Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 588
  • 879
  •   1
Отговори
# 120
Това лято синът ми си счупи ръката- уреди ме с 45 дни болничен. Каката във ваканция. След първата седмица проверявах вече, за какви престъпления органите на реда могат да ме задържат в ареста за 72 часа с прокурорско постановление.
Размечтах се и да оглушея и да сложа апаратче, има си "включ" има и "изключ".Ще ги гледам като рибки как само отварят устички.
И да ви кажа, че повиших цената на акциите на биропроизводителите.

# 121
Не, нека казват, но да не ми разправят, че детето е една чаша вода в супата.

E, къде ви е чувството за хумор.
И това за супата го казва човек с 4 деца, на който сигурно не му е било лесно. Ние тука с по две сме се хванали за главите..... hahaha

# 122
  • София
Рибозом, рева от смях вече с твоята малка художничка  Joy Joy Joy

Куркума мога да го събера с моя мъж на обмяна на опит с избор на тоалет и връзване на коси  Mr. Green Вече всячески се опитвам да избягвам ситуации аз да съм навън, а той от вкъщи да облече децата и да дойдат да ме вземат. Той някакси успява да се облече прилично (на дънки и тениска няма кой знае какви възможности да сгафиш), обаче децата... леле майко, идвало ми е да тръгна напред и да подвиквам над рамо "вървете си, непознати дечица, не ме заговаряйте!"  ooooh!  Може ли да не видиш, че обличаш детето с най-избелялото и окъсяло долнище на анцуг за разходка из целия град, отдолу се показват чорапи с произволен цвят, блузата по правило е възголемичка и виси, но пък якето върху нея е от миналата година и вече е малко. До косата така и не се стига, не знам по какви причини, и то при положение, че тати е с дълга коса и умее прекрасно да се среше и върже опашка. Обаче детето ми го води като извадено от възглавница. И в този вид и още едно дете, то поне, слава богу, няма нужда да се реше.

# 123
  • София - Рим и обратно
У нас само котаракът ме слуша и разбира от половин дума. Дори не ака, ако не сме вкъщи за 2-3 дни, да не умирисва тоалетната Grinning. Само да не ръсеше толкова космалак... Rolling Eyes.

# 124
 "вървете си, непознати дечица, не ме заговаряйте!"  Joy
Чак сълзи ми потекоха  Laughing Абсолютно по същия начин се чувствам и аз, когато дойдат заедно от нас и трябва да ходим някъде Simple Smile За моя радост вече дъщерята успява да избере в повечето случаи прилични дрехи за брат си Simple Smile Освен ако той пак не си е наумил да излезе с любимата си блуза, която му от три години и е шита на две места, а цвета не се знае какъв е бил в началото. Но при няколкото ми неуспешни опити да я скри или "неволно" да я забравя на село настъпваше такава драма, че му я връщах, уж с уговорката да е само за игра, но от време - на време пак се появява с нея не когато трябва Simple Smile
Иначе и мен ме плаши този момент, когато ще могат да се оправят без нас и ще трябва да останем сами с мъжа ми вкъщи  Rolling Eyes

# 125

И това за супата го казва човек с 4 деца, на който сигурно не му е било лесно. Ние тука с по две сме се хванали за главите..... hahaha

На място. Темата за броя деца е стара колкото форума и толкова пъти нищена, че я зная наизуст. та, немалко са хората, споделящи напълно сериозно теорията.

# 126
  • София - Рим и обратно
обаче децата... леле майко, идвало ми е да тръгна напред и да подвиквам над рамо "вървете си, непознати дечица, не ме заговаряйте!"  ooooh!  Може ли да не видиш, че обличаш детето с най-избелялото и окъсяло долнище на анцуг за разходка из целия град, отдолу се показват чорапи с произволен цвят, блузата по правило е възголемичка и виси, но пък якето върху нея е от миналата година и вече е малко. До косата така и не се стига, не знам по какви причини, и то при положение, че тати е с дълга коса и умее прекрасно да се среше и върже опашка. Обаче детето ми го води като извадено от възглавница. И в този вид и още едно дете, то поне, слава богу, няма нужда да се реше.
Laughing Laughing Laughing
Спомних си единствения път, когато таткото доведе малката в работата ми за нещо. Бях ги оставила сутринта да се оправят сами. Косата й беше такова невъобразимо гнездо, че дори лицето не й се виждаше, само по едно око надничаше иззад кичурите #Crazy.

