една жена се чувства най-красива и значима да я доведете до плачевен вид, като я хвърлите в басейна. И защо трябва да изпращате младоженеца някъде и да се налага булката да стои сама и да го чака, заради някакви безумия? Това не са шеги. Stop

# 1 576
  • Gotham City
Зачетох се в темата... А какво ще кажете за забавните номера, които приятелите на двойката им спретват? Скоро е сватбата на много близки приятели и мислим каква шега да им скроим. Въпросът е къде е границата между забавлението и "селската проява". Те, разбира се са хора с добро чувство за хумор. Искам да измисля нещо между "да ги хвърлим в басейна" и "вечерта преди да напием младоженеца и да го качим на влак за Каспичан"  Laughing

Силно се надявам да не говориш сериозно или да си някакъв фалшив профил, това, ако на мен някой ми го причини, не само че няма да го погледна, но и ще си изпати, това не са шеги, това са гаври  #2gunfire

# 1 577
  • София
Дори има нова тема. Обаче май и там няма съмишленици за "забавления".

# 1 578
Тези "шеги" ми напомнят за клипчето, в което приятелите на младоженеца го отвлякоха преди да каже "да". И на мен не би ми било забавно...
Иначе може да направите някакви смешни колажи на младоженците... Знам ли. Поне не е толкова грубо.

# 1 579
Зачетох се в темата... А какво ще кажете за забавните номера, които приятелите на двойката им спретват? Скоро е сватбата на много близки приятели и мислим каква шега да им скроим. Въпросът е къде е границата между забавлението и "селската проява". Те, разбира се са хора с добро чувство за хумор. Искам да измисля нещо между "да ги хвърлим в басейна" и "вечерта преди да напием младоженеца и да го качим на влак за Каспичан"  Laughing

Сетих се за клипче, в което точно пред длъжностното лице приятели на младоженеца се разкрещяха "НЕ!", сред които и една девойка, която викаше "Да не си посмял!" и го "отвлякоха".

Не знам дали е селска, но е груба идиотска проява от най-смотан вид. Ако някой направи подобно нещо на сватбата ми, директно го наритвам от сватбата и от живота си.

И не мога да се сетя за нито една "шега", която да не попада сред идиотските прояви. Позволени са само приятните изненади. Простотии, които да развалят специалния ден на младоженците са простотии на десета степен. Това е сватба, не Хелоуин.

Изтривам ироничното си предложение как гост, който обича забавните номера, да опита собственото си лекарство - да не давам идеи.

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 15:54 от Nickkie

# 1 580
  • Berlin
Е, това е, ако гостът е ок с това. Аз не бих. Simple Smile

# 1 581
... А какво ще кажете за забавните номера, които приятелите на двойката им спретват?

Не съм чувала за такива забавни номера. Явно е поредното привнесено нещо от чужбина- та!

И както винаги привнесено по български.
Номера и шеги се правят на моминското и ергенското парто. Не на сватбата.
Към сватбите, нормалните хора се отнасят сериозно.

# 1 582
Май някои са гледали много американски филми,и то комедии!
Поне за мен,сватбите са си достатъчно изморителни,натоварващи и да -отговорно събитие,за да се прави някй на голям веселяк-разбирач .

# 1 583
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Сватбата е събитие с покана. Това е планирано събитие от младоженците. Действа се по план. Всичко извън регламента-обърква плановете.

Гостите отиват да уважат събитието, да хапнат, сръбнат и да се забавляват, като в един момент трябва да си тръгнат.

Radost nezemna - това не е майтап. В наше село е гавра.
Като искаш да се "майтапиш" с младото семейство - поне ги качи и двамата във влака. Грехота е да разделиш младоженци.

Освен ако не искаш ти да си на мястото на булката.

# 1 584
  • out of space
Това ми напомни за една книга, която четох преди време. Ергенското парти, тримата най-добри приятели напиват до безпаметност младоженеца. Закарват го с кола на майната си, заравят го в ковчег, в гроб.  Оставят на нещастника бутилка уиски, фенерче и уоки-токи. На връщане катастрофират и умират и тримата.
Пичът се свестява, но изобщо не знае къде се намира.
Доста интересна книга.  Grinning

# 1 585
  • Berlin
 newsm43
И какво стана после? Laughing

# 1 586
  • sf
Как се казва книгата?

# 1 587
  • out of space
"Убийствено просто" на Питър Джеймс
Гениален трилър е  Grinning

# 1 588
  • Mediterraneo
Оспамихме, ама много ме заинтригува, ще я търся!

# 1 589
Оспамихме, ама много ме заинтригува, ще я търся!

Има я в Читанка. МЕн също мн ме заинтригува книгата, но агитирах съпруга ми да я прочете първо.
Такива бъзици са ми мн грозни.
Точно преди ММ да каже "да" кумът каза: "помисли си", поразчупи се ледът.

Общи условия

Активация на акаунт