Звездни компромати-218 част

• 55 969
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Тони,всички сме възмутени,за това  Peace  Blush

Зоуи Салдана

Денис Ричардс разхожда кучето в количка  Laughing

Кортни К.

Рийз Уидърспун

Орландо Блум

Джесика Алба

Зак Ефрон

Крис Прат  Heart Eyes

Крис Хемсуърт

отново Рийз , усмихната и много сладка

Кейти Холмс

Джъстин Тимбърлейк

Ким и Кание на ревю на Живанши,заедно с Нортчето  Laughing на детето май не му е приятно  Tired

# 406
  • Пловдив
Аз не успях да видя сватбената рокля на г-жа Клуни Rolling Eyes Линка не работи сега.
А се чудех...какво ли се подарява от гости като Синди  и всички други звезди на подобна сватба newsm78

# 407
  • bad@ss
Хаха, кучето в количката  Joy
Много драчко ми стана  Mr. Green

mystic woman, не сватбената, а следсватбената Simple Smile За сватбената правата имат само от Воуг Simple Smile

# 408
  • София
Добре де, каква е тая сватба на Клуни, при положение, че гражданският брак е днес.  Rolling Eyes На практика той все още си е ерген.

# 409
  • bad@ss
Цитат
За съпруга и съпруг двойката бе обявена от бившия кмет на Рим Валтер Велтрони, стар приятел на актьора. Тази сватба обаче е по американски и за да бъде бракът валиден, младоженците ще се разпишат официално днес в кметството на Венеция, както изисква италианският закон. Така че в неделя Клуни беше хем вече женен, хем още не.

# 410
И аз не разбирам,като се показа следсватбената рокля и си викам,че червената е била сватбената  Joy , с халки са и двамата,пък сватба не е имало...а сега де  Outta Joint
Редактирам,прочетох поста по-горе  Mr. Green , мерси,лудна сонатке  Peace

# 411
  • Once there was a Hushpuppy...
Даааа,кучето в количка Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Още няма снимки от вчерашното тържество newsm78, ако съм разбрала правилно, че е имало Rolling Eyes
Може да греша, съвсем се обърках с техните сватби Crazy

# 412
  • bad@ss
И аз се обърках.
Бяла рокля ще има ли? Или две?  Mr. Green
Вчера се показаха с халки  Peace

Тук пише "официално женен".

# 413
  • София
Може да пише, но се оказа, че е бил полу-женен.  Mr. Green
Абе като им се разправя, да се оправят.

# 414
  • Once there was a Hushpuppy...
И на мен ми се гледа бяла рокля Crossing Arms
Много ми се вижда нежничка тази Амал на горната снимка Peace

# 415
Crossing Arms  ей това е
Звезден компромат !!!

гола Алба...

По-скоро звезден Фотошоп  Laughing
Ето я истинската снимка.

# 416
На който му се гледа: Папараци след Алисия
http://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/paparaci-po-sledite-na-alisija.html

# 417
  • София

Тъпо и злобно беше изказването, че не му купила нови обувки за първия учебен ден

# 418
  • Пловдив
Изобщо не схващам защо трябва да са нови обувките за първия учебен ден?! Ако детето има какво да обуе в приличен вид. Ама то сигурно защото съм от бедната класа Simple Smile

# 419
Изобщо не схващам защо трябва да са нови обувките за първия учебен ден?! Ако детето има какво да обуе в приличен вид. Ама то сигурно защото съм от бедната класа Simple Smile
Намекът беше, че детето е със стари обувки, майката с чанта за 6000лв., а Валери плаща голяма издръжка. Заради това го е отбелязала това с обувките сигурно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт