Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 527
  • 879
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Скоро дъщеря ми, която е на 11 години, ме попита дали сме имали ток, когато съм била малка.Отговорих й, че не сме имали, но това не било проблем, защото вечер сме си палили огън в средата на пещерата, за да не ни е тъмно.

Дорогая Маша... из Красносибирск...

Ти се бъзикаш, ама по мое време нямахме ток - имаше режим 3-1 ли беше 2-1 ли беше, не помня, ама доста си стояхме на свещи и на нафтова печка... после пък вода нямахме, ама бях по-голяма. Пускаха я за някакви часове в деня...

# 691
Скоро дъщеря ми, която е на 11 години, ме попита дали сме имали ток, когато съм била малка.Отговорих й, че не сме имали, но това не било проблем, защото вечер сме си палили огън в средата на пещерата, за да не ни е тъмно.

Дорогая Маша... из Красносибирск...

Ти се бъзикаш, ама по мое време нямахме ток - имаше режим 3-1 ли беше 2-1 ли беше, не помня, ама доста си стояхме на свещи и на нафтова печка... после пък вода нямахме, ама бях по-голяма. Пускаха я за някакви часове в деня...
Имаше режим на тока. Помня го. Пускаха го за определено време, през което сварявахме кренвиршите и после пак го спираха...

# 692
Бъзик, бъзик, ама на голо... помня режима и на тока и на водата.Тука има- тука нема. Къпала съм се из цяла София.

# 693
  • София
леле, пък колко кремвирши съм яла като малка... баща ми работеше в НПО по птицевъдство и отказваше категорично да ги яде - разказваше от какво се правят, ама ние си ги муахме... моите деца са виждали кремвирш само голямото в училище все още  Peace

Леле, това пък ми припомни как майка ми заменяше дробчета и воденички срещу черни чорапогащници, че тогава дробчетата, воденичките и черните чорапогащници бяха кът  Mr. Green

# 694
Който е ял кренвирш- всичко е ял!

# 695
  • Пазете Гор
Внимавайте! Опасно е. Не се унасяйте в споделянето. Човек, който си е писал с русначе, през 1988 е бил поне на десет...

Аз за миг само си помислих това, но веднага го отхвърлих като грешка, като аберация на паметта, както казваме в Ерул. Аз знам , че всички тук едва наближават 30, та най-вероятно бъркам с изчисленията. Успокоих се. Само дето - както се казваше в оня тогавашен виц  - неудобното чувство остана.

П.П. Това е най-нелогично развиващата се тема досега, погледнато откъм началото й.

# 696
Режимът на тока ми беше милион пъти по-приятен от писмата с  Sick другарите, които, Герри и аз зае.ах след второто писмо. По време на режима играехме "не се сърди човече" и на дама семейно, всички - аз, сестра ми, баба, дядо, мама и тате. Нямах търпение за вечерната доза режим.

# 697
Анна от Калининград  Laughing - моето русначе, с което си пишехме и наскоро видях в един албум, че пазя нейна снимка  Grinning. Беше ми много приятно, когато получавах писмата и, пълни с красиви картички  Laughing

Играех на ластик до откат, също и на "Царю, честит ти имен ден....", "Дъбииии, Дъбиии"...нещо такова  Laughing

Брат ми пушеше тайно с приятелчета (беше на 13-14 години май), мама го спипа и го напердаши публично, та  стана за резил пред "аверите"  Mr. Green Тях ги сполетя същото малко по-късно от разярените им татковци Laughing А за да не го издам аз, че пуши, ме беше накарал да си дръпна от цигарата му - марка БТ, доколкото си спомням  Mr. Green били най-хубавите  Mr. Green

# 698
Ние пък със няколко мои приятелки бяхме на Стюардеса , от пакета на
татко   smile3546

# 699
А за да не го издам аз, че пуши, ме беше накарал да си дръпна от цигарата му - марка БТ, доколкото си спомням  Mr. Green били най-хубавите  Mr. Green

Брат ти е схванал основното правило на конспирацията. Правиш някого съучастник и край!-вече ти пази гърба! Joy

И мен ме посветиха горе-долу по същия начин в това "тайнство", но не беше с БТ...а със Стюардеса.

# 700
Ами да, нали и аз като дръпна, ще ям дърмона, затова си и мълчах Mr. Green, ама за лош късмет някой осветли мама, че батко (така го наричах тогава) се крие да пуши в някаква детска градина с приятели и ела гледай кво стана  Laughing

Сега като се замисля, що бой ядяхме тогава и от родители, и от учители, па и от чужди родители и на никой не му правеше впечатление...а сега някоя майка тупнала детето си по задника бива обявена за изрод  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 23:16 от Lorein666

# 701
Ами да, нали и аз като дръпна, ще ям дърмона, затова си и мълчах Mr. Green, ама за лош късмет някой осветли мама, че батко (така го наричах тогава) се крие да пуши в някаква детска градина с приятели и ела гледай кво стана  Laughing

Сега като се замисля, що бой ядяхме тогава и от родители, и от учители, па и от чужди родители и на никой не му правеше впечатление...а сега някоя майка тупнала детето си по задника бива обявена за изрод  Rolling Eyes

Joy Joy

# 702
Режимът на тока ми беше милион пъти по-приятен от писмата с  Sick другарите, които, Герри и аз зае.ах след второто писмо. По време на режима играехме "не се сърди човече" и на дама семейно, всички - аз, сестра ми, баба, дядо, мама и тате. Нямах търпение за вечерната доза режим.

Моята беше Ниночка.  Grinning
Аз си пишех и с един индиец. Бях си пуснала адреса в някакво българско списание на английски. Беше адвокат от Дели. Един ден ми се обади от България.  Rolling Eyes бил председател на българо-индийското дружество за братство и приятелство.  Joy Беше на официално посещение на министерството на културата, след което дойде у нас! Подари ми едни слончета, дървени, както и една книга с илюстрации. Гостихме го с български гостби, а после компанията (баба ми и сие), го "нападнаха" с информация за Слонът моя приятел и други древни индийски филми, дори пяха индийски песни. Той вероятно си е мислел, че съм мома за женене, а аз бях ученичка.  Joy Продължихме да си пишем де....

# 703
 Grinning Ниночка ми викат няколко човека.
Ами да ми се беше паднал на мен индиец  Crossing Arms поне нещо по-екзотично.

# 704
Е, що...русначетата  пращаха големи красоти, дето у нас не можеха да се видят Simple Smile Картичките от моята Анна бяха невероятни (а по това време колекционирахме всякакви нещица- салфетки, календарчета, картинки от дъвки, картички... и всичко "чужбинско" беше върха на лукса Laughing) Много се надувах с тях пред другите  Mr. Green Разменях ги само срещу някоя по-луксозна салфетка, че те(салфетките) ми бяха голямата страст  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт