Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 700
  • 879
  •   1
Отговори
# 480
Ако си достатъчно упорит и мотивиран, може да научиш перфектно език, дори и сам.
Особено пък английски.
Музика, филми, новини, ще слушаш, ще четеш, само желание трябва.
Имам приятел, който така го научи, съвсем сам. Peace

Аз не разбрах авторката само следобяд ли работи?
И как успява да вземе 2 деца, да пазарува, сготви и ги изкъпе за 2 часа? Crazy

За започване на училище - какво толкова чудно има начален час 7:30?
Аз винаги съм започвала в толкова, дела и документи ги слушах само на втора смяна, на първа трябваше да съм в училище за ведрина по това време. Laughing

И моето дете ревеше, стоеше с четката за зъби на прага на банята и се запъваше като магаре на мост, ама се оправяхме все пак. Sunglasses

# 481
Темата беш чудесна, докато не минаха ''литературните'' критици  Peace

# 482
  • София - Рим и обратно
И на всички ни стана лошо Laughing.

На мен от другата седмица ще ми стане, защото баба ни си отива, малката започва градина и с нея започва сутрешният кански рев Crazy. Препотявам се от сега.
ЛОШО МИ Е.

# 483
Кафе, съчувствам ти! Hug

# 484
  • Куциндрел
Кафе, аз съм така от средата на Септември. Всяка сутрин слушам рев... /Гери, хайде, де, ела, споменах ключовата дума РЕВ.../
Днес по-малко рева, защото нямах време да му се обяснявам. След това беше видимо спокоен.
Пак ми стана ЛОШО.

# 485
И на всички ни стана лошо Laughing.

Определено  Laughing Някои литературни критици, направо могат да те докарат до инфарктно състояние  .

# 486
  • София
какво, залипсвах ли ви? Flutter нИдей рИва- ей мА на! Flutter

# 487
  • София - Рим и обратно
Ето, Анди си е изпила аспиринчето и вече не й е лошо hahaha

# 488
Кафе, аз съм така от средата на Септември. Всяка сутрин слушам рев... /Гери, хайде, де, ела, споменах ключовата дума РЕВ.../
Днес по-малко рева, защото нямах време да му се обяснявам. След това беше видимо спокоен.
Пак ми стана ЛОШО.

Само не разбрах от кое ви е лошо. От рева, от ученето на език или от това че не сте скачали на ластик?
ПП: Не знам какво е лимка...Много ми се доигра обаче и ако някой ме светне ще го разцелувам виртуално..

# 489
  • Куциндрел
Ей ти, Гери, май в някои части на БГ са известни като топчета.

нЕма начин да не ги знаеш. Mr. Green
П.П. Ни ща целувки.

# 490
Естествено....
Само че го играехме в пясъчника. А и стъклените топчета бяха лукс.
Сега в училището на дъщеря ми има книжарничка и гледам джобовете и пълни с топчета-точно като тези в чинията.
само не ми се споменава какво се случва като настъпиш топче на пода (особено като влизаш с торбата с покупки).... #Cussing out

# 491
  • Куциндрел
Лимките (топчетата) се купуваха от стрелбищата за доста пари.
Ние играехме 2 ири с тях в училище, едната беше "Чука-Педя", а другата не помня как се казваше, целеше се една линия първо, после една дупка.
Няма значение, на темата съвсем й стана ЛОШО. Mr. Green

# 492
Като каза стрелбище и се сетих за цигарените дъвки с картинки от Междузвездни войни. Даже другарката по руски искаше да и купя такава дъвка, но стрелбището уви го преместиха на неизвестно място и увисна горката...без дъвка
 Онзи ден като разчиствах тавана си намерих една кутийка с картинки от цигарени дъвки и как ми се гледат пак Междузвездните войни....

Оххх-ще заведа голямата на новата серия веднага щом излезе. И тя им е фен.

# 493
  • Куциндрел
Като каза стрелбище и се сетих за цигарените дъвки с картинки от Междузвездни войни.
А индианците?
Помните ли?
Подарих си цялата колекция на братовчедка си, кой знае къде е в момента. ooooh!

# 494
Герри и Сеса поиграха на кър, посбутаха се и я сега как се умориха и кротко си играят на друга игра. Браво на децата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт