Размечтах се и да оглушея и да сложа апаратче, има си "включ" има и "изключ".Ще ги гледам като рибки как само отварят устички.
И да ви кажа, че повиших цената на акциите на биропроизводителите.
Може ли да не видиш, че обличаш детето с най-избелялото и окъсяло долнище на анцуг за разходка из целия град, отдолу се показват чорапи с произволен цвят, блузата по правило е възголемичка и виси, но пък якето върху нея е от миналата година и вече е малко. До косата така и не се стига, не знам по какви причини, и то при положение, че тати е с дълга коса и умее прекрасно да се среше и върже опашка. Обаче детето ми го води като извадено от възглавница. И в този вид и още едно дете, то поне, слава богу, няма нужда да се реше. 
За моя радост вече дъщерята успява да избере в повечето случаи прилични дрехи за брат си
Освен ако той пак не си е наумил да излезе с любимата си блуза, която му от три години и е шита на две места, а цвета не се знае какъв е бил в началото. Но при няколкото ми неуспешни опити да я скри или "неволно" да я забравя на село настъпваше такава драма, че му я връщах, уж с уговорката да е само за игра, но от време - на време пак се появява с нея не когато трябва 

Може ли да не видиш, че обличаш детето с най-избелялото и окъсяло долнище на анцуг за разходка из целия град, отдолу се показват чорапи с произволен цвят, блузата по правило е възголемичка и виси, но пък якето върху нея е от миналата година и вече е малко. До косата така и не се стига, не знам по какви причини, и то при положение, че тати е с дълга коса и умее прекрасно да се среше и върже опашка. Обаче детето ми го води като извадено от възглавница. И в този вид и още едно дете, то поне, слава богу, няма нужда да се реше.
. 
Това с обличането е поне само с естетически последици.
Тогава вече и двамата ревяха.
. Аз доста пътувах, докато детето беше малко и те си се отглеждаха.
. Препоръчани теми