Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 544
  • 879
  •   1
Отговори
# 105
Ооо, Цвети, и аз така обичах тишината и спокойствието, и реда в къщи. Ееех, спомени Simple Smile Дори не обичам да съм сред хора, не обичам да говоря много, искам да съм сама, да си чета книжка, да си гледам каквото аз искам. Не си представях как ще трябва постоянно да говоря с някого. Но в един миг всичко се променя и колкото и да се оплакваме тук, всяка знае ( или поне аз), че ако трябва да избира, пак би пожелала този сладък безпорядък :

# 106
Преди да имам деца, исках да имам две, сега имам едно и не съм сигурна, че ще поискам някога да имам второ. Понякога и едно е достатъчно да ви направи живота весел Simple Smile

# 107

И аз като Тоня съм от по-лежерните, не обичам да ми е напрегнато и стрес.

Е, то пък кой обича... newsm78

А две, три и четири е по-добре от едно, защото наистина децата си играят, дори и да са с по-голяма разлика. Каката е от голяма помощ да заблейва дребния докато свърша нещо или когато трябва да му пъха краставица в устата, когато бяга от мен и не ще... Нея някак си я слуша и имитира и така.
Освен това тя го ползва за ученик, подчинен, домашен любимец, в зависимост от играта. Няма кой друг да и върже, че и да се кефи от това  hahaha.

Никога няма да забравя едно изказване на политолога Андрей Райчев, който беше запитан трудно ли са изгледали с Виза 4-те си дъщери. Човекът каза: "След втората, те се гледат една-друга.. все едно да сипеш още една чаша вода в супата".

# 108
А не, само това за супата не го споменавайте, ще се преобърне темата  Simple Smile

# 109
Андрей Райчев е прав.

а авторката изобщо не може да ме трогне с историята си Simple Smile

# 110
Ооо, стига де Simple Smile, темата е хумористична. Има такива дни, но има и далеч по-скучни. А и този период минава доста бързо. Ако ви е страх от второ, питайте семействата с три и повече Simple Smile.
И аз съм имала инфарктни дни, а сега ми е по-скоро скучно.
Ставане в 6, детето още спи, а и само ще се оправи за училище. прибирам се, когато той излиза и само ми се налага да сготвя, ако съм на кеф, ако не - да се оправят. С мъжът ми чистим заедно, та наистина ми доскучава Simple Smile.
Ще дойде и вашето време  Hug.

# 111
Е то вече като са по-големи е лесно.В смисъл наистина се забавляват понякога заедно.И моите и те често разиграват камък-ножица-хартия.Ама и обичат да се бият,цапат,шумни са и ядат за цял полк.Готвя в една голяма тенджера и се изяжда на едно ядене.Ние сме по-ящни де,цяла тава чушки се правят примерно.И отделно като са и разнополови да видиш какво чудо е с дрехите.Е то на момчето са в нашия гардероб,каката си има отделен неин.Днес случайно изброих,че има 13  чифта обувки-4 сандали,едни неонови без пръсти,3 чифта маратонки,кецове с платформа-2 броя,зимни ботуши 2 броя,силиконови летни обувки 2 броя(с камъни и без  Crazy)
Добре,че има амазон и намаления.Още 1 номер да порасне крака й и ще си ги менкаме  Sunglasses

Напоследък гледам голям хит са гривните от ластички,плетат и двамата като баби  Mr. Green

# 112

Напоследък гледам голям хит са гривните от ластички,плетат и двамата като баби  Mr. Green

Малее, да.... Crazy  bouquet
Особено за пластмасовото станче, какъв бой беше. Счупиха го чак.
Пък гривните никой не ги носи....

# 113
  • Tам през Атлантическия океан
Не искам второ дете. Sunglasses

И аз така си виках  Mr. Green
.... имаш мегдан за 'мислене'  Whistling

Тук масово са с по много деца  Crazy по едно или две са 'рядкост' от три нагоре  Grinning
Деца , животни (куче , котка )  лудница ...... мъжете бачкат , как се оправят тези жени не знам , някак си с лекота и лежерно им се получава  Rolling Eyes Поне от страни де .... (в бг и отстрани се е виждала нервността и напрежението )
С повече от две обикновенно жените са домакини за дълго време.

# 114
Андрей Райчев е прав.

а авторката изобщо не може да ме трогне с историята си Simple Smile

Ха, ха, и мен също.  Joy
У нас често е пълна лудница, но пък никога не е скучно.
Казват, че скуката убива....
Twisted Evil

# 115
  • София
Хайде да не си казваме кой колко деца да има, темата не е за това.  Wink Колкото - толкова. Все е добре.

# 116
И аз съм имала инфарктни дни, а сега ми е по-скоро скучно.

Това беше и моята първа мисъл, докато четях темата. Останалото са спомени, ако изобщо помня.
И се оправят сами, и дрехите си сгъват, и стаите си чистят, и са приятели и неразделни, и с часове играят навън през уикенда, и си приготвят закуска сами в неделя, докато аз спя, колкото си искам.
Изобщо, идва момента, в който чашата вино не е необходимост, а удоволствие.

Още малко и ще стане по-лесно, но това много зависи и от вас самите.  Simple Smile

# 117
Не, нека казват, но да не ми разправят, че детето е една чаша вода в супата.

# 118
Ние сме три момичета. Вкъщи не е било такава лудница. Помня майка ми си спеше, а татко ни приготвяше закуска, на мен задължително и оправяше косата. Сплиташе ми стегната плитка, чак до седми клас. После се подстригах, а той трудно го прие. Посдърпвахме се от време на време, ама лудница не е било, помагахме си много, помагахме и в домакинстването. Сигурно зависи и от децата, не знам.

# 119

Да, и моите Laughing Даже и стан си имат hahaha Голяма мания е с тия ластици и хвърчат из въздуха като снежинки Laughing

А по повод яденето, аз си отглеждам малка ламя вкъщи и сигурно съм единствената майка, дето се чуди как да скрие храната от детето, а не да го накара да яде hahaha

(в бг и отстрани се е виждала нервността и напрежението )
Не знам дали е географски обусловено, но това, което аз съм забелязала, е че обикновено напрежението и нервността идват тогава, когато очакваш от малките деца да се държат като големи хора. И понеже това няма как да стане, родителите почват да потропват нервно с краче Laughing

Общи условия

Активация на акаунт