Постнатите от другата тема цитати не успяха да ме убедят в последното ни най-малко. Не знам как са убедили някои от вас.
О, това беше лека, светска тема, така да се каже.
За непрофесионалисти като мен.
А, който се интересува, да влезе в специализираните за целта- има раздел в наш дом и специализирани теми за битова химия и да чете, ако има време и желание, пишат, както казах, хора професионално ангажирани с това, вярвам, че ще отговорят на всички конкретни въпроси за ензимите, фосфатите, поточните линии и баркодове.
Аз съм се интересувала само като потребител, получила съм отговорите, които ме интересуват, от хора, които са професионално ангажирани в областта и съответно съм се доверила на тяхната преценка и мнение, понеже го считам компетентно и с това съм приключила въпроса.
И с риск да се повторя, ще кажа, че с постовете ми по темата нямам никакво нито желание, нито амбиция да убеждавам когото и да било в някаква теза, всичко, което казвам има единствено информативен характер от битово естество и по неизвестни за мен причини оставих убеждението, че много ме вълнува кой, какви препарати ползва.
Надявам се с това да съм изчерпала темата и да не възникват повече въпроси, а ако възникват, да се обръщат към компетентните в областта хора в раздел "битова химия " в наш дом, или както там се казва сега.