Обаче сега пък плюе.

Много точно казано
Така ми е познато всичко, само че вече имам предимството да са втора смяна и не трябва да ги будя сутрин (поне още няколко месеца), но пък получавам десетки обаждания по телефона докато тръгнат за училище, като повечето се състоят или в истерични крясъци или в истеричен плач (зависи виновника или жертвата е на линията) и обяснения как "Той ми скъсаааа листаааа
", " Тя не ми даваааа таблетааааа
" и други подобни. След училище като ги взема още от врата се започва викане и каране( вчера малкия дръпна сестра си пред вратата на училището и тя падна по дупе, замалко да си удари главата, при което аз се чудя как да не го пребия, че да не му давам лош пример
), и така продължава цялата вечер, с мнооого малки изключения. Да не говорим, че като видя стаята след преди обедното им стоене вкъщи изпадам в още по-голяма криза

Моят мъж и той така ги гледа - коси не се решат, това и аз не го правя от година - две, колкото се е сресала - толкова:) Но пък за комбинацията от дрехи съм ги признала - особено сина, облича се първото, което му попадне в ръцете и незнайно как винаги хваща някоя стара тениска, оставена от мен най-отдолу в купчинката, за домашни или селски тоалети
А баща ми само казва- ами това си е харесал
Виж за това се научих да съм над нещата (повечето пъти
).

Препоръчани теми