# 127
  • Пазете Гор
Атти, виновната си ти. Защо не си оставила от утринта желаните тоалети подготвени? Защо не си написала не едно листче (цитирам по памет):
Nr. 1: дънков сукман+блузка с катеричка+ червен чорапогащник+новите обувки
Nr. 2; сив клин- туника от скрина- раирани чорапи-жилетка с едри копчета - маратонки

Аз съм получавал писмена такава инструкция и съм я изпълнявал пунктуално (като изключим, че не разбрах кое точно е туника и импровизирах, та ... ама какво пък - и по слънцето има петна).

И да вземете да спрете с това"износена" дреха. Износена дреха е удобната дреха. А дрехите трябва да са преди всичко удобни. Толкоз. Хау.

Защо цитирате Андрей Райчев. Той от политика не разбира, та от деца ли.

П.П. Ще бъде чудесно ако не го обръщаме на отчет: кой колко деца има, колко иска, колко трябва да бъдат. Много по-забавно би било да споделим ежедневието си, описано интересно, че и с чувство за хумор (ако е дал Бог). Така ме задала темата mustaine, нека опитаме.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 15:38 от Куркума

# 128

На място. Темата за броя деца е стара колкото форума и толкова пъти нищена, че я зная наизуст. та, немалко са хората, споделящи напълно сериозно теорията.
Ъъъ, коя теория споделят?

Аз нещо се оплетох и наистина не разбрах защо ви напряга толкова изказването на Райчев, ама карай.... Party Rolling Eyes

АттиHug Joy Това с обличането е поне само с естетически последици.
Нашият тати беше оставил детето гладно като бебе, защото, цитирам:

"Ти ми каза, да пасирам кашата и да разбъркам добре супата, но то нито едно от двете не яде, нещо не му харесва твоето готвене...."  Shocked И съответно то реве и плюе, той пъха в устата.  А инструкциите бяха точно обратните: Разбъркай добре кашата, да не стане на бучки и пасирай супата. Като пасираш инстантна каша, става гадна чорба, а непасираната супа на 8 месечно бебе не може да се даде. Но човекът е опитвал много съвестно. И като не съм оставила друго, наливал бебето с вода, докато се прибера  hahaha Тогава вече и двамата ревяха.

# 129
Ранна сутрин, 6 часът, детето иска да пие вода, олива се, аз решавам, че така и така е 6, ще го облека с приготвените дрехи за ялса. Детето заспива, аз излизам за работа, вечерта детето с други дрехи. Аз питам мъжа ми защо е облечен с други дрехи, той ми казва, че аз не съм приготвила дрехи на детето, той се скъсал да търси. А решил, че детето е с пижама и трябва да го преоблече. Нищо, че беше буден, когато преобличах детето.

# 130
  • София
Куркума, аз обикновено избягвам да оставям честта за този избор на бащината фигура, защото съм разхождала дете по джапанки из големи и лъскави магазини неведнъж. Не пиша списъци, би било по-бавно, отколкото да приготвя нещата. Но когато програмата се сменя в движение и аз няма как да се телепортирам до вкъщи, за да извадя дрехи и - сюрпраааайз  Laughing Laughing

# 131
Честно се чудя защо не е измислено бащите да гледат деца Simple Smile Наистина съм забелязала, че се справят с по-голяма лекота, повече са над нещата Simple Smile Ние само си измисляме правила и сами си създаваме грижи Simple Smile Я по- лежерно и на нас няма да ни е толкова тегаво ежедневието, ама хайде  де  Laughing

# 132
  • София
Могат те, могааат, ама се правят, че не разбират, щото са хитреци!

# 133
  • Пазете Гор
Това е инсинуация!

# 134
Моят мъж драми с детето не е имал, е вярно, момче е. Честно казано най-спокойно ми е било да ги оставя сами и да не намесвам баби Simple Smile. Аз доста пътувах, докато детето беше малко и те си се отглеждаха.
Дори изпитвам съжаление, че ми се е налагало да пропускам моменти от живота на синът си, сега ако мога да върна времето бих предпочела да съм си седяла в къщи, но нямах тази възможност.
А с броя на децата - има разлика в подхода, когато е едно, върху него се стоварват всички грижи, а и очаквания, като са от три на горе - както казва автора - "не ми пука". Бият се - ок, ще спрат, две от тях са със сополи - е и, нали три все още не са. И това не е липса на любов. Просто човек развива защитни механизми Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт