Звездни компромати-218 част

• 55 894
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Да, роклята е на Оскар де ла Рента.

# 526
# 527
  • bad@ss
Нали правата бяха за Воуг? Как цъфнаха тези корици пък сега?  Mr. Green

Много готина, закачлива снимка  Simple Smile

# 528
# 529
  • bad@ss
А на Анелия прилича ли?  Mr. Green

# 530
# 531
Отвсякъде си прилича на нея... вярно че са много обработени, но все пак ясно се вижда кой е  Wink

# 532
По ушичките си я познавам  smile3535

# 533
  • Варна
Не ми харесва булчинската рокля на Амал.
Покрай червената и следсватбената красота, очаквах нещо много по - Уау!

Не, че е лоша, но повече щеше да ми хареса някоя, не чак толкова традиционна.

# 534
  • София
Лив Тейлър е потвърдила, че очаква бебе от приятеля си Heart Eyes Видях, че е на 37, мислих, че е по-млада newsm78
И един красавец
Много show-off ми идва вече тази сватба, досадно ми става Crossing Arms

# 535
А с какво е била облечена Ирина Simple Smile
Харесвам я по принцип, с изключение на оранжевите коси по едно време.
Кожено яке, късо, синя риза, пантофки балеринки, черни с някакви лъскавотийки, и гвоздеят, панталон, черен, от някаква дантела, прозрачен естествено / представете си, плата от роклята на Нилото от предаването, в черен цвят направен на панталон/. Ризката и беше по-дългичка, и скриваше Д., т.е не мога да ви кажа с какво бельо беше. Ирина беше на първият ред, тя обича да бъде забелязвана/ по мои наблюдения/. Дори се замислих, но може и да не е така,  че мястото и ъгълът от които са снимани Алисия и Валери по време на тържеството са същите, на които беше Ирина. Но с голям професионален фотоапарат няма как да се направят клипчета сигурно? Не съм наясно, питам. Или оператора на ТВ е бил с Ирина, тя за прикритие/ голяма интрига написах/
Доста злобно изказване.. ooooh!

Дам, защото предаването, на което са продуценти Иван и Андрей не е злобно, меко казано....като правиш нещо на другите, трябва да си готов да понесеш същото, поне за да усетиш как се чувстват и дали е приятно Mr. Greenкаквото повикало, това се обадило

# 536
  • София
Ирина какво е направила? И ти как беше облечена?

# 537
  • София
Ирина е публична личност. А доколкото ми е известно, съфорумката ни не е.

# 538
Ирина какво е направила? И ти как беше облечена?
Е, сега аз как съм била облечена, аз не съм публична личност.
Предаването на Нило, където са снимали Алисия, и коментарите, за детето, обувките, Алисия, облекло, коса и т.н. първи учебен ден......имах предвид, че детето на Алисия и на Ирина Сърачинова, са в едно училище. Когато са снимали Алисия и Маги Желязкова, можеха да фотнат и покоментират и Ирина Сърачинова, нали и тя е известно лице? Беше с дантелен, прозрачен панталон в първият учебен ден, интересно ми е как ще го коментират на фона на гадостите, които изплюха за Алисия и Валери младши. Нямах намерение да го пиша и споделям, но просто прекалиха с двойните стандарти.
И може да е злобно и не знам има ли значение, но ъгълът и мястото, от където беше снимана Алисия, докато е тържеството, отговаря точно на мястото където стоеше Ирина. И сега ще кажете как съм я забелязала, тя беше най-отпред, няма как да не я забележи човек, особено с атрактивният панталон. Алисия я видях, т.е. първо видях малкия, познах него, а майка му забелязах, чак когато си отиваха към колата... нали тук писахте, че е в Италианският лицей, не очаквах да го видя в това училище.

# 539
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лив Тейлър е потвърдила, че очаква бебе от приятеля си Heart Eyes Видях, че е на 37, мислих, че е по-млада newsm78
И един красавец
Много show-off ми идва вече тази сватба, досадно ми става Crossing Arms
Лле, колко е остарял Марсдън Shocked. Красив е много иначе, повече, отколкото на младини.

Общи условия

Активация на акаунт